Spomin na poljub
Pozdravljeni,
Pred leti sem na enem partyu doživela poljub z znancem, oz. prijateljem iz družbe. Pred tem sva se tudi že videla. Tistega dne pa nevem kaj se je zgodilo. A na tist poljub se še vedno vsake toliko časa spomnim. Ker sem v razmerju se vprašam, če je morda čas, da kaj spremenim v razmerju glede na to, da je od tega poljuba že vsaj 3 leta.
Končati razmerje brez dileme
Dolgčas ti je. Imaš fanta pa na drugega misliš. Jah k. si pa nic drugega. Kaj se sploh vežeš z nekom če nisi sposobna tega sfurat normalno. Pa še to. Če bi tisti fant k sta imela poljub kaj hotel bi že takrat nakazal da želi kaj več. Tko da ta vlak je zate že odpeljal.
Mah, ni rečeno,da ta poljub kaj pomeni. Oziroma velika je razlika, če si ga dobila med množico drugih znancev,prijateljev, ali na samem,oziroma, ko ni bilo znancev poleg. Ker prva verzija pomeni, da ni bilo tu nikakve skrivnosti in je bila zajebancija, v drug iverziji pa je že bilo malo z poljubom nekaj več povedanega!. Kr verjem kaj ti pišem. No jaz sem ga tut dobil od sodelavke, a onga z prve verzije, ki pa kot že pišem, je le gola zajebancija in naslednjo uro že več ne pomeni NIČ!.
Ni se zgodilo ravno vsem na očem, ne pa tudi čisto na samem za kakšnim vogalom in v temi. Kaj pa vem, včasih se kar spomnim na ta poljub. Priznam bil je dober poljub 🙂 edini, ki sem si ga zares zapomnila za tako dolgo časa.
No men, kot moškem je to pri sebi povsem lahko razložiti,raztumačiti sebi v glavi, ženskam pa vem da je težje. Bo morda že držalo ,da smo vsak prišli iz svojega planeta. Vsak spol ma pač “naložen” drugačen “softvere” očitno hehe. No nima veze. Morda sem ta odgovor bolj napisal sebi, kot tebi, pa vendar:).
Med prvimi poljubi že veš ali je pravi ali ne 🙂 Tule je pojasnilo, zakaj pride ali ne pride do kemije med poljubljanjem:
https://vizita.si/zdravozivljenje/poljub-razkriva-ali-sta-za-skupaj-ali-ne.html
Pri meni je tako, da se zaljubim med poljubljanjem, tako da, če se še vedno spomniš tega poljuba, bi rekla, da je bila med vama kemija. Verjetno bi bil tudi seks vrhunski?
A nisi napisala da si v razmerju? Kakšno razmerje pa je to da mislis na drugega??? Zakaj zavajaš sedanjega fanta. Ubistvu še sama ne veš kaj bi rada. Presrana afna si in zavajaš ljudi.
Maša19, bog je vsakemu človeku v glavo vstavil drugačen software.Le kako to, da ona in ti ne razmišljata enako kaj??To izhaja iz domačega pregovora:”Sto ljudi,sto čudi”. Za nekoga je tvoje razmišljanje pravo, za nekoga pa ni.
Ko pa bo bog ustvaril vse ljudi enake(tako po izgledu, kot karakterju,zdravju,inteligenci,itd)in bomo mi imeli vsi enako kvalitetne partnerje, pa bom ti takoj pritrdil, ja Maša imaš prav. Verjemam,da se bo nad tem marsikdo zamislil in mi na tiho dal prav.
Itak da mi je jasno da smo si različni. Tu ni nič narobe s tem. Hotla sem samo povedat, da če bi bila ona sama mi je logično da misliš na nekoga ampak da si v vezi in misliš na drugega??? Partnerju naj se posveti in naj dojame da bi mogla takrat kaj narediti ne pa zdej pogrevat stvari ki so že nekako šle v pozabo.
Forum je zaprt za komentiranje.