Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Spomladanski zavitki

Spomladanski zavitki

Kje se da kupiti že narejene spomladanske zavitke?

Jaz jih vcasih kupim za domov v kitajski restavraciji .Ni nobenega problema;seveda jih placam po njihovi ceni.
Da bi jih pa v kaksni trgovini prodajali kot ze zavite sarme,potem pa samo v lonec -se nisem zasledila . Lp Babi

mislim da jih imajo pri bofrostu. nisem se naročila tako da ne vem če so dobri

Njihovi spomladanski zavitki so tako mini, da je eden ravno maximalno 2x za v usta. Sicer so še kar okusni, ampak nikakor ne tako kot tisti iz kitajske restavracije. Moj mož jih je doma naredil ravno včeraj in so bili nooooooooro dobri :)))))))))))))))))))) Malo je skombiniral vse najdene recepte in na koncu je fantastično izpadlo ;)))))))))))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Na straneh od Family frosta sem jih našla; http://www.family-frost.si/
16 kosov (320 g) pride 590 SIT. Kakšni so po okusu, pa ne vem

aja se mi je zdelo da so nekam majčkeni na sliki
ravno včeraj smo jedli v kitajski so nam postregli take ogromne za predjed.. da nas je skrbelo kako se bomo lotili glavne jedi
ampak to potem sploh ni bil problem;) joj kitajska hrana je tako dobra..takoj jo zamenjam za ves krompir in kruh in dunajske zrezke:)

Ja…joj…tiste njihove kislo sladke omake…njam 🙂

v lj v “ta velikem” m jih imajo-sicer pod imenom jesenski. res je,da niso cisto pravi,a ce doma naredis kaksno kislo-sladko omako, ali sojin preliv…so kar o.k. sicer pa smo tukaj ze nekaj pisali o izdelavi. pojdi na iskanje…ali spomladanski zvitki,ali kitajska kuhinja…nekaj takega. lp petra

New Report

Close