Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Spomnil se je, da je opravil izpit na fakulteti za logistiko

Spomnil se je, da je opravil izpit na fakulteti za logistiko

SDS, stranka poslanca Mariniča, se doslej v zvezi s sumi in ugotovitvami protikorupcijske komisije ni oglašala niti se ni do njih opredeljevala. Je pa včeraj njen prvak Janez Janša na vprašanje, ali bi moral tudi poslanec Marinič odstopiti, tako kot pred časom Pavel Rupar, če se obtožbe izkažejo za resnične, odgovoril: »Dokler ne bo nasprotnih dokazov, verjamem poslancu. Če pa bi se izkazalo drugače, v tem ali katerem koli drugem primeru, da je torej poslanec ravnal v nasprotju s kodeksom, ki ga je podpisal, bo v skladu s tem kodeksom tudi odgovarjal.«

—————————————————————–

hmmm………kakšen kodeks-kršil je ZAKON!!!!

tud kle nič, hmmmm ????:)

Kaj pa bi rada? Janša nima sodne moči v rokah. Dokler je vse skupaj na ravni vaških opravljivcev je to pravilen odgovor. Ko pa bodo obtožbe dokazane pa lahko ukrepa le znotraj stranke. Za ostale ukrepe pa so zadolženi za to pristojni organi. Glede na novo uvedeno prakso pa bo dovolj opravičilo in stvar bo rešene . Hm, le kdo je to začel, kaj ninej?

hja-gre za kršenje zakona (ponarejanja listin)! Janša pa govori o kodeksu, torej za njegove tako za druge drugače, al kako!!!???-seveda če se obtožbe izkažejo za resnične!!!:)

Še enkrat ninej. Ali ima Janša v svojih rokah moč da preiskuje, sodi in obsodi po kazenskem zakoniku RS? Nima!!!! Lahko le ob dokazanem deluje v okviru stranke.

ma boss ne razumeš, mah razumeš sam nečeš!!!:)))

ne gre za kodeks, katerega prov noben politik ne spoštuje!!!!

gre za to da je ponarejal(seveda če mu bo dokazano) in Janša bi lahko to popolnoma drugače povedal (pa tudi če tako ne misli)!!!:)

Mah, kako mi gre takšno najedanje na živce!!! grrr….
kdaj si bo ta veleumna ninej dala dopovedati, da dokler se nekomu ne DOKAŽE, da je krvi, je NEDOLŽEN! Seveda pa ona upošteva vse druge dejavnike, ki vplivajo na to, da nekoga takoj obtoži, brez dokazov – razen prave RESNICE. Ni prvič!
In ker je JJ pametnejši od nje in ne komentira, tako kot bi ona želela, takoj pada po njem.
Zato je njeno VSAKO pisanje eno samo naklaaaaaadanje brez podlage in …
Eh, brez veze, s takimi ticami!

P.s.: Če se pa dokaže, da je resnično šlo za goljufanje, se bomo pogovarjali pa drugače. Do takrat pa velja, da je ta človek nedolžen – ta pravica mu gre po zakonu, mar ne?!

meni pa gredo na živce ljudje, ki ne znajo brat!!!!!

Lepo, da se zavedaš tega!:)

ninej danes je izgleda škrat pošiljal zate le preveč zahtevne mejle:(

škoda, pa se mi je že zdelo da prihajaš s svojo paradajz kompanijo a`la fleš, bumči….. na zeleno vejo, zdaj pa vidim da vam res ni več pomoči!

Moji sicer 1/4 možgani delajo bolj počasi pa se zaradi tega ne sekiram, vsaj kozlarij ne streljam kot jih paradajz kompanija:)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Tale tvoj tekst je že v Murglah, kjer ga preučujejo. Mnenje škrata bo pa itak ninej napisala 🙂

New Report

Close