Sporazumna odpoved
Pozdravljeni,
Lepo vas prosim za pomoč. Z delodajalcem sva prišla navzkriž in sva se dogovorila, da podpišem sporazumno odpoved pod pogojem, da mi delodajalec izplača določeno odpravnino. V ZDR piše, da višina odpravnine ne sme presegati desetkratnika osnove. Če mi pripada npr. 1/5 osnove za vsako leto dela pri delodajalcu, ker sem zaposlen več kot eno leto do deset let v znesku 1.200 €, se pravi, da odpravnina ne sme presegati 12.000 €? Ali ta desetkratnik od osnove razumem narobe? Koliko je dejansko obdavčen znesek odpravnine 9.000 €? Koliko bi čistega prejel od tega zneska?
Ali je bolje kot odpravnino, določiti odškodnino? Kar vem, odškodnina se obračunava kot plača. Zanima me ali bi se mi izplačalo prejeti odškodnino ali odpravnino? Kje bi zneskovno več prejel?
Spoštovani!
Delodajalec, ki odpove pogodbo o zaposlitvi iz poslovnih razlogov ali iz razloga nesposobnosti, je dolžan izplačati delavcu odpravnino. Za odpravnino pa se lahko dogovorita tudi v primeru sporazumne odpovedi pogodbe o zaposlitvi.
V skladu s 2. odst. 109.člena ZDR-1 delavcu pripada odpravnina v višini:
– 1/5 osnove iz prejšnjega odstavka za vsako leto dela pri delodajalcu, če je zaposlen pri delodajalcu več kot eno leto do pet let;
– 1/4 osnove iz prejšnjega odstavka za vsako leto dela pri delodajalcu, če je zaposlen pri delodajalcu od pet do 15 let;
– 1/3 osnove iz prejšnjega odstavka za vsako leto dela pri delodajalcu, če je zaposlen pri delodajalcu nad 15 let.
Po 9. točki prvega odstavka 44. člena Zakona o dohodnini – ZDoh-2 se neobdavčen znesek odpravnine določi v višini odpravnine, ki jo je delodajalec dolžan izplačati na podlagi 109. člena ZDR-1, vendar največ do višine desetih povprečnih plač zaposlenih v Sloveniji. Kot to tudi izhaja iz pojasnil DURS, določitev neobdavčenega zneska v višini odpravnine, ki jo je delodajalec dolžan izplačati na podlagi 109. člena ZDR, pomeni določitev zneska v višini odpravnine, ki se skladno s tem členom določi glede na osnovo, ki je povprečna mesečna plača delavca za zadnje tri mesece pred odpovedjo ter v odvisnosti od delavčeve delovne dobe pri delodajalcu (po drugem odstavku 109. člena ZDR). Neobdavčen znesek odpravnine je torej določen na enak način za vse delojemalce – na ravni pravice, ki velja ne glede na panogo dejavnosti delodajalca.
Iz navedenega sledi, da za dohodnino neobdavčen znesek ne velja znesek odpravnine, ki ga delodajalec izplača skladno s panožno kolektivno pogodbo ali skladno s svojimi splošnimi akti, kateri določajo pravico do zadevne odpravnine v višjem znesku, kot je določen z drugim odstavkom 109. člena ZDR.
Če je bila vaša povprečna mesečna plača v zadnjih 3 mesecih pred sporazumno odpovedjo 1000,00 EUR, Vam pripada za vsako leto dela, 1/4 osnove. V primeru, da ste za enega delodajalca delali 10 let, Vam pripada 250 EUR odpravnine za vsako leto dela. Za 10 let dela Vam bi tako pripadala odpravnina v višini 2500,00 EUR, ki ne bi bila obdavčena, odpravnina nad tem zneskom, pa je obdavčena.
S spoštovanjem!
Odvetnišvo Prus Pipuš
Zemljemerska ul.12
1000 Ljubljana
Najlepša hvala za odgovor. S katero stopnjo pa je odpravnina obdavčena?
Forum je zaprt za komentiranje.