Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis sporočila o rojstvu Jezusa

sporočila o rojstvu Jezusa

Tema res ne spada na strani zdravnikov a vendar…
V roke mi je prišla revija Misteriji v kateri piše takole:”Sara,petnajstletno dekleiz vasi na robiljubljanskega barja,pričakuje,da bo letos rodila Jezusa,Na to se pripravljata tudi njena starša.Kmalu bodo postavili hlveček,v katerem bosta konj in kravica….Taka je božja volja pravita Sarina mati in oče(Bojana in Dušan),ki se je,kot pravi,le s težavo sprijaznil z dejstvom,da je Bog za svoje poslanstvo izbral prav njihovo družino”.
Članek je daljši.Zanima me ali je
kdo o tem bral oz.slišal še kje drugje.Se vam zdi,da bi morala to vprašanje dati pod rubriko”psihiatri”.
V reviji so tudi fotografije dekleta in ostalih članov družine.Meni se zdi vse neverjetno in morda posledica pubertete.Nebi pa obsojala nikogar ,obstajajo namreč stvari o katerih ne vemo ničesar in lahko verjamemo ali ne.Naša izbira.Kaj pravite vi……..

Kolikor sem jaz seznanjen z Svetim pismom in z novim razodetjem Jakoba Lorberja, Jezus ne bo nikoli na svet prišel v mesu.
Prišel pa bo, in je tudi že prišel v obliki novega razodetja, po prerokih in tako dalje, nikoli več pa v mesu.
To je moje mnenje!

Prej bi verjel, da bo prišel z NLP-jem, kot da se bo na novo rodil………

Rudi
Vem,da se ukvarjaš s parapsihologijo zato me prav tvoje mnenje zanima.Tudi sama sem zelo skeptična in premišljam zakaj bi se moral pravzaprav Jezus ponovno roditi kot otrok in če beremo iz Biblije pravi,da bo prišel kakor blisk itd…
Ne vem če si bral članek v zadnjih Misterijih.Sara pravi tudi takole:”……..prišlo bo do nenapovedanega sončnega mrka(vse v tem letu),ki bo za seboj pripeljal katastrofe in ta dan Bog imenuje”bela noč”.Ta dan bomo streseni.Koje imela Sara vizijo ji je bilo grozno.Dejal je,da bo podrl vse malike kot domine.Ostale pa bodo hiše,tudi take brez temeljev.” Baje se je pri njej pričelo zbirati veliko ljudi .Bolj kot Sara me zanimajo negativne misli,ki jih ti ljudje pošiljajo Sloveniji in svetu s svojimi prerokbami o koncu sveta v letu 2001.Misli pa,vsaj tako pravijo, podirajo gore.
Premišljam na kakšen naćin bi človek lahko to skupino ustavil.

Zakaj se pa sploh ukvarjaš s tem vprašanjem? Takih napovedi je bilo že veliko in vse so se izkazale za napačne, če je še kdo toliko naiven, da jim verjame, bo pač še enkrat razočaran.

Imaš prav in hvala lepa.Vedno znova me ljudje presenetijo oz.se pustim presenetiti.Ne razumem,da ljudje s tako lahkoto manipulirajo s” koncem sveta ” in,da edino pri njih lahko najdeš rešitev.Mislim…..kako si upajo in ali ne vedo kakšno karmo si pišejo.Pa prav k tej ženski oz.dekletu prihajajo,če ne veš,sami duhovneži;bioenergetiki,radiestezisti in razni psihiki,ki(tako piše) z solzami v očeh pravijo da dekle daje take odgovore,ki jih sami nebi nikoli zmogli.

Vse kar Sara govori ni od Boga, nekateri okrog nje ji zaradi svojih interesov sugerirajo kaj naj govori, kot da je rekel Bog.

Pa Jezus je ze prisel na svet kot otrok. Ko bo pa konec sveta, pa ne bo ravno tako, da bo napovedan!?!

Sara je bila zadnjič v oddaji Preverjeno. Ima tudi zdravilne sposobnosti in baje za svoje usluge ne zaračunava. Vse bi še nekako šlo, tale z novim brezmadežnim spočetjem je pa res huda. No, jaz z zanimanjem pričakujem leto 2002, ko naj bi se to rojstvo primerilo….

tudi jaz.Pravi,da ima vse znake nosečnosti,vendar ni noseča(vsaj zaenkrat).Otrok naj bi bil rojen oz.naj bi ga donosila v kratkem času(ne 9.mes.)Mogoče pa je v resnici že noseča kakih 6 mesecev.Res potrebuje sedanji svet Jezusa,da nam pomaga iz stisk v katerih smo(poglej Ameriko),vendar ne razumem zakaj bi se moral še enkrat roditi,odraščati… kaj bi se novega naučil ?Vidi itak vse,ve tudi vse torej naj nam pomaga kot odrasla osebnost.Mislim,da ste takega mnenja tudi drugi,ali pa ne?Vsak pač po svoje.Veš,do leta 2000 se njen otrok lahko rodi ,vprašanje pa je če bo to dete pravi Jezus.
Lep pozdrav

Jezusa ne bo se 1x na svet, razen ob smrtni sodbi. Takrat ne bo prisel kot otrok, ampak kot “sodnik” oz. iz visav, ali kako ze pise v Sv.pismu. Pravi pa, da bodo prisli lazni preroki in ne vem kaj se vse… Vse ze dogaja kaj napoveduje. Jaz ne verjamem. Sicer pa, tako kot deluje Bog in Ljubezen, tako deluje tudi Hudi duh ter Sovraštvo.
Adjo

Mislim, da se, poleg bolj ali manj zmedenih ljudi, na sončni strani alp najde vsaj desetkrat več bolj ali manj naivnih ljudi, ki jim slepo verjamejo. Dokler ne delajo kake škode drugim, kar naj, je vsaj življenje bolj kratkočasno.

Konec koncev niti ni pomembno,ali Sari verjamemo ali ne. Pomembno je samo
to kaj dekle dela – okoli sebe širi ljubezen, dobroto in veliko pozitivne energije.
Pomembno je, da v današnjem “norem” svetu še obstajajo ljudje, ki se jim zdi
vredno živeti zato, da pomagajajo in služijo drugim.Tudi sam Jezus je na začetku
svojega učenja naletel na ogromno nevere in nerazumevanja.Sari želim samo to
naj vztraja v svoji veri, naj se ne pusti zmesti raznim skeptikom in nevernim
Tomažem in naj bo “luč” še naprej.

Upam,da bo to res! Sare ne poznam in je nimam namena iskati vendar določene izjave presegajo vse mere dobrega okusa.Slovenci pa smo znani kot naivni duhovneži.Veš Ljubica vsak lahko išče in najde Luč v sebi.Svet bo mnogo lepši.

Nekaj utirnkov iz biblije (Svetega pisma) na vse to:

Lažni preroki
Várujte se lažnih prerokov, ki prihajajo k vam v ovčjih oblačilih, znotraj pa so grabežljivi volkovi. Po njih sadovih jih boste spoznali. Ali obirajo grozdje s trnja ali smokve z osata? Tako rodi vsako dobro drevo dober sad, slabo drevo pa rodi slab sad. Dobro drevo ne more roditi slabega sadu in ne slabo drevo roditi dobrega sadu. Vsako drevo, ki ne rodi dobrega sadu, bo posekano in v ogenj vrženo. Po njih sadovih jih boste torej spoznali.

Kdo je največji?
Mr 9,33–37; 42–50; Lk 9,46–48
V tistem času so učenci pristopili k Jezusu in rekli: »Kdo je največji v nebeškem kraljestvu?« Jezus je poklical otroka, ga postavil v sredo mednje in rekel: »Resnično, povem vam: Ako se ne spreobrnete in ne postanete kakor otroci, ne pridete v nebeško kraljestvo. Kdor se torej poniža in postane kot ta otrok, tisti je v nebeškem kraljestvu največji.

Začetek bolečin
Mr 13,1–31; Lk 21,5–33
Jezus jim je odgovoril: »Glejte, da vas kdo ne premoti. Mnogo jih bo namreč prišlo z mojim imenom in bodo govorili: ‚Jaz sem Kristus‘ in bodo mnoge premotili. Slišali pa boste o vojskah in o vojnih novicah. Glejte, da se ne daste zbegati; kajti vse to se mora zgoditi, pa ni še konec. Narod se bo namreč vzdignil zoper narod in kraljestvo zoper kraljestvo; in lakota, kuga in potresi bodo po mnogih krajih: vse to pa bo le začetek bolečin. Takrat vas bodo predajali v stiske in vas morili; in vsi narodi vas bodo sovražili zaradi mojega imena. In takrat se bodo mnogi pohujšali in bodo drug drugega izdajali in drug drugega sovražili.
In vstalo bo mnogo krivih prerokov, ki bodo mnoge premotili. In ker bo hudobija narasla, bo ljubezen premnogih omrznila. Kdor pa bo vztrajal do konca, ta bo rešen. In ta evangelij kraljestva se bo oznanil po vsem svetu, vsem narodom v pričevanje: in takrat pride konec.
Kadar boste torej na svetem kraju videli gnusobo opustošenja, napovedano po preroku Danijelu – kdor bere, naj razume –, takrat naj beži v hribe, kdor je v Judeji; in kdor je na strehi, naj ne hodi dol, da bi kaj vzel iz svoje hiše; in kdor je na polju, naj se ne vrača domov po svoj plašč. Gorje pa nosečim in doječim v tistih dneh! Molíte, da se vaš beg ne zgodi pozimi ali na soboto; zakaj takrat bo velika stiska, kakršne ni bilo od začetka sveta do zdaj in je tudi več ne bo. In ko bi tisti dnevi ne bili okrajšani, bi ne bil rešen noben človek; toda zaradi izvoljenih bodo ti dnevi okrajšani.
Če vam tedaj kdo poreče: ‚Glejte, tukaj je Kristus‘ ali: ‚Tam je‘, ne verjemite! Vstali bodo namreč krivi Kristusi in krivi preroki in bodo delali velika znamenja in čudeže, tako da bi tudi izvoljene premotili, ko bi bilo mogoče. Glejte, naprej sem vam povedal.
Prihod Sina človekovega bo očiten
Ako vam torej porekó: ‚Glejte, v puščavi je‘, ne hodite ven; ‚glejte, v hramu je,‘ ne verjemite! Kakor namreč blisk pride od vzhoda in posveti do zahoda, tako bo tudi s prihodom Sina človekovega. Kjer koli je mrtvo truplo, tam se bodo zbirali jastrebi.

Znamenje tega prihoda
Takoj po stiski tistih dni pa bo sonce otemnelo in luna ne bo dajala svoje svetlobe in zvezde bodo padale z neba in nebeške sile se bodo majale. Takrat se bo prikazalo znamenje Sina človekovega na nebu in takrat bodo jokali vsi rodovi na zemlji: in videli bodo Sina človekovega priti na oblakih neba z veliko močjo in slavo. In ob mogočnem glasu tromb bo poslal svoje angele in zbrali bodo njegove izvoljene od štirih vetrov, od kraja do kraja neba.

Trenutek tega prihoda
Od smokvinega drevesa pa se učite prilike: Kadar njegova veja postane že muževna in poganja liste, veste, da je blizu poletje. Tako tudi vi: kadar boste videli vse to, vedite, da je blizu – pred vrati. Resnično, povem vam: Ta rod ne bo prešel, dokler se vse to ne zgodi. Nebo in zemlja bosta prešla, moje besede pa ne bodo prešle.
Za tisti dan in uro pa nihče ne ve, niti angeli v nebesih, ampak le moj Oče.

——————
Torej dragi moji brez panike, za tisti dan niti Jezus sam ni vedel, le opisal ga je po čemer ga bomo prepoznali.

Hvala za napisano.Hotela sem povedati prav to;nihče ne ve ne dneva ne ure.Nekdo pa se spomni in reče ” rodila bom Jezusa “. Ob dogodkih ,katerim smo priča pa se lahko,po vsem kar si napisal,res kmalu prikaže.Samo nekaj povračilnih ukrepov islamskh skrajnežev in nebeške sile se bodo majale in zvezde bodo padale z neba…….. takrat bomo resnično odprtih src in s solzami v očeh pričakovali odrešenje po samem Jezusu (odraslem ne napovedanem dojenčku).
Molim pa da se to nebi zgodilo ne nam ne bodočim rodovom.

POSTAVLJA SE VPRASANJE, KDO ZLORABLJA TO DEKLICO SPOLNO IN DUHOVNO ?
KDO SE SKRIVA ZA NJENIMI SPOROCILI?
ZAKAJ STARSI TO PODPIRAJO ?
KAJ IMAJO OD TEGA ?

Če želite prepoznati prave “nosilce svetlobe” morate vprašati po njihovih rezultatih. Ne glede na to, kaj govori vaš ego, važen je samo rezultat. Se pravi če se vam pojavi vprašanje ali je ta zdravilec, bioenergetik, radiostezist … PRAVI, morate pogledati njegove rezultate (ozdravljene bolnike), njegovo osebno življenje (živi tako, kot učiš). Nikoli ne glejte samo to kaj govori, ali dela brezplačno ali za svoje delo zahteva plačilo ali ne. Glejte na to kako živi, ali uresničuje govorjene nauke.
Ljudje smo sebična in požrešna bitja. Če nam nekdo ponudi brezplačne VELIKE besede, ki ne nosijo sporočila resnice smo takoj zraven. Sicer pa je znano pravilo, da dobimo takšnega učitelja kot si ga zaslužimo. Če je ta učitelj šarlatan in nas izkorišča, smo prav gotovo v prvi vrsti sami krivi. Zato ne kličite na pomoč državo in psihiatre. Tudi sama sem prebrala članek v Misterijih. Če jim verjamete OK, če jim ne tudi OK. Vse stvari v življenju imajo svoj smisel, pa tudi ta jih ima.

Če na kratko povzamem, bolj boste čisti boljše učitelje boste dobili.

Vedno vse kar se dogaja okoli nas pogojujemo sami.

Vsem udeležencem tega foruma želim lep dan in čimboljše učitelje.

Darja

New Report

Close