Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sporočilo na mobitelu!

sporočilo na mobitelu!

Pravkar prejela sporočilo na mobitelu iz številke 002204389284 s :pokliči me prosim in podpis kar nekaj, odtipkam na google in piše, naj se to ne kliče1 Vas tu še jaz opozorim, da ne kličite, če dobite to številko ali kaj podobnega, so že registrirane na internetu kot scam!

Jaz sem tudi dobila prejle sporocilo poklici me prosim ter zelo podobno stevilko. K sreci nisem klicala. Lp

Kaj se zgodi, če to pokličeš? Sem poklicala namreč, iz določenega razloga, prepričana, da je dužinski član v stiski, je namreč v tujini. Oglasil se je ženski glas s francoskim naglasom, pa sem takoj prekinila. Kaj bo sedaj?

boš pogledala na svoj račun.. jutri poglej koliko si ze dolzna.

fora je da želijo prevaranti od tebe da sprozis klic na svoj racun na njihovo cifro..
pol se ti pa zaracuna kot klic na vročo linijo.

od 100.000smsov vedno najdejo 1000 bedakov k to naredi in zarad teh bedakov x 20eur na enga… pride na konc 20.000 po suhem.

Hvala za odgovor. Ja, saj sem res bedak, že par dni ni glasu od njega, in prva moja misel, ko sem videla sms, je bila: to je on, v stiski, izgubil je svoj telefon, pa sem poklicala..

Enako sporočilo sem sprejel. Številka vodi v Gambijo. !!!

Moja hci, ki ima predplacnisko cifro je tud prejle dobila enak sms. Je smiselno poklicat policijo in javit zadevo? Hceri smo sicer razlozili, da ne sme klicat nazaj, ampak saj veste kaksni so otroci (11 let) nekoc bo pa morda vseeno naredila taksno napako!? In kaj bo potem?

Očitno je kar veliko dobilo omenjeni SMS. Treba bi se bilo vprašati katero bazo telefonskih številk so uporabili prevaranti? Ali imate opraviti z portalom BOLHA, ker od tam prejemam tudi emaile z čudnimi ponudbami, ki so za nas nerazumljive in nsesprejemljive, vendar od 1000 ljudi se najde kakšen ki verjame ponudbi in “nasede”.

lp
gorazd

Dahko da preko bolhe (bila objavljena), ali službe. Moja cifra je na internetu, žal.

Identično zadevo sem prejel včeraj zvečer.., samo brišite tovrstna sporočila!

New Report

Close