Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sport direct- preko spleta, kod naročal že?

Sport direct- preko spleta, kod naročal že?

http://sl.sportsdirect.com/

to je iz tujine? Koliko se čaka? Če tukaj probam so iste številke? Sem najdla superge ki so preko spleta 10 eur ceneje..je treba poštninoi plačat?=

Sem, ja. Nisem pa probala v naši trgovini, tako, da ne vem.

Je pa tako, da zgornje dele naročim svojo številko in so mi vedno prav, medtem ko je pri hlačah bolj loterija. kakšne so kot ulite, druge pa so zelo preširoke v pasu. Kot da bi imeli kar precej modelov za trebušaste. Sploh športne zadeve. Zdaj pa razumi 🙂

Poštnino je seveda treba plačat, imajo pa včasih kakšne akcije glede tega.

sem ja, čist ok je

Pride hitro. Poštnina je pa odvisna od višine nakupa, ki ga opraviš. Ti vse piše na spletni strani.

Želeni model pojdi najprej probat v njihovo trgovino in šele potem naroči, če bo kaj ceneje, ker imajo grozne številke oz. nekaterih vmesnih ni (določeni modeli). Sem imela celo štalo…

Ravno v soboto sem naročila superge za sina za košarko, včeraj so prišle.
V Tomasportu je cena 79 eur, pri nas v Sport directu 63 eur, na spletu so bile znižane na 36 eur + 8 eur poštnina.

Pogosto naročamo tam.
Poštnina odvosna od zneska. Vsekakor ni dosti. Mislim, da je za naročilo od 50-99 eur 3 €, nad 100 pa 1€.
Številke so pač angleške, ma saj imaš razlago.
jaz nosim našo 34,36 njihovo ponavadi 8, majčko raje 10 ( sicer ni prostora za prsi 🙂 ). Obtev nosim 38, njihovo 5. Enako pri drugih angleških spletnih trgovonah.
Vedno mi je bilo vse prav.
Če ti kakšen kos ni prav, ga pa pač pošlješ nazaj. V roku 10-14 dni dobiš novega. Sem že pošiljala, ker sem otroku kupila premajhno. Zato raje za mlajšega otroka, ki je star 6,5 let, številko 8. Drugače mu so oblačila prekratka.

Innit?

New Report

Close