Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sport direkt -nakupi

sport direkt -nakupi

ali katera kupuje preko te trgovine,, kakšna je roba..
glede na to da so cene nizke..

kako pa je z vračilo?

Jaz večkrat naročim, sploh otroške športne zadeve. Do sedaj brez problemov, roba je kvalitetna, vedno pa vse prej poskusimo v kakšnem Tomas Sportu ipd., da naročim pravo številko.

http://sl.sportsdirect.com/

a je to ta stran? ker je slabo prevedena, pa se bojim, da je fake.

Jaz sem ravno včeraj dobila pošiljko. Prvič sem naročila. Zelo sem bila presenečena, da je bilo tako v redu. Naročila sem tri spodnje dele trenirk, s poštnino sem plačala 27 eur. Še zdaj ne morem verjeti, da so tako dobre stvari in tako zelo poceni. V Ljubljani sem kaj podobnega iskala že več let.

koliko pa je poštnina?

Poštnina je 7 eur.

Ni fake, brez skrbi.

A ni pri nas trgovin Sport-direkt? Zakaj pa ne kupite v trgovini, ampak prek spleta?

Ker je več izbire in dobre stvari in ceneje kot pri nas v Sport direktu. Gremo pa večkrat v naš Sport direkt najprej probat 🙂 Sploh za najstnike fante večkrat naročamo v Sport-direkt.

LP A

Veliko stvari je enakih znamk kot v trgovini Sport direct ampak akcije in popusti so res ugodni v e-trgovini. Sem tuhtala, da bi naročila preko spleta ampak, ker se mi je mudilo sem šla raje v trgovino. Sport direct je drugače tudi na Rudniku na tistem delu kjer je Mc Donalds Bunde in jakne so zelo kakovostne vsaj to kar sem jaz nakupovala.

New Report

Close