Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Športiranje

Športiranje

Oštja, da nisem tega prej vedla….

…. namreč….. odkar več športiram….. se mi več sexa….. upssssss…. hihi…..

….. no, moram povedat, da imam tudi ljubimca….. pa se mi z obema ful ful sexa………

…. pa še mi ostaja energije………..

uffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaa, iiiiiiiiiiiihhhhaaaaaaaaaaaaa….

Helči

PS: Helči ni pod vplivom polne lune!

Johanka…se mi zdi, da je tebe mars..ncoj..mal prevec oplazil;))!

Kar se pa sportanja tiče, ti kar sportaj..ali tko ali drugače, glavno je, da se miga;))…ampak res sportaj..ne samo da se ti sporta..no seksa,hihi.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

NE ME BASAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaz ne športiram….pa se mi fulll…..in nisem tvoj ljubimec!
🙁
Ta jesen bo pestra!

Plastelinka….

… v tvoje dobro ti priporočam, da ne poležavaš več dosti na morčku, pa posedaš pred čarunalnikom…….. da ne rataš frigidna!!!

pejdi malu migat…. pa se ti bo migalu tamspodej še bolj… hihi…. pa potem mogoče tudi žabcu dovoliš bliže….

hihihi….

Aha….

>Še dobro da se ne ukvarjam s športom.
Se mi že brez tega preveč fuklja.

Čau Helčka ….kaj se kej dogaja?

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

da te ne pof……………. aaaaaaaaaaaam!!!!!!! hihihi

Ti tamalček..mali…ti tole meni..hahaah…si pa upas;))!!! Se ti ne zdi..da bi jaz tebe lahko kaj naucila..svetovala…Johanka moja…ti kar uzivaj..pa intenzivno delaj na temu… no na sportanju..pa bo…aja..pa ne pozabi sportat celo zivljenje…tudi kasneje cez ene 10 let…takrat bo se bolj pomembno kot danes;))! Ti pa si johanka bananka moja..moja..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close