Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Športna hiša Ilirija bazen čistoča izkušnje

Športna hiša Ilirija bazen čistoča izkušnje

Lep pozdrav,
zanima me, ali ima kdo izkušnje z bazenom v športni hiši Ilirija – predvsem, kako je tam s higieno in ali je dovolj čisto, da je primerno tudi za predšolskega otroka (ki še ne razume, da se ne sme dotikati tal in dajati potem prste v usta, ki hodi bos in ne uporablaj copatk, verjetno tudi v bazenu kaj spije, ipd.). Ali pa je morda center Soča ali bazen fakultete za šport bolj primeren (in čist?).

Jaz sem tam trenirala. Meni se je zdelo še 3 leta nazaj normalno čisto. Rok pa v usta seveda nisem dajala, ker sem bila že v SŠ.

Bolj težko si tam trenirala, ker bazen obstaja še ne eno leto…..

Verjetno si trenirala na bazenu Ilirija v Tivoliju….

Verjetno si trenirala na bazenu Ilirija v Tivoliju….[/quote]

mene pa zanima kje je to

Verjetno si trenirala na bazenu Ilirija v Tivoliju….[/quote]

mene pa zanima kje je to[/quote]

pri stadionu Ilirije (kjer je speedway doma) pa Franci na balanci, pa fitness vse v isti hiši….

Pardon, sem mislila, da gre za klub Ilirija.

a tam je zdaj notranji bazen ali kaj?

Hvala za odgovor

Če kompliciraš glede čistoče, potem otrok na bazenu nima kaj iskat. Sicer pa je tam kvečjemu bolj čisto (pol leta nazaj sem bila tam), kot kje drugje, ker ni množičnega obiska kot npr. v Tivoliju ali Atlantisu. Bazen je majhen, pet al deset odraslih plavalcev, pa je gužva. Otrok tal ne doseže.

Športna hiša Ilirija je v Šiški na Vodnikovi 155 in ima notranji bazen.
Bazen Ilirija je pa pri Tivoliju(na križišču) in ima samo zunanji bazen.

verjetno govoriš o eurofitnessu?

kot so rekli zgoraj: bazen je bazen. Poleg morebitnih nečistoč so po tleh tudi vse kemikalije, ki so zlite vse v vodo
drugač je bazen čist, jaz plavam tam redno in ni flajštrov in podobnih nesnag v vodi (kot sem vidla marsikdaj v tivoliju), sem pa tja se kaksen las zatakne v roke, ker nekatere punce pač ne bodo tvegale lepote in dale plavalne kape na glavo…
in glede otrok: so imeli in imajo precej tečajev za otroke, kjer so tudi mini otroci – tudi taki, ki so ravnokar shodili. Če nimaš nič proti bazenom, je ta bazen ok.

New Report

Close