Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Športna in Zdrava prehrana

Športna in Zdrava prehrana

Pozdravljeni!

V kolikor vas zamina športna prehrana in dodatki za zdravo prehrano se obrnite na [email protected] in pošljem vam opis teh dodatkov in cenik!

Izdelki so od NutriLAB.

Športni: bcaa, creatin, soya protein….
Za zdravje: glukozamin, l-carnitin, chitosan….

lp

Pošlji mi prosim cenik na zgornji naslov.
LP, Manka

V kolikor pa Vas zanimajo dodatki, ki pomagajo pri izgubljanju maščobe ali pridobivanju mišične mase pa pišite na [email protected]

LP, miki

To miki!!

lp

Dragi sport billy, napisi mi prosim, koliko stane chitosan in L carnitin..

Lp Mojca

Mojca

Chitosan : 90 kap 2.400,00 SIT ( 370 mg )

L karnitin : 60 kapsul 4.500,00 SIT

CHITOSAN
Ob uživanju mastne hrane in težkih obrokov, za ohranjanje želene telesne teže, lajšanje prebave ter kot dodatek oz. pomoč pri dietah.

L – KARNITIN
Priporočam ga predvsem športnikom, ki se ukvarjajo z aerobnimi športi oz. so v fazi kondicijskih priprav ter osebam, ki želijo ob zmerni telesni aktivnosti pridobiti želeno težo.

Vse, kar te še zanima mi poiši na mail.

lp matej

Chitosan – proč vržen denar, razen v redkih primerih, ko vnaprej veš da se boš pri dieti prekršil zaradi kakšne nepremostljive situacije – poroka, nedeljsko kosilo. slaščičarna itd.. Za vsakdanjo uporabo totalno neuporaben.

LP, miki

Joj a ne morete hujsat zdravo po naravni poti, da jes 5krat na dan po malo, se izogibas mascobam in sladkorju? Zakaj mecete denar za razlicne cudne kapsule..veliko zensk poznam, ki so narocale ananasove kapsule, ali pa kapsule jabolcnega kisa. KILOGRAMI NISO PRISLI KAR CEZ NOC IN PRAV JE, DA TUDI NE IZGINEJO CEZ NOC.
To mislim vsaj kar se tice hujsanja…ne vem no…S SPORTOM NE BOSTE SAMO SHUJSALI, AMPAK TUDI DOBILI KONDICIJO IN VOLJO DO ZIVLJENJA, ENERGIJO…itd…
ce pa ste kronicno debeli ali pa imate kaksne zdravstvene tezave, zaradi katerih ne morete telovadit, pa pojdite k zdravniku…
brezveze je metat denar stran. pojdite raje v kino ( petkrat) ali pa po kaksno cunjo..z pravilnik jedilnikom ne boste le shujsali, ampak ziveli zdravo in dlje!
moje skromno mneje o hujsanju..

New Report

Close