Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek športna oprema hofer

športna oprema hofer

a je sploh tukaj kaj kvalitete, saj vem, da imajo noname firmo (Crane …), cene so res ugodne, ampak, če ni funkcionalno ali pa da po parih pranjih zadeva gre v cugrunt….to pa lih ni najbolj

Ti očitno še nikoli nisi kupoval v hofer-ju, saj drugače bi vedel kakšno robo prodajajo in tudi cena ni povezana s kvaliteto. Večkrat kupujem tam, ne samo športno opremo, in več kot zadovoljna. Pa tudi če imaš pri hoferju reklamacijo, zamenjavo ali vračanje izdelkov, ni nobenih problemov.

Ni ravno craft kvaliteta, meni se zdijo čisto fajn.

Kvaliteta je boljša kot izgleda zaradi cene.

softshell se obnesejo, uteži se obnesejo… vse štima. razen če rabiš FIRMO na veliko napisano, da se vidi

kot je rekel rok in dps….v glavnem boš težko našel klump ( ne rečem, da to ni mogoče), meni vse štima zaenkrat, res pa, da nisem kak profesionalc in mahnjen na firme….

V resnici je pa takole. Za “nedeljske” športnike, ki so športniki samo načeloma, v resnici pa skoraj ne (in takih je vsaj 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}), kvaliteta popolnoma zadostuje. Za tiste ki pa športanje jemljejo resneje in ga izvajajo redno, pa hitro pristaneš na FIRMI, kot piše eden pred mano. Pa ne zaradi FIRME, ampak zaradi kupa drobnarij, ki ti lahko močno zagrenijo življenje, če jih proizvajalec ne upošteva.

Preizkusili smo smučarsko spodnje perilo, sofshell, tekaške opreme (pajkice, nogavice), kolesarske rokavice, otroške dvoranske copate. Niti ene pripombe nimam nad ničimer. Vse nam še služi (razen kar so otroci prerasli). Si upam trdit, da imajo zelo ugodno razmerje cena-kvaliteta.

Mislim da je ravno obratno, vikend športniki se hodijo razkazovat na PST-je in promenade, to pa res ne gre v Hofer majčkah 🙂 Tisti, ki se rekreirajo dnevno, pa to počno tudi zvečer, v slabem vremenu in ponoči… takih je veliko v športni opremi (neznane) znamke. Malo si preberi kolesarske in tekaške forume, pa ti bo hitro jasno.

Pa en lep dan želim, Joan

Joan

Ko sem se začel ukvarjati s kolesarstvom, sem začel z nizkocenovnim biciklom in vso ostalo opremo tega ranga. Ko so se v kratkem zobniki že ćisto izrabili, ko se je začela veriga zapletati med ležaje, ko zavore niso opravljale svoje naloge, ko so gume v eni sezoni čisto popokale, sem se odločil za FIRMO. Sedaj tečejo pok kolesi tisoči kilometrov samo z rednim servisom 1x letno.

Ko sem prvič zapeljal na asfaltni rob in me je zabrisalo po tleh, pa so se rokavice v trenutku pretrgale in sem si ogulil kožo na dlaneh, sem šel takoj kupit FIRMO. Po tistem sem padel še enkrat. Še huje. Pravzaprav se odrgnina ni poznala niti na rokavicah, kaj šele na roki.

Ko sem se ob spustu iz visokega hriba sredi poletja prehladil, sem takoj prešaltal na obleko od FIRME. Sedaj sem suh in zaščiten, kar prej nisem bil.

V super kolesarskih copatih sem imel ob dolgih vožnjah dobesedno vnet podplat. Po nakupu FIRME za noge več ne vem…

To sem mislil prej, ko sem govoril o nedeljskih športnikih in ceneni opremi.

Dobro. To drži za nekatere dele opreme – ne pa za vse.
Tudi sam opazim razliko med cenejšimi in dražjimi zadevami (pa ne mislim na Hoferjeve ) pri nekaterih stvareh – ja, ena izmed njih so zimske kolesarske rokavice – ne pa npr. pri športnem perilu, sploh pri spodnjih hlačah. Majice so že malo bolj zahtevna reč – pa imam vseeno kar nekaj Hoferjevih. Za smučanje so super.

Tudi softshelli se kar obnesejo, pa smučarske hlače in bunde tudi. Sicer odvisno od kroja in postave kupca…

Se strinjam s tabo, švic majčka, kape, spodnje perilo…so dobri tudi iz Hofra, da bi pa tekla v njihovih supergah pa… ne hvala…

Pa en lep dan želim, Joan

lep pozdrav,danes 23.2.2015 sem v Hoferju kupila telovadno klop,cena 130eu,matica je zavarjena poševno,tako da nismo mogli sestavit te klopi,verjemite da me to zelo jezi,saj tudi denar ni tako majhen,pol pa privlečeš komaj domov,saj sam tega sploh nest ne moreš ,ker je težko!In kaj zdaj,zopet naj vse skup pakiram in spet nekoga prosim,da gre z mano do Hoferja,ker tega sama ne morem nest,na koncu pa še mi ne bodo menjali,ali pa bom mogla 2 meseca čakat,da dobim drugo ,za katero tudi ne vem v kakem stanju bo!!!!!!!!!lepo prosim za odgovor,ker sem presneto jezna!!!!!

New Report

Close