Športne pajkice in visoke petke
Kaksna je pa razlika med elasticnimi oprijetimi hlacami in pajkicami?
Razen cene, ni nobene razlike! Pajkice stanejo 5€, elasticne hlace pa 35€!
[/quote]
Čez pajkice se vse vidi, ker je tekstil tako tkan, da je zračen. Kaj se zgodi, ko pajkice navlečeš na debelo rit pa smo videli že vsi… Bognedaj, da zašvicaš tam vmes…
Čez pajkice se vse vidi, ker je tekstil tako tkan, da je zračen. Kaj se zgodi, ko pajkice navlečeš na debelo rit pa smo videli že vsi… Bognedaj, da zašvicaš tam vmes…
[/quote]
Zato pa se recimo jaz ne strinjam s tisto zgoraj, ki pravi, da je vseeno ali kupiš pajkice za 5 evrov ali leginske za 35. je kar krepka razlika. Prvo je za doma, drugo pa celo za v javnost, če so noge v njih vsaj približno okej.
Hvala :))
Ja, je ok, se celi, malo še občasno kljuva, ampak se ne gnoji,kar je bistveno.
Imamo doma še eno piksno Byvacina (v spreju) in je očitno super za te zadeve.
Kaj češ, če sem štor :))
[/quote]
Aha. Samo da se bo lepo zacelilo. Ja, otroci ne smejo dobiti noža v roke 😉 (to smo pri nas imeli cel špetir. jaz sem rekla, da se ta mali mora navaditi na nož, dragec ni pustil, da se ga dotakne).
Aha. Samo da se bo lepo zacelilo. Ja, otroci ne smejo dobiti noža v roke 😉 (to smo pri nas imeli cel špetir. jaz sem rekla, da se ta mali mora navaditi na nož, dragec ni pustil, da se ga dotakne).
[/quote]
Pri nas so bile vse te zadeve ok, samo pod nadzorom, pa za mizo (oziroma ni se smelo laufat naokoli). Zdaj že obvladamo samozaščito – razen mene seveda :))
Ne vidim, kaj je lahko s tem narobe… razen da ste čunke mal fovš.
razlika je ponavadi v gostoti tkanja.
letos bomo očitno imeli na razpolago veliko celulita pod napol prozornimi pajkicami.
[/quote]
Celulit se vidi tako pod tanjsim, kot pod gostejse tkanim materialom, speh prav tako.
To, da so elasticne oprijete hlace za 35€ iz Orsaya za ven, pajkice za 5€ iz C&A pa samo za doma, je neumnost, ker na riti ni nobene razlike!