Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Športne pajkice in visoke petke

Športne pajkice in visoke petke

Kaksna je pa razlika med elasticnimi oprijetimi hlacami in pajkicami?
Razen cene, ni nobene razlike! Pajkice stanejo 5€, elasticne hlace pa 35€!
[/quote]

razlika je ponavadi v gostoti tkanja.
letos bomo očitno imeli na razpolago veliko celulita pod napol prozornimi pajkicami.

Kaksna je pa razlika med elasticnimi oprijetimi hlacami in pajkicami?
Razen cene, ni nobene razlike! Pajkice stanejo 5€, elasticne hlace pa 35€!
[/quote]

Čez pajkice se vse vidi, ker je tekstil tako tkan, da je zračen. Kaj se zgodi, ko pajkice navlečeš na debelo rit pa smo videli že vsi… Bognedaj, da zašvicaš tam vmes…

Si vis pacem, para bellum.

Čez pajkice se vse vidi, ker je tekstil tako tkan, da je zračen. Kaj se zgodi, ko pajkice navlečeš na debelo rit pa smo videli že vsi… Bognedaj, da zašvicaš tam vmes…
[/quote]

Zato pa se recimo jaz ne strinjam s tisto zgoraj, ki pravi, da je vseeno ali kupiš pajkice za 5 evrov ali leginske za 35. je kar krepka razlika. Prvo je za doma, drugo pa celo za v javnost, če so noge v njih vsaj približno okej.

Zaveva je NE NE.
Edina zame sprejemljiva kombinacija so tanke (NIKAKOR ŠPORTNE) enobarvne pajkice, čez pa kratka obleka ali dolga tunika, pa ne vratolomne petke.

Te hočem že dva dni nekaj vprašat (off the record): kako tvoja ureznina? Si okej?

si ti drgač seksi? Tukaj si kar gajstna.😘

Te hočem že dva dni nekaj vprašat (off the record): kako tvoja ureznina? Si okej?
[/quote]

Hvala :))
Ja, je ok, se celi, malo še občasno kljuva, ampak se ne gnoji,kar je bistveno.
Imamo doma še eno piksno Byvacina (v spreju) in je očitno super za te zadeve.
Kaj češ, če sem štor :))

si ti drgač seksi? Tukaj si kar gajstna.😘
[/quote]

Nisem. V reali dolge gate (mal nad koleni) oklepni modrc, rjave nagubane najlonke, ortopedski nizki čevlji, vrečasta umazano siva obleka z mini zelenimi rožicami in viklerji v glavi.

Hvala :))
Ja, je ok, se celi, malo še občasno kljuva, ampak se ne gnoji,kar je bistveno.
Imamo doma še eno piksno Byvacina (v spreju) in je očitno super za te zadeve.
Kaj češ, če sem štor :))
[/quote]

Aha. Samo da se bo lepo zacelilo. Ja, otroci ne smejo dobiti noža v roke 😉 (to smo pri nas imeli cel špetir. jaz sem rekla, da se ta mali mora navaditi na nož, dragec ni pustil, da se ga dotakne).

Aha. Samo da se bo lepo zacelilo. Ja, otroci ne smejo dobiti noža v roke 😉 (to smo pri nas imeli cel špetir. jaz sem rekla, da se ta mali mora navaditi na nož, dragec ni pustil, da se ga dotakne).
[/quote]

Pri nas so bile vse te zadeve ok, samo pod nadzorom, pa za mizo (oziroma ni se smelo laufat naokoli). Zdaj že obvladamo samozaščito – razen mene seveda :))

Nisem. V reali dolge gate (mal nad koleni) oklepni modrc, rjave nagubane najlonke, ortopedski nizki čevlji, vrečasta umazano siva obleka z mini zelenimi rožicami in viklerji v glavi.
[/quote]
🙂 Všeč so mi ženske s smislom za humor.
Seksi si. Škoda, da nisi samska.

Škoda bi bilo, če bi bila samska?

Sem čisto ok tako, kot sem 🙂

to letos najbolj moderno 🙂

https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.nama.si%2Fblog%2Fmodni-nasvet%2Fkako-nositi-plisirano-krilo&psig=AOvVaw0Hf_WNU6rKW8QtjreiANzj&ust=1583237117938000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCODy5YHg–cCFQAAAAAdAAAAABAE

Še dobro, da je tako grda moda, da bodo budale videti z manj stila kot jaz he he he he

Še dobro, da je tako grda moda, da bodo budale videti z manj stila kot jaz he he he he
[/quote]:)))))))))))))))))

Če so pajkice prosojne in imaš spodaj tangice, potem ne bo nihče ugotovil pa nosiš športne pajkice😁

PAjkice so za doma

Ja lej, ene bejbe, ki imajo namesto stegen pršutke, jih dajo gor, da jim malo stisnejo bedra plus kombinacija 12 centi pete pa noge zgledajo bolj vitke.

Ne vidim, kaj je lahko s tem narobe… razen da ste čunke mal fovš.

[img]http://shrani.si/t/3n/c2/2sDln9UD/fteebv1.jpg[/img]

Itak, da je samo favsija in nič drugega.
Predvsem iz strani tistih gospodinj, ki so ze vse življenje na dieti, ampak ne gre in ne gre…😆😆

Zdaj pa direkt na poslovni sestanek! 😉

Žabe kožne barve za pod kiklo, jaz nikoli, to je za stare mame. Tanke temno rjave ali črne to pa, debele do max 15 den. Mi nekako ne paše nosit neke keksaste mat nesvetleče žabe.
Je pa tudi ta kombinacija s kiklo in supergami dobra.

razlika je ponavadi v gostoti tkanja.
letos bomo očitno imeli na razpolago veliko celulita pod napol prozornimi pajkicami.
[/quote]

Celulit se vidi tako pod tanjsim, kot pod gostejse tkanim materialom, speh prav tako.
To, da so elasticne oprijete hlace za 35€ iz Orsaya za ven, pajkice za 5€ iz C&A pa samo za doma, je neumnost, ker na riti ni nobene razlike!

New Report

Close