Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Športne stave (ali ste že kdaj)

Športne stave (ali ste že kdaj)

Ali ste že kdaj igrali stave, mogoče sedaj med olimpijskimi igrami, ki je ogromno športa? Ste bili v plusu minusu? In katero stran uporabljate?

Ne, nikoli. Moraš biti tip za to. (Jaz sem preveč ziheraš….)

Poznam tudi žalostne kreature, ki so VSE izgubili na račun te svoje strasti, npr. Milan Pajduh z Elektrotehnične šole na Vegovi…..

Vesel oče, nekoč dijak Vegove

ma spet sprašuješ 🙄

Stavim na estave na nogomet. Sicer čakam konec avgusta da se zacnejo lige. Na olimpiske mi je škoda stavit, ker vsi igrajo z drugo ekipo in so tekme nepredvidljive. Drugače pa si pomagam s to stranjo
https://eaglepredict.com/ kjer napovejo rezultate stave v 70% točno če ti kaj pomaga.

Mene zanima, če je na estavah vse varno, ko se prijavljaš in vpišeš svojo davčno in te podatke? Im tudi, če lahko nakazan zaslužek dobiš kar na račun ali potrebuješ tiste listke?

estave so varne… Moznost izplacil je vec dobitke lahko dobis nakazane tudi direktno na račun. Dobroimetje pa lahko dodas na račun z listki ali paypal skril banka možnosti je veliko.

Ali se da staviti na plezanje ali ne?

Ena moja, zadeta, ne dolg nazaj

ll

Igral in dobil, veckrat, za skrivnosti pa ne bi povedal niti taki, ki bi sedela na mojem,…

Skrivnosti?

New Report

Close