Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Sposojamo si AZ od madžarske in podarjamo pfizer češki

Sposojamo si AZ od madžarske in podarjamo pfizer češki

https://www.24ur.com/novice/korona/slovenija-bo-ceski-donirala-10530-odmerkov-pfizerjevega-cepiva.html

Zakaj že? Zakaj ne bi Madžarska posodila Češki namesto nam, mi pa obdržimo Pfizer?

Ne moti me, če doniramo cepivo – navsezadnje smo ga dobili tudi mi. Vsa 4 cepiva so enakovredna (tudi ni več prednostnih skupin za določen tip cepiva – jaz sem zdrav 20-letnik in nisem v kritični infrastrukturi pa sem dobil Pfizerja in ne vektorskega cepiva – čeprav so vsi mediji pisali, da za mlade/zdrave/nekritično infrastrukturo so veltorske). Tako, da iz tega vidika je razumljivo… Se pa strinjam, da je poteza POPOLNOMA ZGREŠENA, če vemo, da je v Sloveniji med najbolj zaželjenimi cepivi prav Pfizer. Medtem, ko ima AstraZeneca (sam bi jo sprejel, če bi mi bila ponujena) daleč najbolj zloglasen sloves in so tudi mediji poročali, da imajo ljudje do cepive AstraZeneca odklonilen odnos (se odjavljajo, zavrnejo,…) – torej, zakaj doniramo cepivo, ki je pri NAŠIH državljanih bolj zaželjeno kot katero drugo? Donirali bi tistega, ki ga najmanj naših državljanov želi sprejeti.

Mislim da 10 tisoč cepiv drobtina od vseh cepiv in je bolj kot neka prijateljska gesta.

Odgovor na objavo uporabnika
Krnekino, 10.06.2021 ob 22:48

https://www.24ur.com/novice/korona/slovenija-bo-ceski-donirala-10530-odmerkov-pfizerjevega-cepiva.html

Zakaj že? Zakaj ne bi Madžarska posodila Češki namesto nam, mi pa obdržimo Pfizer?

To je bilo storjeno, ker šalabajzerji vodijo cepilno strategijo v Sloveniji. Tisith 300.000 doz AZ sploh nismo potrebovali, saj šalabajzerji niso navdušili dovolj ljudi za cepljenje. Kot vse kaže, potrebne 70% precepljenosti ne bomo dosegli do konca letošnjega leta.

Janez nas privaja na bodočnost v Janšastanu.

Pač navaditi se bomo morali na stare Golfe, naši priajteljem Višegrajcem pa bomo morali podarjati nove Mercedese.

Briga Janeza za Slovence in Slovenijo, važno, da imajo njegove elite polne riti in on poln ego.

to je politika te vlade, ker s AZ cepijo v glavnem levičarje, zato se morate prijaviti v naprej. Ko se prijavite SS SDS komisija preveri, ali ste levi ali desni in vam odredijo SZ, ker boljše je pobiti leveke kot dešnjake, jap!

po cepivu Pfeizer (to je firma, ki je plačala že 4,3 milijarde dolarjev kazni zaradi goljufij) s katerim zdaj cepijo že otroke, pa na cepljenih otrocih zazanvajo vnetje srca…..tukaj o tem:  https://www.dr-rath-foundation.org/2021/06/heart-inflammation-risk-in-teens-after-pfizer-covid-19-vaccine-being-investigated/

New Report

Close