Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spoštovana klapa!

Spoštovana klapa!

Moji ta mlajši sodelavki je danes total zabrlelo!Kot ste opazili je pod mojim nickom odgovorila na nekaj vaših postov.Enkrat ji je uspelo medtem,ko sem jo šlatal…drugič pa,ko sem imel stranke.
Če sem (je) zaradi tega koga užalilo…se opravičujem!

Ampak,pismo…upam,da se ji bo tudi jutri in naprej še tako rolalo!
:-))))

Sp, da nisi ti to kaka split-personality?

😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Nisem!Ne igram tega!Res je bila ona!
Sem vedel,da bodo težave zarad tega….šit!

Ej

Se je sem tud eno mal bolj spodaj prijel, sam u bistvu nisem bil jaz.

ha, ha

Alti!
Ko jaz najbolj po pravici govorim…mi noben ne verjame.Zgleda,da bom mogu začet lagat,da mi boste verjeli….sam lažem pa ne!¨
????

A je kdo rekel da ni verjame oz. ne verjame??

ne štekam…kaj pa ti je ušpičila..heheheh

rešitev NAPIČI JE

leta letijo - iščem stevardeso.....

Sp, saj nihče ni rekel, da ti ne verjame… Samo malo smo “pikali” – ti pa si nasedel :)))))))) Ali pa smo nasedli mi? 😉 :)))))))))))))

Hehe, ne se jezit – škodi lepoti 😉 :))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Hehe, vidiš, to bi bil pa dober izgovor – v bistvu nisem bil(a) jaz… :))))))))) Srečni so lahko, šizofreniki 😉 :))).

Me je sam zakurla…pa spizdila ta svojemu naproti…;-)

ti si fuknjen..nedaj boze..da je men kaj napisala..haha;))..k pol sta fuknjena oba;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

pa saj ti verjamem-o no..se je videlo da nisi pisal ti…kapišššššš…ampak sem bila tiho..kaj cem te u drek tlact..k si se sam..kao;))..pozab..in uzivaj dalje..ona pa naj si da drug nick in se zeza z nami naprej..kot se bomo mi z njo…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close