Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spoštovane/ni moje…kaj mi predlagate

spoštovane/ni moje…kaj mi predlagate

oziroma kej si želite za konec leta???

naj vam voščim vsaki posebej ali samo eno za vse???….hmmm…težka skušnjava

ps….sicer pa………bi lahko kateri voščil tudi tako skrito…upsssssssssssssssss

no?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ker nimam želje…..pomeni ,da že vse imam…ampak veš kako pravijo “od viška glava ne boli” :o)

v bistvu imam za novo leto samo eno željo, vendar je ta neuresničljiva:
da bi nekdo zame nekaj naredu, spontano, od srca, brez misli, kakšne bi lahko bile tudi njegove koristi:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Jest imam tud vse….pa si zato želim malo manj!
😉

Lepo je imeti take internetne prijatelje.
Še kaj?

sem zlo nezahtevno bitje.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Tud jaz nič ne zahtevam al pričakujem od tebe…….mogoče sam to,da ga tu na tem našem odstavnem ajzenponarskem forumu še mal bolj zaserjemo!
;-)))

škoda jaz uresničim samo velike želje 🙂

Velike želje so mi že drugi uresničili Samička!
;-)))
Enga cmoka…kar tko….da bo lepš večer.

ne pozabi, da sem po duši gospodinja…
si predstavljaš , kolk dela bi imela, če bi ga preveč zasrali.-))))

hvala je že tko lep …da ne vem kaj naj naredim mislim ,da sanjam 🙂

Odvisno,kolk bi nas…nekoristne žvali vključla v delo!
😉

Potem se pa mal zbud!
😉

ČE SE ŽE GLIH JAVIŠ:
BI TI KIDAL.

Štefi!
Brez kakršenegakoli prikupovanja al česa drugega:BI!
To me pa nekteri že poznajo,da vedo,da govorim zares.

Delam na tem pa ne gre…mi je preveč lepo…zdaj čakam krila 🙂

gruntam, zakaj ti “BI”
a zaradi malice, ki bi sledila, al zaradi tega, ker bi o tebi napisala en lep članek za v kešn fajn cajtng?

Članek lahko napišem sam….ni problema…..nekaj drugega je…..po pravici sem povedal,da me ta reč veseli….kar pa ti itak ne boš verjela….pa komu mar!
😉

Zamenjaj vložek spodaj!(Allways ti da krila!)
😉

Ja mam pol raj red bul

red bo tko al tko….bull pa upam,da te bo tud ruknu nocoj!
😉

dejnodej, mal ti je pa že mar, kaj si …recimo jaz, mislim o tem kidanju, pa o tebi, pa o vsem, kar je v povezavi-mal odspred, pa odzad, pa zgorej in spodej, ane?!

ja upanje umre zadnje

Meni je nekaterih reči zelo mar…drugih pač ne.
😉

……….ti tko praviš.

New Report

Close