Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu spoštovani dr. kir

spoštovani dr. kir

moje vprašanje mogoče ne sodi v vaš foh, pa vseeno upam da bi boste znal svetovat in rešit en velik problem.

stvar je sledeča: zadnje čase se ob prebiranju tega foruma počutim slabo, danes mi gre sploh na bruhanje pa nisem nič takehga pojedla ( kosmiče za zajtrk in jabolko za malico ) noseča tudi nisem.

gre mogoče za kako alergijo na določene osebe ki se tu sprehajajo, ali na njihove izjave?

naj povem da pri prebiranju ostalih forumov ostaja moje počutje nespremenjeno?

poskušala sem se distancirata od svm, pa me hudič kar naprej sem žene, ker kljub vsemu kdaj pa kdaj le kaj pametnega preberem.

hvala za vaš čas in morebitno rešitev problema. trpim kot hudič.

Takole spoštovana pacientka:

Kot prvo tak zajtrk s kosmiči in jabolkom verjetno ni najbolj priporočljiv v kolikor imate namen prebirati prav ta forum. In ker je tudi stalno obiskovanje tega foruma kot izgleda bolezenske narave, je kot na pladnju da zjutraj ne bi smela drugega pojest kot kavno žličko še tople moške sperme! To bi vam sigurno pomagalo; pa še zanosili ne bi ob prebiranju malo bolnih sestavkov sleherni dan:-)))

Upam, da sem vas tokrat vendarle rešil vaših tegob, pa še mogoče katerega tu:-)

Bravo dr. KIR, a prinesem ledvičko.Rp ste pozabil napisat: obiskovanje SVM samo po potrebi ali predpisujemo človeku, ki se spozna na zajebancije,zlobo,hinavščino,ali neumnost.Taki smo namreč oz. bolje sem jaz. Lp od sestre Franje

hahahahahaha

Kaj češ, kdor išče, ta najde pravijo.

No, podpisan Rp bo spoštovana pacientka dobila pri sestri Franji:-))

Vaš Stojko NOTGADAM, dr. medicine

Zame pa tko ni pomoči, to pa mislim da se vsi tle gor strinjajo. Ni tko?

Zakaj vachy_ka? Ti si čist v redu Dolenjka. Sam ondija mi ne čist zmešat:-))

Ma sej ni tko hudo, ondi si bo opomogel.

doktor hvala za odgovor, ampak žlička sperme na prazen želodec ne pomaga, tudi večja žlica ne. smo že sprobali.

v naprej bom tešča, mogoče bo boljš.

Ti si prava sexi ženska,ki ve kako in kaj.Zna uživati in se ne ozira kaj bo juti.

Zdaj pa še eno vprašanje. A je možno, da ljubiš dva moška hkrati? Za odgovor bi bila gospod doktor zelo .hvaležna

lahko se ljubiš z dvema hkrati, je tako, gospod dohtar?

---------- le vent nous portera...

seveda je možno.pa kje piše da to ni možno.vse je v glavi in mišljenju ter prepričanju.

Ne mislim, da si z dvema naenkrat v postelji, ampak da čutiš do obeh enako.

KIR a to pomen, da ga stoje not daš,

Seveda je možno,samo težje je potem oba ljubiti in se z njim podati intimno.Vendar kvaliteta užitkov vse odtehta.

A misliš da res odtehta? Ker vedno si enega želiš bolj kot drugega, občutki so pa isti

Takole vachy_ka:

Lahko čutiš oba enako, sploh če imata vsaj približno enake lulčke in tehniko:-))
DO OBEH pa težko čutiš enako po mojem, edino če sta to tvoja brata:-))

Pa ni že ondi tako v igri?

Ja ampak ondija ne morm čutit, ker je predaleč, žal nima tako dolgega

Tudi prav pacientka Alenka od 74-tega. Samo to je tvoja odločitev ne moja!

In zamerila menda nisi? Saj veš, tako rad vrnem kar mi nekdo posodi:-))

Za spremembo tudi, zakaj pa ne?!?

Dec si, ne?:-))

po moje je tud dec tale Pahor (ka)

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

opažam da so eni našli nekje, kjer jih nisem imela v mislih ( pa naj bo še tako čudno in neverjetno ) drugi, na katere sem ciljala pa ne razumejo. ampak kaj za vraga sem pa pričakovala : )))))

tako da zamerila ti nisem kir, te bom pa tudi v prihodnje, kot do sedaj brala na vsake kvatre enkrat, ker mi pač ne sedeš,ok? no hard feelings.

pa še enkrat povdarjam: zgornji post ni bil mišljen zate, nad tabo sem obupala že kako leto nazaj : )

Zgleda da smo kr vsi skupnega mnenja. le kaj na to pravi pahorka, da je napad moja obramba? Niti slučajno

jaz jo/ga predlagam za predsednika/co vlade. saj ni važno, katerega spola je.

---------- le vent nous portera...

jst sem razumela

ti ne pašem

nič hudega 😉

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

New Report

Close