spoštovani dr. kir
Če lahko ljubiš dva moška hkrati?
Ja, lahko ljubiš tudi več moških hkrati in še kako žensko, otroka, psa, mačko:)
Več ko je ljubezni v tebi, bolj srečen človek si. Bolj ko se ti razdajaš, več boš kasirala.
No, ko smo pa pr kasiranju. Pa če sta dva v igri, bi se jaz odločila za tistega, ki mi več nudi. Torej bogatejšega (kje, izbereš sama -v gatah, denarnci, duši, pameti, poraščenosti…)
Za sex pa tako ni potrebna ljubezen, bi se moški strinjali z menoj, tako da, vancyka, ti se kar razdajaj. Vedno pa pazi, da boš kaj imela od tega:)
Me veseli, da lahko pomagam:)
Ko bi lahko še dr. KIRu kako pomagala, bi bila pa sploj presrečna;)
Alenka1974, tebi bi pa svetovala:za želodec:eno žličko oglja v prahu(lesnega) , za usta: izpiranje z žajbljevim poparkom, vsako jutro pred obiskom SVM-na tešče
Na oči pa si položi vato, namočeno v sveže pomolženo mleko.(še toplo).
To bi moralo pomagat, da te nebi vsebina več vznemirjala:)
jaz ti dam prav in skoraj enako mislim.
tudi jaz sem zadovoljen vsaj s stavkom, ki ga znam tukaj najti.pa nekaj prijetnih ljudi.
rešitev je več in tudi v tvojo misel ne dvomim, da ne bi tega “pogruntala”.”zatvoriš radnjo”, jaz pa si tega od tebe ne želim.
ah, ne reči, preveč poenostavljaš trplenje.
nasvet: “udri brigu na veselje”.
Evo recepta, ni vsaka lepa ritka “lepa ritka” ali ni vse zlato, kar se sveti:)
Sicer pa to ni bolezen, dokler take še opaziš in jih samo gledaš. Ko boš pa začel poslušati odgovore “dej tih bod stari” , “dej stari spel se”…bo pa ozdravitev sama od sebe prišla:)
Vedno bodo pa komplimenti pasali ženskam z ne tako zelo “lepo ritko”, v letih over40;)…..tam že morajo malo še na kvaliteten material blaga gledat, da ritka izgleda kot pr 20:)
Tako da, če men kater reče, da imam lepo ritko, sem vsa happy, medtem, ko bi tga takrat, ko sem jo res imela….brcnila v koleno;)