Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu spoštovani dr. kir

spoštovani dr. kir

Če lahko ljubiš dva moška hkrati?
Ja, lahko ljubiš tudi več moških hkrati in še kako žensko, otroka, psa, mačko:)

Več ko je ljubezni v tebi, bolj srečen človek si. Bolj ko se ti razdajaš, več boš kasirala.

No, ko smo pa pr kasiranju. Pa če sta dva v igri, bi se jaz odločila za tistega, ki mi več nudi. Torej bogatejšega (kje, izbereš sama -v gatah, denarnci, duši, pameti, poraščenosti…)

Za sex pa tako ni potrebna ljubezen, bi se moški strinjali z menoj, tako da, vancyka, ti se kar razdajaj. Vedno pa pazi, da boš kaj imela od tega:)

Saj v bistvu sem čakala tvoje mnenje, kr sem vedela, da maš vedno pametne nasvete. Hvala ti za odgovor, izbrala sem pa že in mislim da zelo pametno

Kvaliteten sex prevlada in zasenči partnerjeve manj dobre lastnosti.

Me veseli, da lahko pomagam:)

Ko bi lahko še dr. KIRu kako pomagala, bi bila pa sploj presrečna;)

Alenka1974, tebi bi pa svetovala:za želodec:eno žličko oglja v prahu(lesnega) , za usta: izpiranje z žajbljevim poparkom, vsako jutro pred obiskom SVM-na tešče
Na oči pa si položi vato, namočeno v sveže pomolženo mleko.(še toplo).

To bi moralo pomagat, da te nebi vsebina več vznemirjala:)

Me tarejo podobne težave.
Isti simptomi….

Torej, če dobiš diagnozo in definiraš učinkovito zdravilo, javi!

jaz ti dam prav in skoraj enako mislim.
tudi jaz sem zadovoljen vsaj s stavkom, ki ga znam tukaj najti.pa nekaj prijetnih ljudi.
rešitev je več in tudi v tvojo misel ne dvomim, da ne bi tega “pogruntala”.”zatvoriš radnjo”, jaz pa si tega od tebe ne želim.

ah, ne reči, preveč poenostavljaš trplenje.

nasvet: “udri brigu na veselje”.

Me veseli, da lahko pomagam:)

Ko bi lahko še dr. KIRu kako pomagala, bi bila pa sploj presrečna;)

Lahko pomagaš mirella, le ne vem kakšno zdravilo boš predpisala. Za mojo “šibko točko” lepih ženskih ritk:-)))

Evo recepta, ni vsaka lepa ritka “lepa ritka” ali ni vse zlato, kar se sveti:)

Sicer pa to ni bolezen, dokler take še opaziš in jih samo gledaš. Ko boš pa začel poslušati odgovore “dej tih bod stari” , “dej stari spel se”…bo pa ozdravitev sama od sebe prišla:)

Vedno bodo pa komplimenti pasali ženskam z ne tako zelo “lepo ritko”, v letih over40;)…..tam že morajo malo še na kvaliteten material blaga gledat, da ritka izgleda kot pr 20:)

Tako da, če men kater reče, da imam lepo ritko, sem vsa happy, medtem, ko bi tga takrat, ko sem jo res imela….brcnila v koleno;)

Mogoče te “takrat”ni opazil in se mu sedaj v teh letih zdi tvoja ritka bolj sexi.

NAJLEPŠO RITKO IMAŠ!:-)

Zrele ritke so najlepše in živahne takrat,ko je treba.

a vidva pa zdaj že drug drugega osvajata?

Dobrodošel nazaj gabriel,kako si kaj?

New Report

Close