Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spoved

spoved

stvari mi pridejo na ušesa kampanjsko.
Prejšnji teden sem že bila na poti k eni starejši gospe, od katere naj bi izvedela nekaj o tem, kako so nekoč živeli hlapci in dekle.
Pa so mi še pravočasno povedali, da je ni več med živimi…..

:-((((((

Je pa zanimivo……vedeti, kdo se pri kateri greje..čeprav VEM, da je vse skupaj le ena velika čenča !!!! …česar jaz osebno nikoli ne raznašam naprej !!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

pri nas vedno iz muhe delajo slona, jaz sem že bila dvakrat noseča, pa ko so me vprašali če je res, sem samo rekla ja, pa se naj menijo naprej

jaz rada izzivam, strašn rada :-)))))
ko sem šla za ene 3 leta delat v nek drug kraj (vendar pod okriljem iste firme), me v trgovini trovka (radovedno ) vpraša, kako to, da sem to naredila.
Jaz, žleht kot sem , ji odgovorim, da imam “tam in tam” enga krasnga lupčka, pa da sem morala priti bliže njemu…Pa režala sem se zraven kot pečena hruška.
ne bodi hudič, ko mož popoldan prirohni domov, mu že na obrazu piše, da je izvedel za vročo novico….
Samo on me pozna in nikoli ne dela iz muhe slona.
Samo to je rekel, da se prav boji, kaj bom “zakuhala” naslednjič :-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Mi z de facto enimi lahko več nardimo,kot ve z dvojnimi!
😉
Cmoka

hahaha
tota bo ja

hahhahaha
ta je dobra ja , samo moža ne smeš imet ljubosumnega

jest bi vama že pokazal…hudeča………smrklji….se zajebat iz neresničćnih stvari…hihihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

A imaš veliko?

potem pa sva tak kot ti včasih ;o)))))

hehe, saj ni.
Pravi, da take sitnobe itak nihče ne bi nikoli in nikjer maral:-)))
z eno besedo:
mojih atributov ne ljubi preveč, hehehehe

pokaži Raz, dej pokaž, no dej, no, a boš:-)))

SMRKLJI…HIIHIH

tko

leta letijo - iščem stevardeso.....

smrklje za ušesa !
pa marš v postlo, pa spat

New Report

Close