Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Spovedala sem se

Spovedala sem se

Do 11.4. je lokdown. Nekateri ne moremo v službo, mamice katere, danes non Stop razgrajanje sončkov. Otroci so zelo razposajeni, imamo pa v državi locdown. Kako potem to zastopiti, če kdo kaj več ve. Ker kot razumem, gre za lockdown, ne razposajenost mamic s sončki, ko ne morejo v vrtce in ko se vrnejo z raznih kmetij. Cel dan. Zgolj spovedala sem se. Saj če ne bo miru tja čez Easter bunny, bom pa tudi kaj povedala. Trenutno vem, da enostavno ženske več ne hodijo na sprehod, ker je lažje iz confot zone spustiti ven. Cel dan poslušam vaše otroke. Nič proti, ampak pravila so bojda za vse. Cel ljubi dan, ok, počakam do konca Easter day in ponedeljka. Se privlečejo iz …. je fuzbal, vriskanje, da bi jih Štajerka peljala kam v naravo, ni šans, ali kot s partnerjem na Primorsko. Počakala bom do konca praznikov. Ena ima še otroke v reji, tri, četrti je najbolj glasen.
Kakšen nasvet?
Ne bom težila. Pred locdown sem prosila, ker so bili glasni. Sedaj, ko je lokdown, cel dan. Ok, počakam do konca praznikov.

Grešnica, preden tolčeš po tastaturi obišči kakšnega lektorja, pa tudi pri kakšnem urejevalcu besedil se oglasi, oproščeno ti je le, če imaš disleksijo ali legastenijo…drgače pa pet očenašev in šest zdravamarij…

New Report

Close