Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spoznanje

spoznanje

Ko prideš do nekega spoznanja je kot bi se odprlo nebo ,pa naj bo prijetno spoznanje ali ne.

Ugotovila sem ,da od moža ne morem pričakovati pozornosti za daljši čas.
Saj sploh nisem zahtevno bitje ,po naravi realist ,samostojna in dovolj samozavestna ,da ne potrebujem kakih posebnih potrditev .

Pa vendarle imam občasne napade depresije,In tako je bilo te dni

Spoznala,da se z nijm ne morem pogovarjati -ko sem slabe volje in sitna se umakne in počaka ,da me slaba volja mine. Tako rešuje tudi zadeve tudi poslovno.

Nimam ga namena spreminjati takšen je in drugače je krasen človek …

Meni pa danes tako manjka ,d bi se s kom pogovorila…

Internet uporabljam od vseh njegovih začetkov praktičnio vsak dan da pa ga bom kdaj uprabila za pogovor pa res nisem pričakovala…..

Lepo pozdravljena Elen !

Hja , moški kot moški . Tako nekako različni so si. Eni vzkipijo ko naletijo na probleme drugi se vedejo ravnodušno , tretji pa se lotijo zadeve tako , kot bi se pravzaprav morali vsi . Vestno in odgovorno do nastale situacije , ter problem rešit mirno in trezno brez nejevolje . Ker ko problem je..pač je…in jeza samo še vse poslabša….treba se je pač pogovarjat in ah saj se ve ..reševat stvari na pravem mestu in tudi ob pravem času…

Razumem te , da si včasih tudi v depresiji ( ne vem , mislim da je tega vse več ..žal pri nas ženskah ) posledično načina življenja , ki ga živimo , ali drugače rečeno , ki ga ne znamo živeti tako , da nam bi bilo lažje in če hočeš tudi lepše.

Nič se ne sekiraj :)) , če si nisi mislila , da boš kdaj rabila pogovor preko neta . Veš meni se še marsikaj ni zdelo kot možno , da bi kdaj storila pa recimo sem…..npr..iskala nasvet tam , kjer sem mislila da ga iščejo le skrajno nesrečni ljudje..

Meni je net fajn . Tu sem našla prijatelje…bolj natančno …ravno tukaj kjer sedaj piševa ti in jaz..
In ko rabim nasvet…ga najdem tukaj pri njih…

Saj ne vem , če sem ti kaj pametnega napisala ;))) če drugega ne , sem začela pogovor s teboj …to pa je tudi bil namen anede…malo komunikacije…

lep dan elen

zajček

Hvala za tvoje mnenje-res je kot praviš probleme je treba reševati takrat ko se pojavijo sicer ostane tisti bedasti občutek praznine.

Tako sem mu rekla, ko me je danes zjutraj vprašal ,če kaj potrebujem:
(tebe potrbujem moški zmešan)

“Ne nič” sem rekla “
“Lahko živiva drug mimo drugega,željo po po pogovoru sem potešila drugače”.

In vem ,da nisem naredila prav.Še enkrat bi mu morala jasno povedati kaj mi manjka,kaj pričakujem,kaj želim.Mogoče bi pa kaj pomagalo.

Pa sem rajši odprla forum…

Pravzaprav ja ! Da se živeti drug mimo drugega….žal…
Naredila prav ?
Veš jaz sem se leta in leta trudila , nimaš pojma kako..potem me je minilo..
Samo čaki glej, niso vsi enaki ..
Sama mislim , da sem jaz pač naletela na izjemo…pri meni se res ne da !

Ti Elen pa poskusi..mogoče te bo poslušal , se zamislil ..
Kar lepo se odloči , napovej mu pogovor…izpovej vse svoje misli , želje in hotenja….če je pravi te bo poslušal in tudi razumel..ma povej vse veš, čisto vse kar te mori in teži…vzemi si svojih ” pet minut ” . Bo kar bo , ti moraš narediti to , da si boš na jasnem…….

Nekam se mi zdi nimaš prave volje , to me skrbi…
tukaj zadaj je nekaj več..
boš že povedala , ko boš hotela…

Zunaj je danes sonček . si dobila malo veselja in volje ???

papa
zajček

elen, živjo!

Odpri se…. odpri se možu in mu povej kaj potrebuješ… kaj bi rada…

Smo pač moćši včasih preveč prepričani v to, da če je na zunaj vse v redu, da potem ni nobenih problemov. Ko dobimo signal da nekaj ni v redu, pa, vsaj večina zna poslušati in se pogovarjati z partnerjem, verjemi.

Verjetno mož ne čuti tega, da bi se ti rada pogovarjala. Zato, daj mu priložnost, da spozna, kaj potrebuješ.

Aja, elen, dobrodošla tukaj med nami!

Jani

Poslušala sem tvoj nasvet se pogovorila in sedaj je vse o.k.

Pozdrav..

kako malo je včasih potrebno in je stvar urejena…

elen, lep dan!

Pozdravljena med nami…dobrodosla!
Pogovor je temelj…poleg zaupanja, spostovanja…in seveda kompromisov..in malega odpovedovanja…in naj ti bo to jasno..ne dovoli, da se ta temelj zacne krhati. Povej…govori…saj ne more vedeti kaj te muci…naj bo se tako neprijeten pogovor…pomaga..verjemi mi, da pomaga…clovek se zamisli…in slej ko prej se vse uredi! Kot se je sedaj pri tebi…me veseli…da je bil samo pogovor dovolj…da je pri vama spet vse lepo;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close