Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spoznati partnerja pri 50 plus

Spoznati partnerja pri 50 plus

Sicer nisem 50+, ampak sem ga tudi spoznala analogno, na staromoden način 🙂

In sicer naključno na pijači s kolegi, pristala sva pri isti mizi in se tako zagovorila, da sva oba domov odšla začudena in v upanju, da se nisva videla zadnjič. Potem sva se preko socialnih medijev našla, in ponovila pijačo sama 🙂

zelo odvisno, pa ti resno misliš, da bom rinila v tipa, ki niti ne odzdravi? Prisedem v gondolo, na sedežnico, pozdravim, eni ne odzdravijo, eni nekaj zamomljajo in gledajo naprej stran ali v mobilca. Grem v hribe, s kolesom, pozdravljam hribovce in kolesarje, veliko jih samo zabodeno gleda. Eni nekaj zamombljajo in gredo naprej. A misliš, da bom v take rinila še naprej? Če mu je odzrraviti težko?

Tomaž Gorec je frej!

Samska kolesarka

Zaupaj email…..pa da vidim……..

Odgovor na objavo uporabnika
malo do 50, 12.06.2024 ob 09:06

Meni malenkost še manjka do 50, ampak že leta in leta samska. Pa športam, hodim v hribe, potujem…  pa ne srečam nobenih samskih moških, kaj šele, da bi stekel kak pogovor, druženje.

Ne vem, nimam pojma kako enim uspe.

Kje so ti hribi,k nobenega ne srecate,jaz kamorkoli grem je folk

druženje, 12.06.2024 ob 11:39

Je možno. Za tiste ki se veliko družijo. Ljudje ki so družabni, imajo veliko znancev in prijateljev….imajo veliko možnosti spoznavati nove ljudi. Ljudje ki se bolj zase držijo, niti ne. Da bi nekdo iz nič pristopil k tebi in bi ti bil všeč je bolj kot zadetek na loto. Ni da ni možno, je pa zelo malo možnosti. Sploh ker ljudje, ki niso ravno družabni oddajajo eno tako energijo – pusti me pri miru.

Jaz sem sicer poročena, ampak bi hitro navezala stik z neznanci. Meni se redno dogaja, da se z nekom srečam z očmi, ali pa začnemo kakšno brezvezni debato na parkingu, ali v trgovini. Zadnjič srečam enega v shopping centru, trikrat sva se srečala, na koncu je on že ves srečen začel, da to pa morava na kavo. Pa sem jaz stegnila rep med noge, pač nisem frej, kaj naj grem na kavo. Česen moški, mojih let.  Ampak ženske, sploh marsikatera ki je samska, tako grdo gledate, da je groza. Prav odbijajoče in z negativnim pristopom.  Veliko moških je samskih, isto si želijo kot ve. Zato se malo odprite. Je pa res tudi vizualna privlačnost velik plus, sploh pri prvih spoznavanjih. Ampak niso vsi lepi, različni smo si in najdejo se lepi in grdi, debeli in suhi.

Vse je v fizičnem izgledu ženske. Ene so iz aviona opazne. V druge se lahko moški zaleti pa je ne bo videl.

mona, da mogoče ne hodiš v gore 😲

Je možno, 12.06.2024 ob 12:49

Jaz sem sicer poročena, ampak bi hitro navezala stik z neznanci. Meni se redno dogaja, da se z nekom srečam z očmi, ali pa začnemo kakšno brezvezni debato na parkingu, ali v trgovini. Zadnjič srečam enega v shopping centru, trikrat sva se srečala, na koncu je on že ves srečen začel, da to pa morava na kavo. Pa sem jaz stegnila rep med noge, pač nisem frej, kaj naj grem na kavo. Česen moški, mojih let.  Ampak ženske, sploh marsikatera ki je samska, tako grdo gledate, da je groza. Prav odbijajoče in z negativnim pristopom.  Veliko moških je samskih, isto si želijo kot ve. Zato se malo odprite. Je pa res tudi vizualna privlačnost velik plus, sploh pri prvih spoznavanjih. Ampak niso vsi lepi, različni smo si in najdejo se lepi in grdi, debeli in suhi.

Predvsem pa ne razumem, da ne sme biti ločen, pa ne sme imeti otrok. Pa saj ravno tak je čuden, ki je pri teh letih ves čas samski. Stokrat raje bi ločenca, pač ni šlo v bivši vezi, otroci pri teh letih so pa že vsi skoraj odrasli ali vsaj dijaki. Leta tako hitro tečejo. Ne vem no, malo preveč se držite nekih predstav, kakšen vam je idealen. Idealnih ni, tudi ve niste idealne. Pomembno je, da sta si v ključnih zadevah kompatibilna, da sta rada skupaj  in je prisotna kemija med vama. Ostalo pa se malo prilagodi.

Da bi pri 50ih našle nekoga, ki ni ločen, ki nima otrok in ima še vse ostale lastnosti ki jih želite….je možnost blizu ničle. Večina ljudi pri teh letih ima otroke. Če izbiraš samo med tistimi par procenti ki jih nimajo….no naj kakšen matematičar izračuna kakšna je možnost da enega fajn, nekadilca, nealkoholika med njimi najdeš :). Jaz stavim na 1/1000000 🙂

Hja, če je ločen ok, da pa ima otroke pa ne gre. Ok, če so odrasli, v službah. Da ima pa tip ene otroke, dijake, pa no go.

Razen tako kot je že napisala, da je pač tak občasnik.

Samski fotri pač naj iščejo samske mamice.

Vsako soboto je pohod za samske na Celjsko kočo, tam okol 17 ure 😃

Mogoče kaj med sosedi? Pri nas v bloku je polno samskih žensk in moških 50+. Med sabo se nič ne poparčkajo.

Osebno sem za spoznavanje prek spleta. Imaš pa vse mogoče in je treba nekaj truda, da spoznaš koga ok.

Pri teh letih je večina samskih propalic. Težko najti samskega pa normalnega moškega.

samska kolesarka, 12.06.2024 ob 11:26

A če je pa ena spoznala enega tipa, potem je pa to zdaj kar pravilo? Dejstvo je, da poznaš en primer, večina pa ne uspe.

Služba – sami poročeni.

Okolica doma – sami poročeni  ali pa samski in zapiti

Trgovina – ne poznam nikogar, ki bi tam pecal ženske oz. uspel najti partnerja, razen seevda kaka Soft in pocukrani filmi

Znanci – sami poročeni ali pa krepko premladi

Kar se pa nasmeha tiče: kolesarim, srečam kakega, pozdravim, me gleda kot osmo čudo. Grem smučat, pozdravim koga na sedežnici, v gondoli, me čudno gleda in naprej bulji v telefon. Če pa berem monovcev pa so zgroženi, če se jim ženska nasmeji in to analizirajo več let zakaj se je nasmehnila (tema par dni nazaj)

Pa ja, dejstvo je, da z leti se ženske navadimo samskosti. Ne bi prenašale, da nam kdo drug hodi po stanovanju. Še manj, da dobi ta kako idejo, da bi mu gospodinjile :).

Zgoraj je ena napisala kako imata: on živi na svojem, on na svojem in se pač dobivata. Ne živita skupaj. Za žensko je taka veza najbolj praktična.

Še ena taka ki potrjuje pravilo, kot ga ti obsojaš v navedbi: ” A če je pa ena spoznala enega tipa, potem je pa to zdaj kar pravilo?”

Da, jaz sem ga spoznala. Veš kako?

Kolo sem vrgla v prtljažnik, šla ponovno na enotedenski  splanirani dopust na določen konec Italije,  kamor rada zahajam, na splanirane turce po  določeni regiji  in ga spoznala 🙂 Jah, se sliši pravljično in nemogoče pocukrano  in izmišljeno,  ampak ni.

Pristopil je do mene, ko sem se vsa prešvicana ustavila pred lokalno Trattorio, ker me je bilo treba it lulat.  Ogovoril me je. Očitno mu je zadišal moj švic in moji feromoni 🙂

Pa nimam nobenih dolgih umetnih  ali dramatično opleskanih nohtov , niti nafilanih ustnic,  še manj pa nabotoksiranega obraza – ker tega ne potrebujem. Nisem pa siva miš – kjer se pojavim, sem opažena, moške oči se ustavijo na meni. Pa nobenega dekolteja na izvoli, nobenih sekundarnih seksualnih znakov, niti namigov ali vabljivih pogledov, da smo si na jasnem. Dobra zadnjica v pajkicah na kolesu, morda je pa to recept za uspeh in da iščeš tam in  med takimi, ki imajo enake hobije, kot ti 🙂

Bistveno je , kako tudi blizu teh let še zgledaš, da izgledašp zdravo in da skrbiš za svojo kondicijo in  koenckoncev tudi mladosten izgled, lasje speti v čop ali kito, odvisno tudi kakšno energijo oddajaš, karizmo okoli sebe, to moški še kako začutijno, ne samo s seksualnega vidika, brez skrbi –  osdvisno je tudi, kakšen osebni pristop imaš do moških , milina, neagresivnost pri spoznavanju moškega,  mu pustiti govoriti (!), ne pa da samo ženska govori in vodi pogovor, tudi določena retorika je pomembna – ne smeš biti glavna v vodenju pogovorov; moški je pač moški, vsak ima rad, da “vodi igro” tudi pri  novem spoznavanju.

Spet je SOft v akciji s svojimi pripetljaji :). Zdaj je že preko 50 stara.

spet je soft, 12.06.2024 ob 22:28

Spet je SOft v akciji s svojimi pripetljaji :). Zdaj je že preko 50 stara.

Te moram zopet razočarati – nobea soft nisem. Te pa opozarjam, da ne smeti po temi, ker si prišlo spewt zalezovalsko najedat – odgovori avtorju teme, če nimaš  konstruktivnega odgovora, preskoči.

Hi,hi Alaria,ko je ta Italjan videl to tvojo zadnjico v pajkicah ,dolge noge, se ni mogel zadrzat…pa tam so Italjanke bolj nizke rasti,sigurno si izstopala…ja ,se strinjam,velik bazen moskih,je v takih drzavah…Aja,pa Italjani so ful mahnjeni na zenske iz vzhoda…

Alaria, 12.06.2024 ob 21:57

Še ena taka ki potrjuje pravilo, kot ga ti obsojaš v navedbi: ” A če je pa ena spoznala enega tipa, potem je pa to zdaj kar pravilo?”

Da, jaz sem ga spoznala. Veš kako?

Kolo sem vrgla v prtljažnik, šla ponovno na enotedenski  splanirani dopust na določen konec Italije,  kamor rada zahajam, na splanirane turce po  določeni regiji  in ga spoznala 🙂 Jah, se sliši pravljično in nemogoče pocukrano  in izmišljeno,  ampak ni.

Pristopil je do mene, ko sem se vsa prešvicana ustavila pred lokalno Trattorio, ker me je bilo treba it lulat.  Ogovoril me je. Očitno mu je zadišal moj švic in moji feromoni 🙂

Pa nimam nobenih dolgih umetnih  ali dramatično opleskanih nohtov , niti nafilanih ustnic,  še manj pa nabotoksiranega obraza – ker tega ne potrebujem. Nisem pa siva miš – kjer se pojavim, sem opažena, moške oči se ustavijo na meni. Pa nobenega dekolteja na izvoli, nobenih sekundarnih seksualnih znakov, niti namigov ali vabljivih pogledov, da smo si na jasnem. Dobra zadnjica v pajkicah na kolesu, morda je pa to recept za uspeh in da iščeš tam in  med takimi, ki imajo enake hobije, kot ti 🙂

Bistveno je , kako tudi blizu teh let še zgledaš, da izgledašp zdravo in da skrbiš za svojo kondicijo in  koenckoncev tudi mladosten izgled, lasje speti v čop ali kito, odvisno tudi kakšno energijo oddajaš, karizmo okoli sebe, to moški še kako začutijno, ne samo s seksualnega vidika, brez skrbi –  osdvisno je tudi, kakšen osebni pristop imaš do moških , milina, neagresivnost pri spoznavanju moškega,  mu pustiti govoriti (!), ne pa da samo ženska govori in vodi pogovor, tudi določena retorika je pomembna – ne smeš biti glavna v vodenju pogovorov; moški je pač moški, vsak ima rad, da “vodi igro” tudi pri  novem spoznavanju.

“nobenih sekundarnih seksualnih znakov, niti namigov ali vabljivih pogledov, da smo si na jasnem… Dobra zadnjica v pajkicah na kolesu, morda je pa to recept za uspeh.”

Rit je sekundarni seksualni znak. Prsi tudi. 🙂

Kaj je narobe s pogledi? Ne rabijo biti lačni, desperatni, morajo pa signalizirati odprtost, če hočete, da tipi pristopajo, z očmi poveste, da je okej, da vas lahko nagovorimo. Ker čist na suho težko nagovoriš žensko, tudi če ti je všeč, z očmi potipaš teren in dovolj je že, da zadrži tvoj pogled za hip dlje, če se pa še rahlo nasmehne, je pa to že dovolj jasen dimni signal, da te opogumi.

Anonimno 8409, 12.06.2024 ob 22:47

“nobenih sekundarnih seksualnih znakov, niti namigov ali vabljivih pogledov, da smo si na jasnem… Dobra zadnjica v pajkicah na kolesu, morda je pa to recept za uspeh.”

Rit je sekundarni seksualni znak. Prsi tudi. 🙂

Kaj je narobe s pogledi? Ne rabijo biti lačni, desperatni, morajo pa signalizirati odprtost, če hočete, da tipi pristopajo, z očmi poveste, da je okej, da vas lahko nagovorimo. Ker čist na suho težko nagovoriš žensko, tudi če ti je všeč, z očmi potipaš teren in dovolj je že, da zadrži tvoj pogled za hip dlje, če se pa še rahlo nasmehne, je pa to že dovolj jasen dimni signal, da te opogumi.

Upps, perdona me: zadnjica   je sekundarni spolni znak, imaš prav 😉

zelo odvisno02, 12.06.2024 ob 22:41

Hi,hi Alaria,ko je ta Italjan videl to tvojo zadnjico v pajkicah ,dolge noge, se ni mogel zadrzat…pa tam so Italjanke bolj nizke rasti,sigurno si izstopala…ja ,se strinjam,velik bazen moskih,je v takih drzavah…Aja,pa Italjani so ful mahnjeni na zenske iz vzhoda…

🙂 Ma ja, pri Italijanih je fajn, ker si upajo  pristopiti in “ogovoriti” na lušten  in spontan način. Če znaš vsaj malo tudi italijansko, je to za njih še dodatno opogumljajoče.

Nisem  pa genetsko vzhodnjakinja, ampak delno evropska severnjakinja.

Ko glih omenjaš severnjake, na Islandiji imajo navado za prvi dejt iti v gejzirje in sta oba naga, mogoče ni slaba ideja, oba vesta kok je ura, edino ne vem, kaj z erekcijo naredijo, ker to pa najbrž je malo nerodno, da se kao normalno pogovarjata in gresta ven iz vode in ona opazi, da si nevsakdanje zainteresiran.

Tete Pehte se seveda vsak moški izogne v velikem loku, kaj šele da bi jo ogovoril in si z njo želel česa več.  🤣🤣🤣

Samskih ljudi je iz leta v leto več.  Tudi 50 letnikov.

Problem samskih 50 letnic je, da vas velika večina niti pod razno ne pride v poštev pri tistih relativno redkih samskih 50-letnikih, ki dosegajo vaše kriterije.

Moĉno dvomim, da si bom kdaj v življenju zaželel spolnosti s kakŝno 50 letnico.  Ne glede na svojo starost.  Kaj še, da bi jo żelel prenašati 24/7, ji sofinacirati življenje, itd.

Hecno mi je ko pravite da v službi ne morete spoznati nikogar. Pa saj niso samo ožji sodelavci, ampak tudi  poslovni partnerji,  razni zunanji izvajalci, toliko enih ljudi srečaš , vidiš, z njimi lahko izmenjava par besed, pa iskra preskoči.  Tu vsak dan beremo  jamranje, koliko ljudi je samskih, hkrati isti ljudje trdite v obrambi, da nikjer ni samskih. Ja kaj je zdej, so samski ali niso?

New Report

Close