Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spoznati partnerja pri 50 plus

Spoznati partnerja pri 50 plus

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1571, 13.06.2024 ob 05:17

Samskih ljudi je iz leta v leto več.  Tudi 50 letnikov.

Problem samskih 50 letnic je, da vas velika večina niti pod razno ne pride v poštev pri tistih relativno redkih samskih 50-letnikih, ki dosegajo vaše kriterije.

Moĉno dvomim, da si bom kdaj v življenju zaželel spolnosti s kakŝno 50 letnico.  Ne glede na svojo starost.  Kaj še, da bi jo żelel prenašati 24/7, ji sofinacirati življenje, itd.

Res je vedno več samskih že od 25 let naprej.Vzrok pa vemo kaj je.

samska kolesarka, 12.06.2024 ob 11:26

A če je pa ena spoznala enega tipa, potem je pa to zdaj kar pravilo? Dejstvo je, da poznaš en primer, večina pa ne uspe.

Služba – sami poročeni.

Okolica doma – sami poročeni  ali pa samski in zapiti

Trgovina – ne poznam nikogar, ki bi tam pecal ženske oz. uspel najti partnerja, razen seevda kaka Soft in pocukrani filmi

Znanci – sami poročeni ali pa krepko premladi

Kar se pa nasmeha tiče: kolesarim, srečam kakega, pozdravim, me gleda kot osmo čudo. Grem smučat, pozdravim koga na sedežnici, v gondoli, me čudno gleda in naprej bulji v telefon. Če pa berem monovcev pa so zgroženi, če se jim ženska nasmeji in to analizirajo več let zakaj se je nasmehnila (tema par dni nazaj)

Pa ja, dejstvo je, da z leti se ženske navadimo samskosti. Ne bi prenašale, da nam kdo drug hodi po stanovanju. Še manj, da dobi ta kako idejo, da bi mu gospodinjile :).

Zgoraj je ena napisala kako imata: on živi na svojem, on na svojem in se pač dobivata. Ne živita skupaj. Za žensko je taka veza najbolj praktična.

Ni res! Taka zenska ko zivita vsak na svojem in se samo dobivata ni za zensko najbolj prakticna. To so vendar sanje vsakega moškega. Zenska pa na to pristane in v tem vztraja le ko ima moskega, ki ga ne ceni dovolj in hkrati ni v njega noro zaljubljena. Bil sem 3x v takšni vezi. Vsakič ker sem sam tako hotel in zahteval. Ženske pa niso mogle zdržati. Niso se mogle pomiriti in posledično so bile custveno vznemirjene, nenaspane. Čutite so, da se ogromno žensk zanima za njihove moskega, ki pa živi sam. Na vsak nacin so se hotele preseliti skupaj. Vendar nisem popustil. Sedaj so bivše in se cakajo name

Avtorico teme je minilo do moških. Je prebrala par objav monovcev in se je ustrašila, da so v reali moški tudi tako počeni v glavo kot monovci in se je odločila, da ne bo več iskala moških.

Sveti duh!, 13.06.2024 ob 08:18

Ni res! Taka zenska ko zivita vsak na svojem in se samo dobivata ni za zensko najbolj prakticna. To so vendar sanje vsakega moškega. Zenska pa na to pristane in v tem vztraja le ko ima moskega, ki ga ne ceni dovolj in hkrati ni v njega noro zaljubljena. Bil sem 3x v takšni vezi. Vsakič ker sem sam tako hotel in zahteval. Ženske pa niso mogle zdržati. Niso se mogle pomiriti in posledično so bile custveno vznemirjene, nenaspane. Čutite so, da se ogromno žensk zanima za njihove moskega, ki pa živi sam. Na vsak nacin so se hotele preseliti skupaj. Vendar nisem popustil. Sedaj so bivše in se cakajo name

sveti duh ti bi bil idealen zame. Jaz pa bi želela živeti, vsak po svoje. Kolk pa imaš let?

Spoznala sva se na portalu. Oba isti astrološki znak in oba ločena z enakim številom otrok. Vse se ujema. On je moški, na katerega sem čakala vse življenje. Srečna!

Cukrček, 13.06.2024 ob 10:05

sveti duh ti bi bil idealen zame. Jaz pa bi želela živeti, vsak po svoje. Kolk pa imaš let?

Imam 41 let. Kaj pa ti?

Kaj delaš ti v temi/ nad 50plus? Škoda, da si tako mlad.  Saj bo prišla, tebi ta prava, ki boš še želel, da živi ob tebi noč in dan. Ko prideš pa nad 50 se ti pa več ne da sklepati kompromisov.  Srečno ti želim.

za malo razbitje sivine:

Zakaj si pa npr. 41 letnik ne bi smel iskati partnerice med 50-letnicami ? 🙂  Kje pa piše kakšno uzakonjeno pravilo za to stereotipanje?

A samo starejši moški si lahko iščejo 10 let mlajše ženske , obratno pa ne ? 🙂

V današnjih časih, ko marsikatera ohranjnjena, športno osveščena zdrava 50 letnica ( ja, so tudi take v Sloveniji, da ne boste presenečeni), še kako lahko izgleda dosti bolje, kot marsikatera -40 letnica, ki n ima nobene kondicije, je izmozgana psihično in fizično, ker ima še majhne otroke in cel kup drugi stvari, 50 letnica tudi ni tako napsihirana, nima več majhnih otrok, je bolj sproščena,  ima več časa za tudi mlajšega partnerja, pa tudi seksa dosti bolj neobremenjeno in z užitkom in večkrat, kot marsikatera preobremenjena 40 letnica. NIkakor ne drži, da pri nekkaterih 50 letnicah vse usahne – nekatere takrat zopet začnejo uživati v dvoje, ko gredo otroci od doma.

Sveti duh, go for it 🙂

Nasmeh nič ne stane. 100x se boš nasmehnila čudakom in 101 boš morda zadela terno, tistega tapravega, ki ti bo vrnil nasmeh. Never give up!

hja hehe, 13.06.2024 ob 18:03

Nasmeh nič ne stane. 100x se boš nasmehnila čudakom in 101 boš morda zadela terno, tistega tapravega, ki ti bo vrnil nasmeh. Never give up!

namenjeno @samska kolesarka

Bravo avtorica.

V DNKju vecine samskih Slovenceljnov je egoizem in obsedenost s svojo ” velicino” in samo njihova prisotnost brez kakrsnegakoli truda bi morala po njihovem zensko pripraviti do ekstaze!

Res pateticno, kako malo dajo na mizo!

Saj se vidi domet ze po zapisih ne tem cveku..

Ni upanja. Tako kot je rekla Jasna Kuljaj juznaki! Ti imajo radi zenske

Slovenceljni zal ne. Se opravicujem izjemam😊

Na izbiro so 20 let mlajši ali 15-20 let starejši. Tisti vmes so se porazgubili.

Zadnjič je ena 50+ na youtubu razlagala, da je to ful neugodna starost za ženske za tipa iskat, ker mlajši po naravi stvari ne bojo s tok staro, njihovi vrstniki pa tudi mlajše iščejo, 50-letnik npr. kako 38-letnico, tko to pač je, sploh če je tip fit, socialno vešč in uspešen, bo logično iskal vsaj nekaj mlajšo.

Alaria, 12.06.2024 ob 21:57

Še ena taka ki potrjuje pravilo, kot ga ti obsojaš v navedbi: ” A če je pa ena spoznala enega tipa, potem je pa to zdaj kar pravilo?”

Da, jaz sem ga spoznala. Veš kako?

Kolo sem vrgla v prtljažnik, šla ponovno na enotedenski  splanirani dopust na določen konec Italije,  kamor rada zahajam, na splanirane turce po  določeni regiji  in ga spoznala 🙂 Jah, se sliši pravljično in nemogoče pocukrano  in izmišljeno,  ampak ni.

Pristopil je do mene, ko sem se vsa prešvicana ustavila pred lokalno Trattorio, ker me je bilo treba it lulat.  Ogovoril me je. Očitno mu je zadišal moj švic in moji feromoni 🙂

Pa nimam nobenih dolgih umetnih  ali dramatično opleskanih nohtov , niti nafilanih ustnic,  še manj pa nabotoksiranega obraza – ker tega ne potrebujem. Nisem pa siva miš – kjer se pojavim, sem opažena, moške oči se ustavijo na meni. Pa nobenega dekolteja na izvoli, nobenih sekundarnih seksualnih znakov, niti namigov ali vabljivih pogledov, da smo si na jasnem. Dobra zadnjica v pajkicah na kolesu, morda je pa to recept za uspeh in da iščeš tam in  med takimi, ki imajo enake hobije, kot ti 🙂

Bistveno je , kako tudi blizu teh let še zgledaš, da izgledašp zdravo in da skrbiš za svojo kondicijo in  koenckoncev tudi mladosten izgled, lasje speti v čop ali kito, odvisno tudi kakšno energijo oddajaš, karizmo okoli sebe, to moški še kako začutijno, ne samo s seksualnega vidika, brez skrbi –  osdvisno je tudi, kakšen osebni pristop imaš do moških , milina, neagresivnost pri spoznavanju moškega,  mu pustiti govoriti (!), ne pa da samo ženska govori in vodi pogovor, tudi določena retorika je pomembna – ne smeš biti glavna v vodenju pogovorov; moški je pač moški, vsak ima rad, da “vodi igro” tudi pri  novem spoznavanju.

Uf Alaria! To je to. Bicikl počitnice in taka ženska. Bom počakal. 😉

Ko sem imela energije za moške odprte, so se sami nacepili. Ni bilo treba nobenega ekstra truda. Ker nisem neka lepotica, verjetno ni to, zato si mislim, da če bi spet bila odprta za nove dogodivščine, bi se to zgodilo.

Evo, tukaj pa se strinjam z Alario Jaz sem mislila, da se bodo tipi nehali zanimat zanimat zame, ko bom šla proti 50. Pa je prav nasprotno. Ljudi pritegneš s svojo energijo in spontanostjo. Ko odvržeš vso čustveno navlako, ko se sprejmeš in uživaš življenje, in ne hlastaš obupano za partnerjem, ti življenje samo ponudi še več. To zmenkovanje prek spleta pa je eno samo igranje nekih igric.

to je tako kot bi v Ljubljanici iskal gold 🥱

Pši, srček, na [email protected].

Kaj, a moramo še enkrat ena in isto? Okno za spontano spoznavanje partnerja traja najkasneje do 30-ega.  kasneje je vse bolj na silo. večina žensk partnerja spozna v mladosti, v šolo, na faksu, v službi, preko družbe. Starejši kot smo, več zidov smo zgradili okoli sebe in manj smo prilagodljivi za druge ljudi.

samski cinik, 21.10.2024 ob 21:28

Kaj, a moramo še enkrat ena in isto? Okno za spontano spoznavanje partnerja traja najkasneje do 30-ega.  kasneje je vse bolj na silo. večina žensk partnerja spozna v mladosti, v šolo, na faksu, v službi, preko družbe. Starejši kot smo, več zidov smo zgradili okoli sebe in manj smo prilagodljivi za druge ljudi.

Zadnji odstavek je res – res je pa tudi, da je rešitev za tiste ki resno želijo spoznati koga enostavna; podri svoje zidove – ali jih pa sploh ne zgradi.

Prvi pa ne drži. Stalno je lahko OK – če si ne zgradiš preveč preprek oz strahov. Pri 40 je šlo enako dobro kot pri 30… oz v resnici še bolje.

Še ena775, 12.06.2024 ob 11:28

Veliko sem zunaj v hribih, gledališču in podobno, pa še nikoli ni kdo stopil do mene in me ogovoril. Ne vem kako se spoznavajo.

Sem eden izmed tistih, ki pri 50+ letih iščem žensko.

Zaenkrat sem še neuspešen pri tem. Pa nisem zahteven.

Savinjska regija.

Anonimno 3548, 22.10.2024 ob 10:26

Sem eden izmed tistih, ki pri 50+ letih iščem žensko.

Zaenkrat sem še neuspešen pri tem. Pa nisem zahteven.

Savinjska regija.

Pri meni enako, pa sem zenska. Nisem ne zagrenjena, nobene temacne preteklosti, vse raspucano, komunikativna. V zivo tesko kerga spoznas, na portalih mi pa ni za bit, ker tam je vec plevela, kot kaksnega zrna.

Tudi na misel mi ne pride, da bi si pri svojih 54 letih “nakopal” žensko. Je biti samsko veliko lepše.

Isto velja za ženske. Oziroma je za njih še lažje, ker brez problema dobi seks. Jaz se moram kar potruditi.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

ja, po tridesetem nehamo živet in moramo samo penzionistične stvari delat.. torej če nismo več za vezo, pač nehajte že težit z sexom, ker ste fakin anojing.

Jaz sem 43, športnik, ne pijem in ne kadim, pa je služba in družba takšna, da ne spoznam nobene. Pred leti ni bilo tako, na spletnih klepetalnicah se je hitro kakšna našla za klepet, prijateljstvo, zdaj ne več. Prav tako neke fb skupine za samske, sem se pridružil trem in ko sem videl, da je tudi tam 90 % moških, sem se takoj odstranil. Kje se še lahko kakšna spozna, lahko tudi starejša?

New Report

Close