Spoznati partnerja pri 50 plus
samska kolesarka, 12.06.2024 ob 10:48
Uf, težka koga spoznati. Jaz nimam te sreče. Res pa je, da me zanimajo samo ok moški. Taki, ki športajo, ne kadijo, ne pijejo, ljubitelji narave, samostojni, samozavestni, pošteni… pri teh letih težko kakega takega najti, zato sem pač samska. Pa ločenci z malimi otroki so mi tudi no go.
Opazil sem že kakšno ampak ustrašil sem se trganje takšne lepo cvetoče rože.
Sem tik pred 50 in tudi meni je očitno ratalo “na stara leta”.
Kontaktiral me je po telefonu ker se mi je želel v bistvu opravičiti…ponoči je bil na urgenci in vsej tisti zmedi se mu je zdelo, da me je videl od daleč, ni me pa uspel pozdraviti (k sreči, ker nisem bila jaz). Spoznala sva se že veliko prej, v srednji šoli, bila sem mu všeč, šla sva na pijačo ampak se potem ni nič razvilo naprej. Od takrat je imel mojo tel. številko, ki jo k sreči nisem nikoli spremenila. Vmes se nisva videla 25 let, saj se je on odselil v drug kraj. Sedaj sva oba ločena, otroci skorajda odrasli, in nama je fino.
še ena738, 24.10.2024 ob 13:02
Sem tik pred 50 in tudi meni je očitno ratalo “na stara leta”.
Kontaktiral me je po telefonu ker se mi je želel v bistvu opravičiti…ponoči je bil na urgenci in vsej tisti zmedi se mu je zdelo, da me je videl od daleč, ni me pa uspel pozdraviti (k sreči, ker nisem bila jaz). Spoznala sva se že veliko prej, v srednji šoli, bila sem mu všeč, šla sva na pijačo ampak se potem ni nič razvilo naprej. Od takrat je imel mojo tel. številko, ki jo k sreči nisem nikoli spremenila. Vmes se nisva videla 25 let, saj se je on odselil v drug kraj. Sedaj sva oba ločena, otroci skorajda odrasli, in nama je fino.
“Kontaktiral me je po telefonu ker se mi je želel v bistvu opravičiti…ponoči je bil na urgenci in vsej tisti zmedi se mu je zdelo, da me je videl od daleč, ni me pa uspel pozdraviti (k sreči, ker nisem bila jaz).”
Po 25 letih brez stika tip pokliče, ej sori, sinoči sem te videl na urgenci, ampak nisem utegnil pozdraviti? Zvitorepec, a ste ziher, da je res sploh bil na urgenci?
Sej tudi če je bil izgovor, nič hudega, lepo in romantično, da ste se najdla po 25 letih, zveni krasno, oba pošlihtan lajf, otroci odrasli, skupaj uživata mirno zgodnjo jesen življenja.
Anonimno 7653, 22.11.2024 ob 22:16
Jaz si ne zelim veze moz umrl nekaj mesecev nazaj kdaj bi sla na kak caj ali pogovor vec ne .,,,morda kaka nova prijateljica ….moje so zasedene in nimajo casa …bolje nova energijs..,
U tole je pa hudo. Moje sožalje. Najboljše malo zamenjat družbo in pogovore, ter možgane spustit na bolj lahke teme, da preusmeriš misli. S kje pa si?
Saj res, zakaj se ne bi kdo grebel za ženske starosti 50 plus?
Zakaj ne stojijo sami dobri moški v vrsti in se grebejo za ženske starosti 50 plus?
Ker ste atraktivne, urejene, mladostnega videza, lepe postave, imate prijetno energijo…?
Kaj nudite in kaj je tisto kar bi lahko koga pritegnilo na prvi pogled?
Ljudje,smo si različni,moja stara mama,je dala oglas v časopis da išče takega in takega in oglasil se je star ata ,ki je zdaj en funkcionar v športu in ima se mi zdi 2 ali 3 olimpijske medalje,takrat je bil neznana oseba. Jaz osebno iščem samo od 25 do 30 let. Nevem kaj delati z ostalimi starosti. Pa lahko ima hišo in stanovanje, stanovanje zame je tako nič vredno,kar se tiče hiše je bolj? Zdaj vidim na nepremičnine.net da tej vrstniki prodajajo hiše,en primer manj kot milijon evrov in si delijo na 4 dele. Že od vrtca mi je bila odvratna. Naslednji leto pride delati, oziroma pomagat pri določenih gospodinjskih opravilih nečakinja, res je plača slaba samo 400 funtov na mesec za 10 ur dela na teden in zastonj vse, plus dodatno delo 600 funtov. Še pravi dobila bo 1200 eurov vsak mesec,služba zagotovljena celo življenje. Pri 26 letih ,če se kaj zgodi,gre lahko v penzijo in trenutna penzija je 960 funtov , dopust bo dobila 12 tednov na leto, in kot sem rekel ljudje smo različni mene sta v mladosti dvakrat povabilo ženski ki sta šle za miss Slovenije ena finale in ena 8 in stabili cimri. Res je nisem tako privlačen kot sem bil, pa kaj to mene briga sej večina gleda denar. Tako da mi je usen
Pri 50 sem ga spoznala na morju, na barki, ko smo šli na izlet. Je 10 mlajši, čeprav me mlajši niti malo niso zanimali. Ta je bil drugačen, umirjen,izobražen s smislom za humor. Ogromno imava skupnega. Nikoli nama ne zmanjka tem za dolge pogovore. Sex odličen. Peto leto sva skupaj in zaenkrat uživava na polno. Res pa je, da si v glavi ne smeš postavljati ovir in se ozirat na mnenje drugih.
NesramnaResnica, 23.11.2024 ob 08:45
Saj res, zakaj se ne bi kdo grebel za ženske starosti 50 plus?
Zakaj ne stojijo sami dobri moški v vrsti in se grebejo za ženske starosti 50 plus?
Ker ste atraktivne, urejene, mladostnega videza, lepe postave, imate prijetno energijo…?
Kaj nudite in kaj je tisto kar bi lahko koga pritegnilo na prvi pogled?
Tudi moški pri 50-ih v večini slabše izgledajo kot so pri 20-ih. Drugače pa so tudi izjeme. Moja soseda je bila zelo debela, ko se je poročila. V kasnejših letih se je naredila, močno shujšala, danes je mačka v primerjavi kako je izgledala prej. Ene pa obratno , pri 50-ih so razvaline. Enako moški. Redki so ki pri 50-ih izgledajo bolje. Eni pa so taki da jim sivi lasje ful pašejo, na primer Richard Gere. Rada opazujem ljudi , sem vodja trgovine. Dostikrat so ženske pri 40-ih precej zapuščene, mastni lasje. Več urejenih vidim pri 40+. Kot da se ljudem, ko so v dolgotrajni vezi, ne da več niti las umiti. Jaz sem vedno bila urejena, le ko sem imela majhne otroke, dvojcka, in enega dve leti večjega, nisem imela časa las umiti. Kasneje pa vedno.