Spoznavanje deklet
Ugotovil sem, da v živo nisem najbolj spreten za navezovanje stikov (posebno s pripadnicami nežnejšega spola), zato bi po tej poti rad spoznal dekle za druženje/prijateljstvo/resno vezo. Dogaja se mi, da pogosto enostavno “zmrznem” ko naj bi pristopil k punci ki mi je všeč. Star sem 21 let. Če te sramežljivost (?) ne moti pretirano, se lahko javiš 🙂
Punce niso nic vec kot ti, tako da ne smes cutiti strahospostovanje do njih. Spostuj jih ampak se z njimi pogovarjaj kot s sestro ali sestricno pa ti bo slo. Pa bodi to kar si pa ne bos zmrznil, zmrznes ker si ne zaupas dovolj ampak si ok vsi smo.
Good luck
Glede na to, kolikor nasilja je zadnja leta nad moški s strani njihovih sorodnic, je mogoče bolje da se ne pogovarja z njimi kot bi se s sestro. Mogoče se pogovarjaj z njo kot bi se, če bi jo spoznal na otoku, kjer ne deluje wi-fi in se moraš dejansko pogovarjat z ljudmi. Mogoče se vpiši na šport in probaj premagati sramežljivost vsaj dovolj, da bo znal reči Zdravo. Lahko tudi prideš do kake punce in jo prosi, če lahko, glede na to, da bi rad spoznal punco, pa jo še ni imel, začel trenirati z njo. Naprej navidezni zmenek, potem navidezni poljubi in kasneje lahko nadaljujeta še v postelji…. Se opravičujem za rahel sarkazem, vendar v življenju moraš delovati na svojih napak in jih premagati. Izogibanje svojih karakternih napak pač ni dolgoročna rešitev.
Čisto iz zanimanja, koliko resnih punc bi se javilo nekomu kot si ti na tem forumu? Posebno glede na to, da je tukaj polno ljudi, ki imajo zelo podobne napake kot si ti?
Ne smejim se ti, vendar mogoče bi raje usmeril svojo energijo na svoj razvoj in premagovanje svojih šibkosti, kot pa v to potešenje svojih potreb, ki ti ne bo prineslo sreče? Sicer pa, življenje ni nikoli prijazno ali pravično. Pojdi v življenje in spoznaj ljudi ki so ti podobni in različni. Pojdi v družbo. Če si tega ne upaš, pač ne boš dosegel česar si želiš. Tvoja odločitev. Punc ne spoznaš doma. Zadnje čase ne hodijo po stanovanjih in hišah, in sprašujejo, če je kakšen mlad fant, da bi jih lahko poročil, ali pa vsaj naredil otroka… 🙂
Introvert, kako je danes? Se ti je kakšna javila?
Registriran nisi, da bi ti dekleta lahko poslala zs, kot tudi nisi pustil maila. Kako naj te kontaktirajo?
Bodi kar si si lahko privošči nekdo, ki je uspešen v življenju. Avtor teme to ni in se mora nujno lotiti sprememb, ki ga bodo pripeljale k želenemu cilju. Objava da išče, je že napredek.
Očitno je, da je avtor med ljudmi, hodi ven in srečuje dekleta. Očitno je tudi, da ta način spoznavanja deklet pri njem ne deluje. Ne vidim nič slabega v tem, da poskuša preko interneta. Drži, da se na forumih zadržuje veliko socialnih invalidov, toda to še ne pomeni, da ni možno koga najti. Jaz sem prvo dekle spoznal preko že nekaj let ukinjenega foruma mladi.net.
Marca 2011 je na MON-u odprl temo nek tedaj 23-letni harmonikar (sem probal najti temo, pa je iskalnik neuporaben). Vseskozi med ljudmi, zabavljač. Na koncu je prvo žensko našel pri 31., leta 2019 če se ne motim. Ženska je bila samohranilka z otrokom, našel jo je na portalu Ona-on. Z njo je doživel prvi poljub, prvi seks in tudi spočela sta otroka. Ona je žal umrla v četrtem mesecu nosečnosti. Sedaj je že eno leto z drugo, ki jo je prav tako spoznal na Ona-on. Poanta je, če ne gre spoznavanje v živo, velja poskusiti po drugih poteh. Ne moreš početi stvari na enak način in pričakovati drugačne rezultate.
Forum je zaprt za komentiranje.