Spoznavanje preko neta
Nele, 2 tipična maila od neznancev, ki sem ju dobila danes:
1. 23 letnik (jaz 36): Vidim, da rada hriboloziš, greva kdaj skupaj na fuk?
2. je pa tole:
Pozdravljeni, moj novi prijatelj,
Moje ime je gospodična Fifi vojvodstva, sem videl vaš profil in danes postal zelo interes, da se vaš lep in dober prijatelj, se obrnite na moj neposredno na moj zasebni e-ID ([email protected]), ki bo omogočil, da pojasnim svoj samo za vas in poslali vam moje slike, torej stik z mano preko mojega zasebnega e-ID, da bi mi kaj več o vašem self ok, in jaz bomo odgovorili nazaj z mojimi slikami in bom razložiti svoj samo za vas, jaz sem čakala na vaš e-poštni pismo v svoj e-poštni polje Želim vam lep dan,
S Prijatelj,
Miss Fifi vojvodstva.
3. je bilo precej podobno 2.
In takih mailov kot sta ta dva dobivam na kupe.
Ha ha ha :), “Miss Fifi vojvodstva”, kje pa si to prijavljena? Jaz sem dobil vsega skup 3 od nekih ukrajink. Glej, razumem, da si razocarana, ampak decki pac poskusijo. Od 100 se bo ze ena javila, nima veze s tabo.
Daj registriraj se 🙂
Na Netlogu in Badooju težijo tujci. Saj ponavadi pišejo moški in težijo. Večinoma Afrika in Bližnji V, danes pa dve ženski, kateri sta res butasto izpadli.
Kar je pa Slovencev pa večinoma težijo za seks.
Hahaha…meni se je zgodilo podobno, objavila sem svoji dve normalni fotografiji, eno barvno in drugo čb, tudi med opisom sem navedla, da iščem nove prijatelje na območju lj, da ne iščem zveze, pa da ciljam izključno na ljudi, ki so bolj “športni” po naravi. No, ponudb za seks je bilo koliko hočeš…sprva samo nasprotni spol, nato so še navalile ženske…haha, vse skupaj mi je delovalo precej neresno…še dobro, da je pri meni šlo le za test in nisem imela konkretnih ciljev; je pa res, da sem bila presenečena nad odzivom oz po tehtnem premisleku sem prišla do zaključka, da to vendarle ni zame, tovrstno spoznavanje.
Rekla si, da ti noben ni všeč. Kdo ti potem ni všeč, če ni nikogar v tvoji bližini?[/quote][/quote]
Mogoče pa bi ti bolj pozorno prebrala in bi ugotovila, da sem tudi jaz pisal za osebe z neta in o tem, zakaj ti nihče ni všeč (z neta). Mogoče misliš, da je z vsemi (z neta) kaj narobe, ampak to so isti ljudje, ki hodijo po zemlji in iščejo partneja na podoben način kot ti.
Marko, sem pozorno prebrala in prebrala, da si pisal o osebah v moji bližini. Osebe z neta pa niso v moji bližini. Se ti ne zdi? V bližini so osebe, ki jih kdaj pa kdaj srečam. Če osebe sploh nikoli nisem srečala, potem ne smatram, da je v moji bližini. Aja, onega klošarja v parku pa res nisem vprašala, če je samski pa je v moji bližini.
Sicer pa preberi zgoraj izkušnje ostalih žensk, moje so zelo podobne. Če mogoče misliš, da si izmišljujem.
Mogoče jih pa samo slabo poznaš, ker ti ne zaupajo svojih osebnih strahov, ker jim je nerodno priznati, da se tudi same počutijo osamljene in tako vidiš samo njihove maske.
Človek lahko ima super službo, je športen, razgledan in potujoč, vendar ne zna navezat globjega stika z nasprotnim spolom, ker se tako zelo boji tvegati, da bo ponovno razočaran. Zato raje ostaja sam in se tako izogne temu, v sebi se v resnici počuti osamljenega oziroma si želi nekoga v svoji bližini, vendar to uspešno skriva, ker se hkrati počuti varnega (nihče ga ne more prizadet).
Markoa, nisi me dobro razumel. Vse te ženske so osamljene. Nikjer ne pišem da niso. Želijo si moškega pa ga ne najdejo. Veliko takih poznam. Pa so zelo ok in vse pravijo, da ok samskih moških tudi ni. No saj tudi jaz ji ne poznam. Razen, če se tu in tam pojavi na novo samski, torej ločenec. Ampak ok ločenci so tudi takoj ‘razgrabljeni’.
Vem, da si ne izmišljuješ. Bom povedal drugače. Jaz sem se tudi dolgo dobival z ženskami, preden sem spoznal pravo. Nobena se mi ni zdela prava, z vsemi je bilo kup težav že na začetku. Dokler nisem ugotovil, da sem bil jaz tisti, ki je imel težave, premagati strah in preprosto zaupati. Verjetno pa imamo vi te težave. Dokler se ne najdeta dva, ki sta si všeč in hkrati pripravljena dovolj tvegati, se nam zdi, da so vsi čudni.
Marko, vidim, da ne razumeš. Na voljo sploh ni več samskih moških za dobivanje. Vsi, ki jih poznam, vsi, ki jih kje srečam, so vezani.
Na netu pa poden od podna. Pretežno poročeni, če niso poročeni pa vseeno samo seks fehtarijo.
O ja pa so samski moški.
Samo en je brez službe, drug ima službo pa ga vseeno mamica živi, tretji je ves čas doma ali pa v gostilni, četrti ves prosti čas zabije na računalniku, peti tako nesamozavesten da je hudo… takih samskih je na kupe.
Samo katera si jih želi?
Ne bo držalo. Kar nekaj mojih prijateljev se je že našlo preko neta, eni bodo kmalu zibali, drugi so tik pred poroko, tretji že živijo skupaj 2 leti. enim se pa ni izšlo. Ampak nima to veze, kje se dejansko spoznaš, ker od trenutka, ko se prvič srečata, se spoznavata kot bi se srečala kjerkoli drugje.
Izbirčnost ima negativni predznak, vprašaj se raje, zakaj nikogar ne spustiš k sebi in zakaj ljudem ne daš šanse. Pa kaj, če ima sliko in boren opis? Lahko je dal samo 3 besede pa te bolj pritegnejo kot cel spis. Za druge pa praviš, da te niso pritegnili s pisanjem, kaj pričakuješ od pisanja? Mora to bit resen razgovor, ne sme bit zajebancije …
Jaz vedno pravim, da človek dobi tisto, kar rabi, ne tisto, kar si želi 😉
Če imaš čas je internet ok, drugače pa med 100 f.fehtarji naletiš na enega normalnega. Torej med 1000 tipi, recimo 10 normalnih. In kolikšna je verjetnost, da si bosta s katerim od teh normalnih všeč? Zelo majhna, torej še več iskanja , še več časa.
Iz izkušenj povem, da večina je f.fehtarjev. Pa četudi na prvi žogo ne delujejo tako,s e potem izkažejo njihovi nameni.
Vsaka ženska dobi na stotine vabil na pijačo, če greš z vsemi, ki imajo prazen profil in ki ne zmorejo napisat par pisem, potem lahko visiš vsak dan samo po lokalih.
Torej moraš naredit selekcijo. AMpak tipi, ki noso f.fehtarji (te že v štartu skenslam), ne zmorejo napisat par besed, kaj naj me pritegne, če imajo prazen profil, o sebi ne želijo nič napisat… z vsemi se pač ne morem srečat.
V glavnem strinjam se, da so ti portali zbirališče podna od moških. Razen, če imaš dovolj časa in se lahko prebiješ skozi ves plevel do zrnja. Amapk jaz sem ugotovila, da je veliko preveč škarta, plevela in da nimam časa iskat tako redkega zrnja.
Ha ha ha,
zdaj smo te dobili :). V bistvu je nekaj s tabo narobe in bomo zdaj tebe zanalizirali 🙂
Salo na stran, po moje prevec pricakujes in si potem razocarana, mogoce te tudi nekaj panike, da moras cimprej nekoga spoznat, najt. Sprosti se, vzami vse skup na izi. Uzivaj v poti in ne obremenjuj se s ciljem: Morcheeba – Enjoy The Ride
Vidim, da vas večina, ki pišete o slabih izkušnjah na netu, močno pretirava s statistiko. Najbrž zato, ker potem ni treba pogledat vase in odkrit česa gnilega pri sebi 😉
Pojdi ven, ne na net. Spoznavaj na planinskih pohodih, na potovanjih, zabavah, žurih… vse to je bolj učinkovito kot net.
Krivokljun, a nisi ti samska? Torej tebi tudi ni uspelo na netu.
Slabo me bereš. Nisem samska. In tudi sama sem v preteklosti našla kvalitetne veze preko neta. Se pa ne slepim, da bodo veze trajale do smrti.
Sicer pa naj mi oprostijo vsi črnogledneži, ampak tudi mene ne bi mikalo spoznat nekoga, ki nonstop jamra, kako je folk na netu podn, kako vsi iščejo samo seks … raje kot jamranje obrni ploščo in pleši. Sama ali z.
Krivokljun, če ti tip napiše, da bi te rad lizal, to je njegov prvi post, je zadeve očitna a ne? Ali pa, da ima kamero in da se ti želi pokazat pa tako naprej. Saj že v prvem postu povedo vse ali pa celo ponujajo denar.
Portali kot so kupid ona-on, zmenki… so res poden od podna. Nekaj je sicer svetlih izjem, ampak kdo bo cele dneve čekiral, da bo našel.
Boljši so portali kot je netlog recimo. Samo moraš blokirat tujce.
Še boljši pa so recimo Tekaški forum, če se ukvarjaš stekom ali pa planinski forumi, če planinariš… tam lažje najdeš normalne.
Jaz sem na tekaškem forumu našla prijetno družbo.
Tudi jaz sem se z nekaterimi dobila preko neta. In lahko rečem, da imam prej dobre izkušnje kot slabe. Oziroma slabih sploh nimam. Je pa razlog za to tudi v tem, da sem se ravnala po občutku in tistim, za katere sem dobila občutek, da niso v redu, preprosto nisem več odpisovala, kaj šele, da bi se dobila z njimi. S tistimi, s katerimi sem se pa dobila, so bili pa vsi ok, lahko rečem, da so bili vsi v redu fantje, je pa res, da z nikomer od njih nisem nič imela, ker preprosto ni bilo obojestranske iskrice. Je pa tudi res, da če sem se slučajno s kom hotela še enkrat dobiti, sem vedno čakala, da on naredi naslednji korak, ker toliko sem pa še vedno tradicionalna. In če ga ni, se pač nisva več videla. Jaz si rečem, da nama pač ni usojeno in da me nekje čaka nekdo drug, ta pravi. Je pa res, da če bi se slučajno v koga zaljubila, bi tudi jaz naredila korak naprej, se pravi predlagala naslednje srečanje. Čeprav po mojih izkušnjah se nikoli ni izšlo, če sem bila jaz tista, ki je nekako silila naprej. Tako da raje čakam, da je na začetku moški tista “gonilna sila”.
Kakorkoli, hotela sem povedati, da je veliko odvisno tudi od tvojega profila. Jaz svoje slike nisem dala in sem zato dobila bistvno manj pošte, kot bi jo dobila, če bi jo imela. Sem pa napisala vse po resnici, in resnica je ta, da iščem resnega moškega za resno zvezo, ki bi si želel ustvariti družino, ki ga veseli aktivno preživljanje prostega časa, ki ne pije in ne kadi. V glavnem, napisala sem stvari, s katerimi sem “ta neprave” takoj odbila in mi zato niso niti pisali. Pisali so pa tisti, ki iščejo podobne stvari pri partnerici.
Tako da res je to, da na netu dobiš isto kot v resničnem življenju: rože in plevel. In vem, da me kmalu spet čaka nekje ena rožica v obliki moškega, pa naj bo to v virtualnem svetu ali pa kjerkoli drugje. Pomembno je, da smo odprti in predvsem tudi aktivni v spoznavanju novih ljudi. Pa srečno vsem 🙂
Ali se vsi tako obnašajo in vsi tako pišejo? Jaz vem, da nisem nikoli tako pisal. In vem tudi, da nisem edini v skupini moških, ki se tako ne vedejo.
Forum je zaprt za komentiranje.