Spoznavanje preko neta
A samske ženske pa ste vse popolne ? :)))[/quote]
Saj težava je ravno to, ker sebe ne vidimo objetkivno in potem iščemo popolnega partnerja in seveda ga nikoli ne najdemo, dokler ne opazimo, da tudi sami nismo. In tudi ne rabimo biti, nihče od nas tega ne pričakuje, razen nas samih. In to je največja težava.
A samske ženske pa ste vse popolne ? :)))[/quote]
Saj težava je ravno to, ker sebe ne vidimo objetkivno in potem iščemo popolnega partnerja in seveda ga nikoli ne najdemo, dokler ne opazimo, da tudi sami nismo. In tudi ne rabimo biti, nihče od nas tega ne pričakuje, razen nas samih. In to je največja težava.[/quote]
Ne vem, zakaj bi odrasel človek imel težave s priznanjem, da ni popoln? To je znak zrelosti.
Ja in? Kaj konkretno te tako moti pri tem? Težave s sprejemanjem drugačnosti? Pač te ne zanima, zbrišeš, blokiraš in greš dalje.
Kako dolgo pa že imaš odprt portal, da ti sami taki pišejo? In še drugo vprašanje: ali kaj spreminjaš svoj oglas ali je že 2 leti enak?
Saj težava je ravno to, ker sebe ne vidimo objetkivno in potem iščemo popolnega partnerja in seveda ga nikoli ne najdemo, dokler ne opazimo, da tudi sami nismo. In tudi ne rabimo biti, nihče od nas tega ne pričakuje, razen nas samih. In to je največja težava.[/quote]
Ne vem, zakaj bi odrasel človek imel težave s priznanjem, da ni popoln? To je znak zrelosti.[/quote]
To tudi mene zanima, zakaj ljudje niso zmožni priznati, da niso popolni in da se pretvarjajo v nedogled, kako so oh in sploh super, da je vse okrog njih in v njih samih sama velika sreča in idila 😉
2 meseca.
Ja in? Kaj konkretno te tako moti pri tem? Težave s sprejemanjem drugačnosti? Pač te ne zanima, zbrišeš, blokiraš in greš dalje.
Kako dolgo pa že imaš odprt portal, da ti sami taki pišejo? In še drugo vprašanje: ali kaj spreminjaš svoj oglas ali je že 2 leti enak?[/quote]
Na kmetih nas je polno samskih fantov samo nobena noče na kmete. Če omeniš kmetijo, je konec zanimanja.
36-letna samska po izgledu neizstopajoča ženska ima idejo, da bo na netu spoznala tipa za resno zvezo.
Kaj pa če bi raje šla malo iz svojih običajnih krogov, v kakšne dodatne dejavnosti…?
Kaj pa, če je ravno s tem, ko je šla na splet, šla iz svojih običajnih krogov?
Kaj pa, če je ravno s tem, ko je šla na splet, šla iz svojih običajnih krogov?[/quote]Ljubi bog. Spet.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Kaj pa, če je ravno s tem, ko je šla na splet, šla iz svojih običajnih krogov?[/quote]Ljubi bog. Spet.[/quote]
Kaj je Katenjka, se bojiš vprašanj? Ali so zoprni odgovori? 🙂
Ljubi bog. Spet.[/quote]
Kaj je Katenjka, se bojiš vprašanj? Ali so zoprni odgovori? :)[/quote]Glej marko, jaz se tebi vedno znova in znova čudim, kako ti spričo tega tvojega razumevanja tako nič ne štekaš. Ravno tista tema tam na ČI je spet, saj bi še napisala šolski primer tega, samo kaj ko so že vsi ti primeri na isto vižo. Vse razumeš, vedno samo z razumevanjem, vsako stvar relativiziraš. Saj ne rečem, včasih je to zabavno, ali celo edino, kar pomaga, ko vidiš kako je kdo zafiksiran v neko zblojeno idejo, zaciklan nekam v svoje nevroze in ne zmore ven. Samo ti si pa tako zafiksiran v to razumskost. Mogoče bi moral kaj skaditi ali pa vsaj 0,3 deci… ne vem no…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]Katenjka, zakaj te tako moti, kakšni so drugi? V kaj si se pa ti zaciklala? Misliš, da je to dobro zate?
ccccccccc:))))))) občasno se kdaj v koga, pa potem spet v koga drugega, da mi nihče ne more tega očitati :))))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Kaj pa, če je ravno s tem, ko je šla na splet, šla iz svojih običajnih krogov?[/quote]Ljubi bog. Spet.[/quote]
Oh, ne, spet Marko = perpetuum mobile argumentiranja, neskončna spirala “razlaganj”, obešanje na nepomembne podrobnosti in delanje težke filozofije iz njih, teoretiziranje do onemoglosti, kako na smrt zamoriti žensko, da bo stiskala noge skupaj….. :)))
Kaj je Katenjka, se bojiš vprašanj? Ali so zoprni odgovori? :)[/quote]Glej marko, jaz se tebi vedno znova in znova čudim, kako ti spričo tega tvojega razumevanja tako nič ne štekaš. Ravno tista tema tam na ČI je spet, saj bi še napisala šolski primer tega, samo kaj ko so že vsi ti primeri na isto vižo. Vse razumeš, vedno samo z razumevanjem, vsako stvar relativiziraš. Saj ne rečem, včasih je to zabavno, ali celo edino, kar pomaga, ko vidiš kako je kdo zafiksiran v neko zblojeno idejo, zaciklan nekam v svoje nevroze in ne zmore ven. Samo ti si pa tako zafiksiran v to razumskost. Mogoče bi moral kaj skaditi ali pa vsaj 0,3 deci… ne vem no…[/quote]
Hahahahaha…sumim, da bo 0,3 deci premalo za takšen veleum kot je naš Marko :-)))))
Ne vem, zakaj bi odrasel človek imel težave s priznanjem, da ni popoln? To je znak zrelosti.[/quote]
To tudi mene zanima, zakaj ljudje niso zmožni priznati, da niso popolni in da se pretvarjajo v nedogled, kako so oh in sploh super, da je vse okrog njih in v njih samih sama velika sreča in idila ;)[/quote]
Težko si je priznati, če si perfekcionist: In takšnih je vedno več.
Vsi kao popolni na zunaj, zato se redko kdaj najde kakšen pogumnež, ki si dovoli biti drugačen.
Perfekcionisti imajo že tako ali tako nizko samozavest, zato bi bilo priznanje o nepopolnosti še dodaten udarec na že tako šibko samozavest…Pa čeprav bi to priznanje bilo v resnici odrešitev.
Joj, Morcheeba je pa meni tako všeč!!!
In ko smo že pri tem bendu, en kos besedila iz druge njihove pesmice, se mi zdi, da včasih velja za vse nas, še posebej za nekatere 🙂
I’d love to give my self away
But I find it hard to trust
I’ve got no map to find my way
Amongst these clouds of dust
Fear can stop you loving
Love can stop your fear
Katenjka, pod 0,3l začnem izgubljati razum in začenm počenjati čudne stvari, ki jih potem obžalujem. Poznaš? 🙂
Saj zato bi mogoče moral upoštevati prvi predlog – da kaj skadiš. To nima tako hudih posledic.
Saj zato bi mogoče moral upoštevati prvi predlog – da kaj skadiš. To nima tako hudih posledic.[/quote]
Če tebi kajenje koristi, še ne pomeni, da bo tudi meni. Žal do tega spoznanja še nisem prišel.
Kaj pa, če je ravno s tem, ko je šla na splet, šla iz svojih običajnih krogov?[/quote]
Rezultat tega, kako ji uspeva, pa je ta tema.
Jaz ji predlagam več življenja izven svojih običajnih krogov. Ti pa bljuzi dalje.
Saj tvoj predlog ni slab, samo se vprašam, če jo osebno poznaš, da veš kateri so njeni običajni krogi.
Marko, ne da se mi s tabo nekaj prepucavat in se spuščat v nesmiselno debato, ki nima veze z ničemer, ker vem kam vs skupaj vodi…nikamor. Uničiš p vsako temo tu gor, v tem si pa mojster.
Get a faking lajf.
In ko smo že pri tem bendu, en kos besedila iz druge njihove pesmice, se mi zdi, da včasih velja za vse nas, še posebej za nekatere 🙂
Fear can stop you loving
Love can stop your fear[/quote]
Ja so dobri ane :). Sicer pa ta “Love can stop your fear” ima bolj sirok pomen, ljubezen do sebe, zivljenja, ljudi, …
Fear can stop you loving
Love can stop your fear[/quote]
Ja so dobri ane :). Sicer pa ta “Love can stop your fear” ima bolj sirok pomen, ljubezen do sebe, zivljenja, ljudi, …[/quote]
Ja.
Forum je zaprt za komentiranje.