Spoznavanje preko neta
Saj bi lahk čist lepo debatiral, ne pa da se prepucavaš. 🙂
Tudi jaz sem se vpisala na netlog, tu pa tam sem na kakšnega kliknila, v glavnem pa sem čakala, da so mene kliknili. Večinoma je takih, kot ste rekli že, da čakajo in iščejo samo sex. Jaz pa imam boljšo izkušnjo s takim spoznavanjem. Enkrat me je kliknil moški, ki niti slike ni imel, vendar se je bilo zelo lepo pogovarjati z njim, ker nikoli ni omenil besedice sex. Po nekem času se predlagala, da se dobiva na eni pijači, da se tudi v živo spoznava. In to spoznanje je prineslo že več kot tri leta trajajočo vezo, ki je zelo lepa in ljubeča.
Sorajah.
Kako navezati kontakt s teboj ? Kje te lahko najdem? Hvala
Lep pozdrav vsem skupaj!
Malo prebiram te vaše debate in se mi zdijo zelo zanimive 🙂 po 9 letih veze sem spet samski in po pravci povedano sploh ne vem kako se naj spet lotim zadeve po tolikšnem času. sem v začetku tridesetih in po klubih mi nekako ni več za skakat in tam iskat nekoga, ker je možnosti za uspeh precej malo. Torej grem po internetni poti, ker mi služba tudi ne omogoča časa na pretek, da bi se lotil raznih društev, fitnesov,… Zanima me, katere so tiste strani (koliko toliko resne), kjer se ljudje spoznavajo? Netlog? na FB sem že lep čas, samo se mi nekako to ne zdi pravo mesto za spoznavanje neznancev.
Bi pa ob tej priliki še nekaj pripomnil na vaše debate kaj se danes najde in kaj ne. Vse ženske sanjate o premožnih, pametnih, lepih, z službami, z svojimi stanovanji, ambicijozni morajo bit, posvečat se ženski, ne po gostilnah, aktivni športniki,… ko pa to dobite, pa vam je ponavadi dolgčas, manjka izzivov. Izzivi pa so to, da so moski vse kontra kot gori napisano in posledično ste nesrečne. kdo bi razumel 🙂
Ni nujno, da to drži…nekatere ne sanjamo o tem, kaj bi vse naj bil nekdo, ki ga iščemo; nekatere sanjamo izključno le o tem, kakšne bi rade oz bi lahko bile same in posledično iščemo človeka s katerim lahko uresničimo to kar sanjamo.
Jaz bi namesto tistega “ko”, raje dal “če”. 🙂
Ker si opisal idealnega moškega.
S tem pa se strinjam. Vedno iščemo nekoga s katerim bi lahko realizirali svoje sanje in hrepenenja.
Seveda ljudje nismo le tisto, kar si želimo…Zato zna pot do realizacije naših sanj biti trnova.
Tudi drugi ima svoje sanje in pričakuje isto od nas….Problem nastane, ko se prepričanja o tem kako uresničiti sanje, razlikujejo. Potem pa se prelaga odgovornost na drugega, ker ni takšen, ki bi nam pomagal uresničiti sanje.
Tebi je vseeno za potencialno žensko partnerko, kdo in kaj je? Človeško je, da si želimo partnerja, ki ima idealne lastnosti. Kdorkoli bi rekel, da hrepeni po grdem, zabitem, brezposelnem, alkoholiku, delomrznežu…potem nekaj ni vredu. Zakaj bi se delali fine? Najlepši izzivi so v zdravih partnerskih zvezah. Tam kjer je dopolnjevanje, uresničevanje samega sebe skozi drugega, spoštovanje ter tudi prilagajanje.
Kakšen je pameten moški? Poznam enega, ki dela na Inštitutu, ima dve fakulteti, polno nekega znanja, ki se ga da naučiti. Z njim se nimam o ničemer za pogovarjat, ker nikoli ni delal in gradil na čustveni inteligenci. Sicer je pameten na svojem področju, ampak kot partner v zvezi nemogoč, zato bo po vsej verjetnosti za vedno samski. Kakšen je lep moški? Za pogledat, ko pa odpre usta vse zbledi?:) Aktivni športniki so zahtevni do sebe, do drugih, kar je dobrodošlo, ampak do neke razumne meje. Ko šport pretehta v vseh dejavnostih, ko se moški osredotoča zgolj na sebe in ne vidi drugih, je bolje da ostaja individualist še naprej.
Sanjarjenje o prav določenem tipu moškega ali ženske ne pove vsega, ker smo ljudje skupek večih zgodb in morda ne gre vse z roko v roki. Šele, ko osebo spoznavaš lahko ugotoviš, ali ti nekdo bolj ali manj sede. Na hitro rečeno je pa seveda zaželjeno čim več dobrih kvalitet, lastnosti, atributov, ki so lahko lepa iztočnica za naprej, niso pa merilo za sodbo v prvih petih minutah.
Robi je lepo povedal, da iščemo nekoga, s katerim bi lahko realizirali svoje sanje in hrepenenja. Ampak tega ne moreš uresničiti z vsakim, ki ti prekriža pot. To pa zato, ker smo si različni v pričakovanjih, dojemanjih, željah, viziji in najpomembnejše v vrednotah.
Najlepše je, ko naletiš na nekoga, ki vzbudi sanje, za katere nisi vedel, da jih imaš.
Pa si sploh probal na FB?
nisem, ker če ne daš za prijatelja, niti ne vidis kdo je samski. torej tipanje v megli. Mogoce narobe razmisljam?
Vidiš, vse ženske mečeš v isti koš. Od kje pa ti take ugotovitve?
Jaz recimo sanjam o moškemu s podobnim načinom življenja kot je moj, s podobnimi cilji, zanimanji.
Torej, če jaz nisem premožna, kako bi sanjala o premožnem? Res je pa, da me nekdo, ki še nikoli ni hodil v službo res ne zanima. Le kdo bi maral brezdelneža? Če pričakujemo od moškega, da mora hoditi v službo (če je ostal brez nje in jo intenzivno išče, ga seveda ne zavržemo), to ne pomeni, da iščemo premožnega.
Pameten že mora biti, ampak to ne pomeni, da je dovolj, da ima nek papir. So ljudje, ki imajo diplome pa so tako butasti… in so ljudje brez diplom, ki so izredno pametni. Torej biti mora ja pameten, razgledan.
Lep. Ja lep mora tudi biti, kdo mara grdega? Lepota pa je stvar posameznika, kdor se meni zdi lep, se kateri drugi ne bo zdel prav nič posebnega.
Služba – sem že zgoraj napisala, da ja. Saj nočem imet nekoga za preživljat.
Svoje stanovanje – ni nujno, le zakaj? Veliko jih živi v najemu.
Ambiciozni – seveda. Ambicioznost je seveda lhako tudi to, da doma ambiciozno vrtnari, kuha.
Posvečati se ženski – absolutno.
Ne po gostilnah – seveda ne, kateraa pa hoče pijanca.
Aktivni športniki – ne to raje ne, mora pa biti aktiven rekreativec.
Če ima vse to, nam ne bo nikoli dolgčas. Tak moški je poln izzivov.
[/quote]V bistvu niti nisi tako zahtevna 🙂
Zahtevaš le da je nekomu z opisanimi lastnostmi izziv sveže samska…. 😉
Ene si pa same upajo izzvat moške oz jim je to kar pravilo….
Koliko so pa te (bolj) uspešne pri realizaciji svojih sanj?
Kdo bi vedel…. :))))
Vem,da nisem zahtevna. Me pa čudi, da se sveže samski čudi takim pogojem. Če se nekdo čudi temu, da imamo take pogoje… potem pomislim, da je mogoče brezdelni pijanček ali kaj takega, če ga moti to, da naj bi moški hodil v službo, v gostilne pa ne :).
Človek, ki je negotov vase, se bo hitro počutil negotovega ob vsakem “predalčkanju” oziroma zahtevi, pogoju, ker bo na nek način sam sebe izločil iz tega pogoja, čeprav ga morda v resnici celo izpolnjuje. Ampak, ker si skoraj vsako stvar da razložit na različne načine, si jih negotov človek pogosto razloži na najslabši možen način in jasno, da se potem počuti ogroženega oziroma zgroženega nad “pogoji”.
Torej, Marko, tale sveže samski mogoče sploh ni pijanček, ampak je le negotov vase, ker se boji, da če bo šel kdaj s kolegi na sok, da ga bomo ženske zavrnile, ker hodi po gostilnah :)?
Na novo samski – svetujem ti, da se nekaj časa preprosto prepustiš samskemu življenju in ga uživaš. Delaj stvari, ki te veselijo in čim manj razmišljaj o tem da si samski. Sploh pa ne razmišljaj o tem kakšne smo ženske, ker je vsaka drugačna.
Sicer so se pa nekateri ljudje iz tega foruma opogumili in se tudi dobivajo. Poglej temo Gremo v hribe
Jaz sploh ne sanjam o takšnem moškem. Pravzaprav sploh ne sanjam, ampak dobro…
To kar si opisal, bi k opisu dodala še tisto, kar nisi napisal, pa se mi zdi, da bi znalo zraven spadat… bi rekla, da je tak moški tudi samovšečen (le kako ne bi bil, če pa je idealen), ženska pa mu predstavlja nek “obesek” ki dopolnjuje njegovo idealno podobo, kar pomeni, da mora biti prav tako popolna.
Če bi bila spet samska bi sanjala povprečnega moškega, takšnega ki dela na sebi, ker se zaveda svojih pomanjkljivosti, pravzaprav bi sanjala več kot povprečnega, sanjala bi zavedujočega se moškega. Moškega, ki bi razumel sebe in posledično drugega. V ostalem bi se pa že uskladila, recimo.
Hm, pravzaprav se sprašujem, katerih moških je več. Tistih, ki jih je opisal Na novo samski, ali tistih, ki sem jih opisala sama.
Se strinjam. Poleg tega je s takim človekom težko živet, ker v skoraj vsem vidi grožnjo zase in tudi kompromise jemlje kot nekaj, kar naj i predvsem drugo počel. Ranjena duša pač. Ne ve, da mora sebe spremenit.
Ah ne, sploh ni pomembno kakšen je moški. Ženske smo zagrete za lene, debele, grde, brezdelne pijance.
A ni smešno, da se zgražaš nad ženskami, ker kake vse pogoje imamo. Pijanci, brezdeleneži, lenuhi, mamini sinčki, pa to je ta boljše.
Res je.
Se strinjam. Poleg tega je s takim človekom težko živet, ker v skoraj vsem vidi grožnjo zase in tudi kompromise jemlje kot nekaj, kar naj i predvsem drugo počel. Ranjena duša pač. Ne ve, da mora sebe spremenit.[/quote]
Sploh ne rabi sebe spremenit, samo sprejet. Ker pa se ne sprejme, se pretvarja za nekaj drugega, nekaj kar je brez napak. Spremenit mora le določena prepričanja o sebi in posledično tudi o drugih. To pa precej olajša življenje.
Ti se torej počutiš negotovega pred ženskami, ki izbirajo inetelektualce, zdaj si povedal.
Spider. Če ženska išče intelektualca in to vidi v meni, potem ne vem, zakaj bi se počutil negotovega pred njo. Če pa tega v meni ne vidi, potem pa je tako ne privlačim, ne glede na to, kolk je meni všeč. Mene pa zanima ženska, ki je ne privlačim. Dilema rešena.
Forum je zaprt za komentiranje.