Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spoznavanje preko neta

Spoznavanje preko neta

Marko, 95% mailov, ki jih dobi ženska na portalih so od poročenih in drugih avanturistov.
Če v profil jasno napiše, da jo naj taki ne klikajo, se maili močno zredčijo, močno se zredči število avanturistovo.
Recimo, če se ženska prijavi na kupid, dobi v dveh treh dneh, cca. 100-150 mailov. večinoma poročeni in drugi avanturisti, večina močno prestarih ali močno premladih.
Če pa v profil napiše, da poročeni in drugi avanturisti obvoz, potem dobi reicmo 30-50 mailov, sicer še vedno veliko avanturistov, ampak vseeno veliko veliko manj. Torej ima možnost pregledati pošto.

Da ne govorim o tem, da soigralca sem iskala na nezmenkarskem portalu pa so se vseeno vsiljevali pretežno poročeni f.fehtarji. Zatorej ta napis.
In ne, f.fehtarjev ne spoštujem.

Če ne napišeš, da avanturisti obvoz ali česa podobnega, ti težijo sto na uro.
Tudi, če napišeš, ti ti obupanci še vedno težijo, ampak v bistveno manjšem obsegu.
Na stotine pošte dobiš samo od poročenih in podobnih obupancih, ki na netu fehtarijo seks, in to se nam ženskam gabi.

Verjamem, da težijo. Želel sem povedat nekaj drugega, namerno ne preveč očitno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, ženske ne maramo teh gnusob. Zato tak profil. Ja gnusobe so. Ker, ko jih zavrneš in jih opozoriš na profil, še vedno težijo in potem začnejo žalit in zmerjat in potem jih daš na črno listo in je mir. POtem odprejo drug profil in s tistega težijo pa spet blokiraš in odprejo drug profil… in spet težijo in žalijo.

Seveda žalijo. Kaj pa ti, ti ne žališ? Ljudi imaš za gnusobe. Malo več samokritičnosti ti ne bo škodilo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, brez zamere, amapk tip, ki me zmerja z vsemi mogočimi žaljivkami, tip, ki mi teži s seksom in avanturo in tako naprej in to znova in znova, vedno z novim profilom, to je zame gnusoba.
Če te je to tako prizadelo, da imam take ljudi za gnusobe, potem imaš pa ti problem, ne jaz.
Tudi pedofili pa posiljevalci se mi zdijo gnusobe pa kaj?
Jaz vsaj pošteno povem.
Nič ne zavijam v celofan.

Marko, moti te, če imamo ženske v profilu napisano, da obvoz poročeni, moti te, če se nam taki in podobni tipi vsiljujejo, grozijo, žalijo,… da se nam gnusijo. Vse to te moti. Me prav zanima zakaj?
Sem ti na žulj stopila, mački stopiš na rep in zacvili pravijo.

A s f.fektarjem ne moreš igrati tenisa? Pa kaj, če te vpraša za seks, rečeš, da ne, da pa lahko gresta na partijo tenisa.

Al ti iščeš (si iskala) samo samske moške za šport? Ko sem sama iskala družbo za šport, mi je bilo prav vseeno, kakšen lajfstajl furajo zasebno (ali imajo 3 ljubice ali so še junfri, imajo morda 4 prste na nogah ipd.), važno da se se sposobni zmenit za športno aktivnost in dejansko prit. In ne boš verjela, prišli so.

Ne vem, kaj bi sedaj rad s tem dosegel; mi skušal dokazati, da sva se razšla zaradi neke cagavosti? Sem jasno napisal, do katerega trenutka sem bil cagav ter da sva se razšla zaradi povsem drugih razlogov. Menda sam najbolje vem, kaj je in kaj ni bilo v zvezi. Mislim, isti šmorn kot na mnogih drugih forumih, ko drugi najbolje “vedo” kaj je in kaj ni bilo pri neki osebi, ki je sploh ne poznajo, niti je nikoli v življenju niso srečali, pa je menda tudi nikoli ne bodo. Če pa ti misliš da tvoje domneve močno držijo ter jih smatraš za ene in edine, izvoli, nihče ti ne brani. Imaš vso pravico verjeti kar hočeš.

Veš kaj krivokljun, ko ti zraven napiše cel roman kako se bova gola skupaj tuširala pa kako ne sme nihče zvedet, da sva igrala tenis in tako naprej. In da bo njegova žena besna, da mora biti zato vse diskretno.
Če je tenis je tenis zakaj bi morala potem to skrivat?
Če ti teži, da pride na tenis, če se bosta potem skupaj tuširala in tako naprej, ko to zavrneš, jih pa tudi tenis ne zanima več.

Kdo od naju zdaj cvili?

Nekoč sem se z nekom z neta zmenila za eno partijo tenisa, nisem vedela, da je poročen. In kaj se je zgodilo? Njegovo zmešano babnico sem dobila na vrat. Jaz z njim nisem igrala drugega kot tenis, nisem vedela, da je poročen, in po eni igri tenisa sva šla le na pijačo in nič drugega in tudi nič drugega mene ni zamikalo.
Zato postane človek bolj previden. Ne rabim več klicev raznih žena.

Mislim da vseeno pretiravaš. Ne razumem tvojega razburjanja, pač zbrišeš, se nasmejiš ob njegovem slikovitem odpisu in čao. Zakaj delat disertacijo iz tega? Si jezna, ker ljudje niso takšni kot bi si želela da so? Se ti zdi nepošteno in celo krivično, da te ne upoštevajo in te sprašujejo stvari, ki jih nočeš? Potem imaš problem le ti. In sicer z nesprejemanjem realnosti. Nekateri pač poskusijo in včasih jim rata.

Enako se ti lahko zgodi z nekom, ki ti reče, da je samski, pa v resnici ni. Čoveka ne spoznaš v enem dnevu a ne. S tem napisom okrog “obvoza” ti bo še vedno pisalo tako ali drugače vezanih in tudi avanturistov, le da bodo v začetku pač lagali. Zakaj? Zato, ker je v tvojem profilu zaznati nespošljiv vidik do nasprotnega spola. In s tem nezavedno spororočaš ostalim, da tudi sebe ne spoštuješ, zato pritegneš veliko takih ljudi nase. Zato pravim, da dobiš to, kar daješ. Daješ nespoštovanje, dobiš ga nazaj, tako ali drugače, čeprav misliš, da se mu izogneš. Je pa res, da se tudi sicer na teh profilih težko izgoneš vsem, ki jih ne maraš, lahko pa za to veliko narediš s pravim pristopom in odzivanjem. Zakaj torej ne bi spoštovala vseh? Saj to ne pomeni, da moraš z njimi na dejt, spremenit jih pa tud ne moreš.

Marko, ti imaš pa res probleme.
Krivokljun, ti pa tudi se mi zdi :).
Jaz bom tako kot meni paše, vidva pa tako kot vama paše.

Jaz pa naredim takole, ko sem na kakem portalu. Nočem se dobit z nobenim tipom samo na pijači. Vsakemu rečem, da greva lahko kolesarit, tenis igrat, smučat, v hribe, karkoli takega… in vsi avanturisti in poročeni takoj odpadejo. POročeni in drugi avanturisti ne pridejo na tako srečanje.
Do sedaj sem na ta način spoznala kar precej prijetnih ljudi pa za nobenega se ni izkazalo, da je poročen, avanturist, psihič.
Eni se potem še kaj oglasijo, drugi ne, z enim imam potem stike, se še kaj družimo. V glavnem da se spoznat na ta način kar ok družbo.

Aha pa še nekaj naredim. Odpikam vse, ki zahtevajo fotko in jim jasno povem, da za tako druženje ni važen videz. Ne vidim njihove fotke in to je to.
Če takoj ko piše, da svojo številko, tudi odpikam, če takoj ko piše zahteva mojo številko isto.
In sito vrže na plan normalne moške.

Ne bodi smešna. Kdo ima probleme: tisti ki se razburja in želi druge spreminjat ali tisti ki sprejme resničnost takšno kot je in se ji pač izogne? Marko ti je lepo odpisal, pa ne dojameš: lahko pa za to veliko narediš s pravim pristopom in odzivanjem

Krivokljunček, vidva želita mene spreminjat, ne jaz vaju. Meni je moj pristop ok, vaju pa moti. Od kar imam tak pristop, ki vaju moti, mi težaki ne težijo kaj veliko. Se najdejo, ampak bistveno bistveno manj kot pred uporabo tega pristopa. Prej sem se razburjala, napisala v profil ta obvoz, zdaj pa je veliko veliko bolje. Stvar deluje 🙂 pa če vidva skačeta v zrak kako ne delam prav.

Preskusila kup zmenkarskih portalov, večina poden od podna, velika večina obpunci in avnaturisti. Tu in tam kak normalen.
Pa sem se lotila raje iskanja v reali, šlo je dosti manj časa, spoznala več ok ljudi in kot pika na i: našla pravega.

No in kaj jaz ves čas razlagam? Natanko to, kar zadnjih nekaj ženskih postov potrjuje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Popolnoma izkrivljeno dojemanje imaš. Nihče ne skače v zrak. Naju z Markom ne moti tvoj pristop (lol, od kje ti sploh to), samo razlagava, zakaj imaš takšne težave, kot jih opisuješ. Razen, če ti je v nezavednem delu sebe to pravzaprav všeč in želiš, da ti folk piše mimo tvojih želja, da se potem lahko “ukvarjaš” z njimi 😉

Krivokljun, pa ti mogoče razumeš, da nimam več težav? Težave so bile preden sem napisala tisti obvoz.

Spider, ja, imaš prav.

Super za tebe, če deluje. Mogoče pa ga lahko še izboljašaš. 🙂

Marko, ti ne bi bil ti, če ne bi skušal nekomu svetovat in ga prepričat, da ti bolj veš od njega :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close