Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spoznavanje preko neta

Spoznavanje preko neta

Še vedno jih imaš, ker se razburjaš zaradi “neprimernih” moških. Zdi se ti nepredstavljivo, da obstajajo ljudje, ki hodijo po svoji poti in so drugačni od tebe. Ne glede na to, kaj boš napisala v nek porfil, se ti bodo še vedno pojavljali ljudje, ki te bodo motili. Tisto, kar ti jaz skušam dopovedat, je, da se je neumno razburjat zaradi tega.

Krivokljun, ne sili s pomočjo, če je nekdo ne rabi.

Nisem ponujala pomoči, samo komentiram napisano. In dokler bo kej za komentirat, imam do svojega mnenja vso pravico. Še en vidik tvojega napačnega dojemanja mojega pisanja 🙂 Pa lep pozdrav, multi nick.

Ja, imaš vso pravico komentirat, glavno, da imaš zadnjo besedo :).

Par tednov nazaj sem se srečala z nekom, ki naj bi bil star 34, videz je bil pa preko 50. Nisem vedela ali res tako slabo zgleda ali se je debelo zlagal.

Da padeš po tleh, ha ha. Mogoče ima preslabo žarnico v kopalnici ali pa premajhno dioptrijo.

Da padeš po tleh, ha ha. Mogoče ima preslabo žarnico v kopalnici ali pa premajhno dioptrijo.[/quote]

Najslabše pa je tisto zamolčano. Da mu tega verjetno ni povedala in zdržala z njim na kavi nekaj časa in si potem za piko na i izmenjala vljudnostne fraze: se še kaj slišimo 😉

Kdo pa pravi, da sva bila na kavi? Nisva bila.
Hm, ja, z nekom se zmeniš, se srečata in mu rečeš, ej ti pa zgledaš star 50 in ne 35 let, kako bi pa to zgledalo?
Kaj pa, če je človek v resnici star le 35?

Aja, potem ne vemo, koliko je v resnici star?

Mah jaz imam bolj izkušnje s tipi, ki so stari 40 in več, pa trdijo, da so videti mlajši in to tudi omenjajo med vrsticami … nekateri pa kar direkt.

Skoraj si me prepoznala. Svetovat ja, prepričevat ne. Nasvet pa ne more škodit. Ali ga vzameš, ali pa pustiš. Je tako? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mah jaz imam bolj izkušnje s tipi, ki so stari 40 in več, pa trdijo, da so videti mlajši in to tudi omenjajo med vrsticami … nekateri pa kar direkt.[/quote]
Pa se trditve izkažejo za resnične ali ne ?

Mah jaz imam bolj izkušnje s tipi, ki so stari 40 in več, pa trdijo, da so videti mlajši in to tudi omenjajo med vrsticami … nekateri pa kar direkt.[/quote]
Pa se trditve izkažejo za resnične ali ne ?[/quote]
Robi, to sploh ni pomembno. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tole postaja čedalje bolj bizarno … torej, srečala sta se, vendar ne na kavi. Kje pa potem? Pri njemu doma? Ali sta si samo roke podala in se že poslovila? Če že lažete, dejte tko, da bo vsaj verjetno vse skup :)))

Tole postaja čedalje bolj bizarno … torej, srečala sta se, vendar ne na kavi. Kje pa potem? Pri njemu doma? Ali sta si samo roke podala in se že poslovila? Če že lažete, dejte tko, da bo vsaj verjetno vse skup :)))[/quote]
Bila sta na čaju ali pa soku no, jaz res ne vem, kako tega ne vidite. 🙂

[img]http://shrani.si/f/32/iv/2pbCLmcL/49.jpg[/img]

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Joj, krivokljun, ti pa res nimaš nobene domišljije. A se res lahko srečaš z nekom le v lokalu?
Nimaš nobene druge ideje kot se srečamt z nekom v lokalu?

Ne. Srečala sva se, meni pomeni da sta se srečala nekje na kavi, čaju, soku, kosilu … Ne pa da sta šla recimo v savno ali pa na skvoš. V slovenščini ni navade reči Srečala sva se na tenisu. 🙂 Torej, kako si se obnašala na tistem srečanju? Zakaj nisi bila iskrena z njim?

Krivokljun, verjetno ti ne bom tule gor pisala kje sva se srečala in zakaj in kako je potekalo in tako naprej. Oseba se lahko prepozna. Greh se pove, grešnik pa ne, če je sploh bil greh.

Kako sem se obnašala? Normalno.
Iskrena? Kaj, bi mu rekla, ej tebi je pa videt 50 in ne 35 let? Mogoče je oseba res 35 let stara. Mogoče ima kake zdravstvene težave ali pa kake druge težave in potem jo naj jaz užalim in rečem, da zgleda 50 stara? Nisem ga vprašala koliko je star. Torej ne morem trditi, da mi je lagal.
Kako se bi tebi dopadla ta iskrenost, če bi te en za 15 let postaral?

Veš kako sta se srečala: oba sta v nekem kritičnem momentu šla gobe nabirat v isti gozd, po pozdravu in nekaj izmenjajočih besedah si še priznata da imata na nekem x portalu ustvarjen profil z namenom iskanja prijateljev, morebitne zveze, sledijo izpovedovanja s kom vse imata sklenjeno virtualno “prijateljstvo” in takrat sta se prepoznala po vzdevkih :))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

On kot gozdni policaj, ona kot storilka okrutnega dejanja, ker je nabrala preveliko količino gob ter jih vse stlačila v plastično vrečko. Situacija je bila res napeta, ampak dokaz več, da se iz vsake dobre stvari lahko izcimi nekaj dobrega:).

On kot gozdni policaj, ona kot storilka okrutnega dejanja, ker je nabrala preveliko količino gob ter jih vse stlačila v plastično vrečko. Situacija je bila res napeta, ampak dokaz več, da se iz vsake dobre stvari lahko izcimi nekaj dobrega:).[/quote]

Seveda je potem ona razmišljala, kako je pra.sec, ker ima na portalu nižjo številko in jasno se nad policajca ni upala spravit – navsezadnje ji je le pogledal skozi prste zaradi gob! Ko jo bo naslendjič klikal, mu bo predlagala nabiranje gob kar skupaj – in pri tem vzela največjo možno plastično vrečo 🙂

Sicer pa, če se iskrenost zamenjuje s primitivnostjo in netaktnostjo, potem imaš resne probleme v odnosih.

Nisem vedel, da ne znam slovensko :).
Jaz sem srečal že precej žensk pa nikoli ne na kavi. Aja, na kavi se srečam z znankami. Z neznankami z neta pa se ne srečam na kavi. Srečanje je marsikaj, ne le kava, kosilo, gostilna.

Jaz pa na netu velikokrat naletim na moške, ki se želijo srečati v dragi restavraciji, na dragem smučanju (tujini). Povem, da je to zame predrago, da moj žep ne prenese tega pa se ponujajo, da mi plačajo in potem silijo na veliko. To me odbije. Ni mi všeč, če moški za prvo srečanje ponudi, da bo zame plačal smučarsko karto v tujini, kosilo, malico, prevoz.
Nisem na prodaj.

Potem se mi je zgodilo tudi to, da je hotel, da grem z njim na v Pariz, da vse on plača.

Pa nekoč me je en hotel prepričat, da grem z njim, njegovim bratrancem in punco, sestro in fantom njenim na počitnice v Avstrijo za en teden. 2 para, on pa, da nima družbe in želi mene zraven. Plačal bi vse on. Videl me še nikoli ni.

Z nobenim se prej še nisem srečala.

Ženske nismo na prodaj.

Profil ženske na portalu super, naj bi se na polno rekreairala, kup enih športov. Prideva pa skupaj pa ena debela baba.

Ali pa hočem fotko, noče poslat, se srečeva pa se pojavi ena grda ženska.

Zato vedno hočem fotko. Sem opazil, da ženske, ki nočejo poslati fotk, niso nič kaj prijetne na pogled, zato pa nočejo poslat fotke.
Najprej zahtevam fotko in potem se lahko naprej meniva, če ne da fotke, se tudi menim ne.

Vsak dobi točno tisto, kar potrebuje za svoj razvoj. In to kar nekdo potrebuje, ni nujno isto kar si nekdo želi.

Folk premalo brska po sebi, po svojem ozadju svojih reakcij. Raje je s prstom kazati na druge in jih siliti v spremembe, kot da bi naredili reality check samega sebe. Če si v nečem nezadovoljen, je to 100% tvoja krivda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close