Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spoznavanje preko neta

Spoznavanje preko neta

S spoznavanjem preko neta imam bolj kot ne slabe izkušnje. Večina je bolj škart roba tam gor. Vsaj na meni poznanih portalih.
No jaz sem ga vedno našla v reali. Tokrat tudi, nič iskala, kar zgodilo se je.

Ženske, ki ne pošljejo fotke, je ne pošljejo zato, ker imajo slabe izkušnje z moškimi. Težava pa je spet v njihovih prepričanjih, saj so prepričane, da jih moški zavrnejo le zaradi videza. In potem mislijo, da če ne bodo poslale fotke, da se bodo tako izognile tem “problemu”. Morda spoznale koga, ki jim videz ni pomemben? Težko je nekomu, ki je poln lastnih negotovosti, nesprejemanja. Tak človek je poln dvomov in sploh ne zmore zaupati, ko se nek odnos začne malo bolj resno zapletat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz nikomur ne pošljem fotke in tudi ne želim, da jih meni pošiljajo.
Kdor teži za fotko, je to njegov problem se pač ne bova srečala.
In tudi sem opazila, da je to dober način. Ne rečem za fotko, ne pošljem jo pa če se s kom dobim, se izkaže za normalnega.
Tisti, ki pa hočejo takoj fotko, in če jih zavrnem, začnejo kaj hitro žalit in zmerjat, da sem ziher grda.
Tako, da brez fotke pa srečam marsikoga zanimivega.

Posredno plačilo seksa. Jaz tebi “to”, ti meni “ono” – blagovna izmenjava.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se strinjam, pogosto človeka na različnih “razvojnih/čustvenih” ravneh ne gresta skupaj. Privlačnost nezavedno narekuje naša psiha in njene specifike. Manj vemo o sebi (in tudi o drugih), manj se naučimo, toliko bolj nas bo nosilo sem ter tja po “božji volji”, saj ponavljamo iste napake (partnerske, življenjske, odločitvene…).

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Blagovna izmenjava?
To pa mi ni ravno jasno kaj misliš s tem matjžko.
Jaz nudim seks in v zameno hočem tudi seks :). Seks je pri meni samo v primeru, ko sem jaz za in on za. V zameno za seks, želim seks. In ga ne dam za nič drugega kot za seks :).

Kako ni jasno, saj če pogledaš, pod kateri citat je pisal, je vse jasno. On njej smučanje, ona njemu seks. Eni dejansko računajo, da bodo žensko očarali z denarjem in da se jim potem ne bo mogla upreti. Saj tud takšne obstajajo. Vsak najde sebi primernega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, Marko, očitno tudi ti razmišljaš v tako smer. Veš jaz pa razmišljam v drugo smer. Sem ženska in uživam v seksu.
Moški, ki mu je domače razmišljanje v stilu kot ga navajaš pa se mi kar smili…. le kak seks je to, da moraš ženski plačat, da seksa s tabo?
Torej, glede na to, da ti je vse jasno in logično v tej zadevi, sklepam, da tudi ti nudiš materialne storitve v zameno za seks?

Spadam med ženske, ki se jih ne da kupit, seksam samo, ko jaz želim (in seveda, če je on za).

Na netu spoznala fanta, s katerim sva zdaj skupaj že nekaj let in se imava super.

Fotke pa nikoli nisem poslala – če je tipu važna samo fotka, ga ne želim spoznat. Ker eni so taki – fotka al pa nič. Če ne dobi fotke, sploh ne želi komunicirat naprej. Pa da ne bo pomote – za pogledat sem čist ok, samo se mi je zdel zamalo, da te nekdo zreducira na fotko oz. je od fotke odvisno, če bo s tabo še komuniciral.

Jaz sem za spoznavanje preko neta izvedela pred kakšnimi 10 leti. Imam pa prej dobre izkušnje kot slabe. Je pa res, da me je včasih spominjalo na “nakupovanje” v spletnem katalogu… izbereš kriterije npr. starost, katero mesto ali regija, izobrazba, lahko tudi barvo oči in horoskopski znak 🙂 … potem pa pošlješ kakšen namig ali pa kratko sporočilce, da vidiš kakšen bo odziv in z “zanimivimi” komuniciraš naprej po gmailu… meni je uspelo zelo hitro ločiti “normalne” in fukfektarje ali pa zatežence, tako da tisti, ki sem jih spoznala oziroma sem se odločila za srečanje z njimi so bili prav prijetni fantje oziroma mladi moški v 30-tih, pa sem na ta način skozi leta najbrž spoznala vsaj enih 30 moških, je pa res, da je pri le redkih bilo tudi dovolj kemije vsaj za prijateljstvo, oziroma kaj več…
Naj povem, da sem tudi svojega sedanjega moža spoznala na netu in v novembru bova dobila najino malo pikico, tudi moja prijateljica je skupaj z moškim, ki ga je spoznala na netu, imata 3-letnega sineka in pričakujeta drugega, tudi moja sestra je zadnje mesece v vezi z frajerjem iz neta… je pa tudi dosti zgrešenih zvez, ki so se začele na netu in so razpadle… sicer pa nič drugače, kot če nekoga spoznaš v kafiču, na veselici ali pa magari v knjižnici 🙂
Je pa v času ko je marsikdo od nas prisiljen biti v službi tudi po 10-11 ur dnevno, v kafičih je sama mularija, potem je net zelo udobna možnost za nekoga spoznati, pravzaprav je celo nekakšen “spletni katalog” v katerem osebe obeh spolov vnaprej izrazijo kaj si želijo, napišejo pa tudi nekaj o sebi… zakaj pa ne, vsem ki boste poskusili, želim vso srečo 🙂

U bistvu je to en velik šit..po netu iskat partnerja pa čeprav samo za sex je tuga..

Osebno imam nekaj poznanstev iz neta ,vendar izključno kot moderatka na enem od erotičnih portalov in tam smo se pač dobili in spoznali,nekaj popili in fino je bilo.Krasno smo se nasmejali ob tem kako vidiš nekoga virtualno in kako je potem nasproti tebe v živo..

Za kaj konkretnega pa ne bi hvala.

smeti folk, ki bi na skrivaj dejtal.
tud tle.

Ma sem vas prebral, predvsem ženske, pa bom rekel tako: tudi meni se bi uprli ljudje, ki se mi bi vsiljevali, zato tudi sam ne delam tega, da se ponujam eni prepotentni in naduti baburi, čeprav mogoče je na zunaj prava sex bomba. Samo toliko kot se ženske precenjujejo preko neta to ni več normalno. Seveda one so bog in batina, kritika na njihov račun je itak brezvezna in nerealna. Pa, da ne bom dolgovezil, pomislite kaj bo, ko ne bo več ” fukfehtarjev”, itak bomo/jo moški ene navadne poženščene mone ratali. Zato, dokler je še kaj fukfehtarjev na tem svetu, bodite vesele vi, ki najbolj pluvate po nas, ker s tem, ko vas fukfehtarji klikajo se vaš ego dviguje tako visoko, da skoraj boga za jajca primete in s tem si tudi dovoljujete kritike, ki jih pišete. Bom kar ponosno rekel, da mi je čist všeč, da sem “fukfehtar”, čeprav imam fuka dost, ampak nikoli preveč.

Evo v čem je težava pri spoznavanju preko spleta:

– na Badooju oz. Twooju če ne vplačaš naročnine, nimaš sploh kaj početi razen odpirat in gledat profile. Narejeno je tako, da morata biti obe osebi člana če se želita pogovarjat. Torej primer: če ti plačaš in jaz ne, pa vidiš mene kot potencialnega kandidata za moža in me klikneš, ti jaz ne morem odgovarjat

– ona-on; v 99% primerov ženske sploh ne odpišejo. Enkrat so tudi objavili rezultate ankete, ki jo je ta stran izvajala. Sodelovalo je okoli 19% žensk in 81% moških. To je menda tudi realno razmerje ženske:moški, zato ni za pričakovati da bomo (vsaj moški) gor kaj našli. Poleg tega je gor veliko poročenih f**fehtarjev, ki se jih menda vse ustrašijo in se nikoli več ne vrnejo

Ravno tako ni nič bolje pri organizacijah, kjer ljudi spoznavaš v živo z namenom najti partnerico. Kar preberite temo o Betaniji: https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=10626125

Oktobra, piši mi na mail [email protected]

Oktobra, piši mi na mail [email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close