Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spoznavanje punce

spoznavanje punce

Najbolje je biti fitniser in sploh ženske ne rabiš, tako kot ti. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Na fitnesu srečaš najlepše ženske, v celi Ljubljani. Sam tok, da boš vedu kaj vse zamujaš 😉

Jah, če te pa ženske ne zanimajo, ampak le maščobni indeks.

Tko da meni ni treba hodit na neke tečaje, delavnice komunikacije ipd sranja. Vse imam pred nosom, samo vprašam za številko in greva naslednji dan na pijačko. Pa še mela se bova o čem za pogovarjat. Če ne drugega o zdravi prehrani, kalorijah, programih treningov ipd. Si jo odpeljem domov, pa našopam tisto napeto mjami ritko. Taki k ti pa kao ful v notranjost gledate, mora bit ful razgledana, načitana, istočasno pa limate na forum pomankljivo oblečene tajnice, z velkimi joški in natreniranimi nogami. Tako postavo so verjetno dobile od sedenja pred računalnikom :DDD

Dvoličen smrad si Matjažko and you know it. Ne upaš pokazat svoj pravi karakter, potem pa špilaš na forumu neki kar nisi. S temi podjebavanji, o tem kaj je nekdo napisal na forum 5-10 let nazaj, pa izpadeš samo revež, človek brez življenja 🙂

Mah, kaksna neumnost je cloveka, ki obiskuje fitnes, zmerjati s “fitneserjem”. To je nekaj takega, kot da gres premoznega zmerjati z “bogatasem”. Izpades bedak.

Mimogree, tudi jaz obiskujem fitnes. Ceprav zaradi nacina zivljenja vec ne hodim redno. No, ta masec sem bil ~10x. Ampak samo zato, ker grem 50x letno plavati, se se nimam za plavalca.

Glede teme pa… Saj pravim. Vecina ljudi so solate. Ko enkrat koncajo s formalnim izobrazevanjem, se jim zivljenje “dogaja” na relaciji sluzba – dom, kak obisk sorodnika, morebitni letni dopust, vse drugo pa je velika izjema. V bistvu taksni se najlazje najdejo sebi podobno osebo. Samo tako nikjer nikogar ne spoznajo. Pa se ko se srecajo, spoznajo, so si eni drugim brezvezni, dolgocasni.

Samo ti povem, je jeba še kaj dosti drugega počet ko imaš 4 izmensko delo torej 2 dni zjutraj, 2 dni popoldan, 2 dni ponoči, 2 dni fraj, ne glede na to ali pride petek, nedelja, praznik, karkoli………. no dobro jaz se še dodatno izobražujem mi še to časa požre….. pol pa je hitro dneva konec, če se po 7 urah fizičnega dela in tuhtanja da ne boš rezkarnih strojev zaletel v vpenjalne naprave ob programiranju, še da komu it v fitnes ali pa na kakšno družabno zadevo potem pa res vsaka čast, meni se ne, si raje malo noge odpočijem od stanja in hoje.

Zraven doda še zjeban bioritem (nočno delo) pa še moje izobraževanje 1-2x tedensko pa sem na koncu z voljo in željo po čemerkoli drugem, kaka gostilna še eventualno kdaj pa kdaj pa kakšne igrce za PCjem mogoče novice, pa kakšen šah/tarok pa smo končali, splho v takem vremenu.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Samo ti povem, je jeba še kaj dosti drugega počet ko imaš 4 izmensko delo torej 2 dni zjutraj, 2 dni popoldan, 2 dni ponoči, 2 dni fraj, ne glede na to ali pride petek, nedelja, praznik, karkoli………. no dobro jaz se še dodatno izobražujem mi še to časa požre….. pol pa je hitro dneva konec, če se po 7 urah fizičnega dela in tuhtanja da ne boš rezkarnih strojev zaletel v vpenjalne naprave ob programiranju, še da komu it v fitnes ali pa na kakšno družabno zadevo potem pa res vsaka čast, meni se ne, si raje malo noge odpočijem od stanja in hoje.

Zraven doda še zjeban bioritem (nočno delo) pa še moje izobraževanje 1-2x tedensko pa sem na koncu z voljo in željo po čemerkoli drugem, kaka gostilna še eventualno kdaj pa kdaj pa kakšne igrce za PCjem mogoče novice, pa kakšen šah/tarok pa smo končali, splho v takem vremenu.[/quote]
V bistvu si le dodatno pojasnil zakaj zivljenje vecine ne odstopa prav dosti od mojega opisa. Popolnoma razumem. Nisem eden tistih, ki radi recejo, da je vse mala malca. Sploh, ko enkrat pridejo otroci, je za vecino vec ali manj KONEC vsega izven relativno nujnih obveznosti.

Druga plat zgodbe je pa ta, da je zivljenje neke vrste obrestno obrestni racun. So razlogi, zakaj je nekdo “vedno” poln energije, koga drugega pa “vse” mocno utrudi. Dosti tega je odvisno od nasega zivljenja. Meni marsikdo rece, “lahko je tebi”, ko “vidijo” pozitivno. Tisto “slabo”, vlozek, seveda nobenega ne zanima.

Eno samo nakladanje te je, enkrat blodiš, kako ti je smisel življenja, da se lahko zapiješ za konec tedna in ne rabiš več kot toliko denarja, službe menjaš na vsake par mesecev (kadar jih sploh imaš, ker v večini ne prideš niti čez tiste pol leta poskusnega dela). Kot jaki car in poznavalec računalništva si delal kot serviser, vsi so se tepli zate, potem si to delo prostovoljno zamenjal za magarca v proizvodnji, po treh mesecih kvazi-CNC serviserja si se že predstavljal kot ekspert in razlagal, kako ima tvoj sodelavec 2 jurja plus v proizvodnji :))))))))) zdaj pa po 7ih urah dela in tistim 5ih urah “izobraževanja” na teden nimaš energije za kvalitetno preživljanje časa. :))) looser-song :)))

imaš pa dovolj energije za 16h/dan preživet na netu, visenje po gostilnah in nabijanje videoigric :)))) kje spiš, da te ne ukradeta bodoča žena in delodajalec?? :))))

Če ne druga, če se hoče kako babo srečat, je treba malo iz bajte..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zdej se vidi kje vse ste ženske slabše od moških 🙂
Komunikacija, turizem, telovadba, jeziki… moški, ki je bil samski je snov dojel že na pol tečaja, ženske in poročen moški, ste morali bit do konca pa še to na večih tečajih, da je bilo kaj efekta…. :))))
Razen, če je samski bit tam, da si eno najde in ko jo je upecal ni imel več smisela na tečaj hodit…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zraven doda še zjeban bioritem (nočno delo) pa še moje izobraževanje 1-2x tedensko pa sem na koncu z voljo in željo po čemerkoli drugem, kaka gostilna še eventualno kdaj pa kdaj pa kakšne igrce za PCjem mogoče novice, pa kakšen šah/tarok pa smo končali, splho v takem vremenu.[/quote]

Ne vem, kaj hočeš zdaj povedati. Da vsi ljudje, ki ne hodijo na žurke, tečaje, fitnese, koncerte … delajo na štiri šihte in se zraven izobražujejo?

In se pravi, da ubogemu Mattu ne smemo ničesar sugerirat, ker si ti bogi, nekulturni pa fitneser, ki z vsakega treninga drugo domov odpelje?

kak te ni sram, napihovalka, ziher si na steroidih pa drugih umetnih zadevah.:))))))

Kak to, da Marku, Robiju in Onetu rata na portalu neko babo za resno zvezo ujagat, mattu pa ne, v čem je caka? Dajte fantu svetovat no, jaz sem mu že svetoval, naj gre iz bajte, tega itak ne bo storil, svetujte mu, kako naj na kakšnem portalu babo zapeca..

Kaj pa vem kako to gre danes na portalih, v mojih časih jaganja teh pomagal ni bilo.
Itak pa ni razlike med nekoč in danes, razlika je le v tem, da lahko danes izpred monitorja narediš “predizbor” brez, da bi se poebej izpostavljal.
Samo napisat jaz sem počesan, kje naj babo spoznam je pa v vsakem primeru premalo 😛
No, odvisno kaj kdo išče, mogoče je pa tudi to za katero dovolj, ne bi vedel, ker sem včasih bolj kuštrav okoli hodil….včasih 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vidim, da si še stara šola in si dejansko v živo nekaj zahaklal, cenim to.

Punce, dajte prosim vi mikrofon vzeti, ker mi ni do takšnih komentarjev, ki jih pisejo eni…samo zmerjajo se. Bodite iskreni in ne žalit ali zmerjat druge, ker to je najlažje. Punce, prosim vas za vključitev v pogovor.

kaj pa pričakuješ? Kaj naj se sploh svetuje nekomu s tako skopim opisom? In zakaj bi se babe sploh ukvarjale s tabo?

A nagovarja fatne in prosi za nasvete? Sta vidva ženskega spola?

Pridruži se Spiderju, Kulturnežu in še komu, lahko greste v fitnes, se naužijete smradu po moškem znoju in potem doma skupinsko drkate.

[/quote]

Kot že rečeno, manko pri IQ, smislu za humor, širini … a vedno vse jemlješ tako dobesedno? Mater moraš biti tečen v družbi, ko nekdo pove neko foro, ti jo greš pa logično razčlenjevat ali jo skušaš ovreči z dejstvi. Taki ste the best.

Zakaj bi človeku dajal nasvete, če pa jih ne išče? Kje pa piše, da mu tako že v preteklosti ni kaj ratalo? Samo zato, ker se tebi zdi narobe, še ne pomeni, da se vsem zdi narobe, njegov pristop mislim. Dal je oglas in zdaj pač čaka na “ribico”. Trpiš pa ti bolj kot on, se mi zdi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pa mu ti jebach svetuj?

Pa naj čaka…godota..

Mislim, da je problem raznih matttov, da v lajfu sploh nikamor ne gredo, kjer bi lahko babo srečali. Pustimo ob strani fitnese in najt lajf, če vam že to gre v nos. Ampak taki tipi očitno tudi ne gredo na dobrodelno dejavnost, ne vem, tečaj retorike, okrogle mize, debatne klube, obstaja cel kup stvari, kjer je več žensk, kot moških. Morš bit kr hudo brez domišljije, da ti je višek domišljije napisat nek oglas na portal, kjer ljudje pač čvekajo..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close