spoznavanje punce
pa mu ti jebach svetuj?[/quote]
A je zmenkarski oglas iskanje nasveta? Ne, to je svetovalnica.
On išče ženske, če se kaj oglasi, ne pa moške z nasveti. 😉
To pa drži. Pa ne samo , kar omenjaš. Pozabljaš še razne športne aktivnosti, izlete, potovanja. Na takih stvareh nas je polno žensk.
Drugače pa jaz teme nisem dojela kot oglas; keer ni niti napisal kaj išče (napisati, da iščeš punco je tako malo mimo, a je res čisto brez kriterijev) in kaj več o sebi, razen jamranja kako je preveč pošten.
[/quote]
Kot že rečeno, manko pri IQ, smislu za humor, širini … a vedno vse jemlješ tako dobesedno? Mater moraš biti tečen v družbi, ko nekdo pove neko foro, ti jo greš pa logično razčlenjevat ali jo skušaš ovreči z dejstvi. Taki ste the best.[/quote]
V takem krogu ljudi se noben noče nahajat, tko da tale matjažko je garant kak samotar, doma pred ogledalom vadi na karizmi, medtem, ko drugi zunaj babe lovimo.
Kot že rečeno, manko pri IQ, smislu za humor, širini … a vedno vse jemlješ tako dobesedno? Mater moraš biti tečen v družbi, ko nekdo pove neko foro, ti jo greš pa logično razčlenjevat ali jo skušaš ovreči z dejstvi. Taki ste the best.[/quote]
V takem krogu ljudi se noben noče nahajat, tko da tale matjažko je garant kak samotar, doma pred ogledalom vadi na karizmi, medtem, ko drugi zunaj babe lovimo.[/quote]
Na M/Ž čveku, če imaš slučajno kaj časa, ko nisi v fitnesu in se ne ogleduješ pred ogledalom? 🙂
Oj punce, dejte malo dvignit povprečje :). Pisal sem predvsem, da spoznam punco, tukaj pa pišejo najvec fanti, vabljene.
Mat zakaj pa v živo nobene ne ogovoriš? Saj so povsod, znoraj svojih interesnih krogov je sigurno kakšna, se bojiš zavrnitve? Tiste, ki iščejo online upam, da veš kakšne so? No sicer mam kolega, k se je dobil z ene 10imi, online vse. Ta 10-o je pa poročil, danes imata otroka in zgleda laufa. Samo vseeno bi priporočal v živo.
Ja čigav pa, valda ne pričakuješ nasvetov od večno samskega modreca foruma z isto črko nicka?:)
Pojdi v družbo fant, tukaj boš pobiral same ostanke oz. nasvete kako do njih, no razno če te to rajca (humiliation, ballbusting, femdom, mesija, odrešenik), potem si na pravem mestu.
Ah, sej imam družbo na rekreaciji, kjer ni punc. Drugače pa ne hodim ven velikokrat. Ko vidim kako se ENE današnje punce obnašajo. ..visoke pete, to pa ne prenavljamo. Rad imam preprostost, iskrenost in so čutnost. Tiste ljudi, ki gledajo samo sebe…dvojka.
sorry, imam narihtano samodokočanje pri pisanju…Ah, sej imam družbo na rekreaciji, kjer ni punc. Drugače pa ne hodim ven velikokrat. Ko vidim kako se ENE današnje punce obnašajo. ..visoke pete, to pa ne prebavljam. Rad imam preprostost, iskrenost in sočutnost. Tiste ljudi, ki gledajo samo sebe…dvojka.
Pa hodi tja kjer so nenamazane pa v obutvi z ravnimi podplati:) Saj ni treba iti ponoči ven. Pejt na kuharski tečaj, duhovne vaje, pohodništvo, društva, krožki, morda šola,faks…
Stvar je v tem, da on nikamor od tega ne gre, zato nima kje babe srečat. Če bi šel kamorkoli, bi ga že ena pobrala, kot je vsakega, ki to hoče.
Takšni mattti bi morali hodit tja, kamor hodim jaz…recimo filmofilski večeri, debatni klubi, delavnice…jaz imam 1000 idej, kje babo srečat, samo kaj, ko meni itak ni do tega…
A ni lajf hecen, najbolj si parčkanja želijo tisti, ki nikamor ne gredo..
ti pa tudi, ista lajna kot una trapa. skoz ropotaš kok nočeš veze, pa se samo o tem znaš menit. misliš, da daješ vtis nekega svobodnjaka, ki pač pofuka vsako milfo, ki je voljna, v resnici si pa prestrašen fantek ki se boji odgovornosti in bolečine. saj ni nič narobe s tem, komot tko živiš, nas v resnici vse boli kurac, sam se lih tko k una kura defakto PREVEČ trudiš dokazat, da ti kao ni do veze in s tem negiraš vse, kar se tko zlo trudiš dopovedat ceumu forumu.
Hrabre besede s strani multinicka, ki cele dneve serje po forumu s svojimi idiotizmi.
Sem te že pozval, da se dokaži, da si kaj več od mene, a mene da je strah bolečine, tebe pa ne, za koji kuratz pa pol nimaš familije in ostalih pizd.arij, kaj ti zdaj tu mene nekaj drkaš sralo malo?
Ma lahko vsi mi nehamo pisat, sadni, lepolaska, jaz….s kom se boš pa pol ti kregal, sam s sabo, malinovc?
Ma to je Matjažko skrit pod 1000imi vzdevki. Kao ženski vzdevek, potem pa pozna vse teme, ki sem jih odpiral 5 let nazaj, pa še to ne na temu forumu…
Hrabre besede s strani multinicka, ki cele dneve serje po forumu s svojimi idiotizmi.
Sem te že pozval, da se dokaži, da si kaj več od mene, a mene da je strah bolečine, tebe pa ne, za koji kuratz pa pol nimaš familije in ostalih pizd.arij, kaj ti zdaj tu mene nekaj drkaš sralo malo?
Ma lahko vsi mi nehamo pisat, sadni, lepolaska, jaz….s kom se boš pa pol ti kregal, sam s sabo, malinovc?[/quote]
opa, ne bom tapravi naslov. si me žal z nekom zamenjal očitno.
Sem pisal: knjižnica, cerkev, kulturne prireditve, debatni klubi, dobrodelna dejavnost…Veš kaj, lokacij v tvojem lokalnem okolju ti pa res ne bom iskal, malo izvirnosti moraš pokazati. Bistvo je, da kamorkoli boš šel in če to ne bo ravno kafič, ali fuzbal ali kak brutalen šport…boš imel pretežno babe okoli sebe. Razmisli malo, kaj vse babe zanima in kje se to poklopi s tvojimi željami.
V bistvu je online najslabš. Sledi svojim interesom pa jo boš srečal. Če ti sede modelarstvo pejt tja. Če ti sede vera, se vključi v vse možne pizdarije k jih majo, maša (cerkev), duhovne vaje, duhovne prireditve, romanje. Če ti sede kakšna druga stvar, tehnična, se vključi v šolanje, krožek, pa jo boš srečal. Danes so babe povsod. Ni to včas k so ble tehnične šole samo za tipe pa če nisi bil peder predno si gor prišel, si pa gor postal, ker je bil pač to moški zapor. Danes so ženske tudi tam. Če te zanima računalništvo se vključ v vse te stvari, sigurno je kakšna ženska, sploh taka k jo ti iščeš verjetn. Sam ven gasa. ČE ti je všeč kmetija se javi nekam za pomoč, pa boš hčerko nafilal pol… Sledi temu kar si. Če ti pa nikamor ne sede it, nimaš interesov, pol ne vem zakaj rabiš sploh ženso. ŠE enkrat, sledi svojim interesom, kerimkoli, pa ti bo prišla na pot oz se boš zaletel Vanjo, verjemi.
In v čem je fora vsega tega, da rineš nekam samo zato, ker so tam ženske ? Potemtakem greš lahko tud jogo trenirat, balet, ples, hodiš po kozmetičnih salonih, trgovinah z cotami, torbicami,…Ali pa se siliš hodit v neke diskače, festivale, mečeš denar za vstopnice, pijačke, hrano, samo da bi tam eno kokoško spoznal ? Beta samec to the fullest effect.
Naj dela tip kar mu paše. Naj si poišče hobij primeren njemu in ne primeren babam. Babo lahko sproti pobereš, če si kolikor toliko socialen. Če pa nisi socialen, ti pa tud vsi ti tečaji, debatni krožki ipd sranja ne bodo koristila. Tip bo čepel v kotu cel resen, tih, pokrčene drže, ko ga bo kdo kaj povprašal bo mogoče kaj zamoljal nazaj in spet nazaj v svoj comfort zone. Jaz bi takemu luzerju, ki še v življenju ni porival pi.čke, svetoval naj začne pristopat k babam, se začet pogovarjat z njimi, jih osvajat in probat še kak kontakt izvlečt iz pogovora in naj to počne to vsak dan, vsaj kak mesec, ali dva, brez prestanka. Pomoje bo prej na tak način prišel do babe…
Naj gre na jutub, tam ma en kup takih mojstrov gor. Zato se mu ni treba nikamor včlanit…babe lahko sred ulce osvaja, zaustavlja mimoidoče in dela norca iz sebe.
Verjetno ga privlačijo ženske a n e, zato bo šel tja, kjer so ženske.
Če te pa tipi privlačijo pa itak ne boš rinil za ženskami. Tega seveda ti, ki si na moške res ne razumeš.
Forum je zaprt za komentiranje.