Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spoznavanje punce

spoznavanje punce

s čim, a se ti zdi, da si mene osramotil, ker ga ti rad fašeš? :)))))))))
saj je že vsem jasno v čem je problem – si tipičen primerek latentnega pedra, ženske sovražiš, one to vidijo in ti seveda nočejo dat nog narazen, ker ni nobena dovolj obupana, sam si pa nočeš priznat, da imaš rajši kosmate moške riti :))) ni čudno da si nesrečen :)))

To je vse kar slišim: we-we-we, ne boš me, ne boš me, we-we-we

a tudi za shizofrenijo trpiš? ja ti revež.
saj se mi je zdelo, da si mentalni bolnik 🙂
tebi pa res ni lahko v življenju 🙂

Lepolaska tud o gayih nimaš pojma. Tisti pravi ne morejo ženskega mednožja niti videti, eni tud ne probajo, nikoli. Ta kulturnež je pa žensko že imel, tako da ni variante, da je homo, največ BI, če že:) Ti BI tudi, pa ne moreš:)

to on pravi, ja 🙂 ravno tako kot opisuje svoje športno postavo in cele horde od njega mlajših punc, ki ga baje hočejo imet :)))) pravljičar :))))) laže tako da še skoraj sam sebi verjame

Ej kulturnež a map boljši body od tega?

Men je tale dream body, mislm višina pa to, sam tukaj nimam kej narest:)
[img]http://i.ytimg.com/vi/FT9GxK9D4WM/maxresdefault.jpg[/img]

Nikamor eksplicitno ni treba hodit, samo zato, ker so tam ženske. Ti v bistvu praviš z drugimi besedami isto kot jaz: če hoče peechko spoznat, mora iz bajte.

Konc koncev, če je tako dolgocajten, d aga nič ne zanima in mu ej višek domišljije pisanje oglasov, kaj naj si sploh baba dela z njim?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sej nima veze kaj napišem, kot da mi bo kdo karkol verjel.

In sramežljiv tip en bo naenkrat začel bab sredi dneva ogovarjat na ulici, ker je to njemu čist mimo. Pa če proba, bo izpadel čudaško, bo kera še policijo klicala. ne bo prepričljiv. Zato mu svetujem, naj razmisli, kaj ga zanima, hkrati pa zanima tudi določene babe. In tja naj gre. Marsikateri sramežljiv tip je na takid ejavnosti žensko zahaklal oz. ona njega. On ni pleejr, ne rbai zdaj nekaj glumit, on mora nekje spoznat preprosto žensko, ki ga bo razumela. če pa cele dneve samo doma čepi in nikamor ne gre, potem pa ima problem. In če ga čisto nič ne zanima, tudi ima problem.

Čudaško bo izpadel v vsakem primeru, policijo pa ne bo nobena šla klicat, razen, če bo kljub neinteresu, ali zavrnitvi, še naprej hodil za njo in ji težil. Sej ma na jutubu celo vrsto teh “pick up artistov”, pa naj jih oponaša, po možnosti izgovarja še iste bedaste izraze. Danes je lahko vsak z malo prakse “player”, pa babe okol obrača, za to ne rabiš bit rojen jebač.
Pa še to, on se ne bo lotil tega zato ne zato, ker mu je to mimo, ampak ker nima POGUMA delat takih stvari. Kot da ne bi tega že sam začel sprobavat, ne rabi on naših nasvetov, model rab samo growat some balls pa it v akcijo. Forumu kot “ljubezenski nasveti” z Markoti in matjažkoti, so čist neuporabni, te prazne teorije ljudem čisto nič ne pomagajo.

Pred babami moraš v vsakem primeru glumit. Vsi ti zmenki, pijačke, so nič drugega kot igra. Plan je čim prej jo nategnit, tko da, velik bo enga nabijanja, ekstremov, pa samohval. Ona si bo pa glih tko zmišljevala neke zgodbice o sebi, na foro “mela sm sam enga tipa, k je bil ful grob z mano”, ti si pa cel srečnež zdaj, ko si naletel na to nedolžno angelsko bitjece, ki je čisto slučajno še fukiš izgleda….Samo še Steven Spielberg bi rabu bit kje zravn s kamero, pa maš film za u holivud.

Moraš trenirat dokler nisi imun na zavrnitve. Jst sem bil beta fag do sredine 20ih let. Sej sem probal velikorat pred tem, sam me je potem zavrnitev oz razočaranje/razhod čist sesul. Pol sem pa delal terapije, s kolegi smo tekmovali kdo več zavrnitev dobi na večer. In sčasoma sem se tok utrdil, da jih že z enim pogledom knockoutiram, takoj vejo za kaj se gre. Al pa kozlajo, če jim nism ok. Sam se pa takoj zmenimo, neverbalno. ČE pride čez to je potem treba samo še zaključit. Neverjetno kako se da z žensko zmenit v 3sec in tudi taoj dobiš povratno info. Pol pa sam še gobec, pa da so jasni nameni, ne tist preko PRIJATELJ fore, tisto ej že LOST takoj. Mora takoj vedt za kaj se gre zadeva, pa če ji kaj ni všeč bo takoj pokazala, ne pol k že investiraš ne vem kok časa… Hehe

Se pa strinjam s spiderjem, če nisi naraven bo res weirs, spooky, stalker mode. SEm probal tudi tako včas, prisiljeno, pa je res čudno izpadlo. Zdej tam pa lohk kurac ven sredi ljubljane, pa bo normalno, če je prava ženska, mi je naravno oziroma vidim,d a bi ji to sedla. Pa ne da to delam se razumemp 😉

Kulturnež pa še to nisi povedal, da so VSE BIVŠE KURBE 🙂 Pa vsi BIVŠI so PRASCI 🙂

To pa ta člouk sprot pozab.

Samo zato, ker tebi nis(m)o znali pomagati, ko si nas potreboval, še ne pomeni, da so ti forumi neuporabni. Če ne drugega, izpovedal si se nekomu. Malo hvaležnosti pokaži. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nima to z mojim primerom nobene veze. Vidim tud pri ostalih, ko jim svetujete, kako si naj poiščejo žensko, kaj naj naredijo, pa se “začuda” vsi ti primerki čez leto, dve, spet nazaj vrnejo in spet iste bedaste stvari sprašujejo. Očitno niste tako dobri strokovnjaki, kot se vam zdi…v svojih malih možgančkih pa rešujete življenja ljudi 🙂

Samo zato, ker tebi nis(m)o znali pomagati, ko si nas potreboval, še ne pomeni, da so ti forumi neuporabni. Če ne drugega, izpovedal si se nekomu. Malo hvaležnosti pokaži. :)[/quote]
5+
-;)))))
-;)))))))))

Pri teh zadevah pa jaz ne svetujem prav veliko “kako si poiskati žensko”. Vidim pa tebe kar naprej poleg. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kar poglej kup svojih “strokovnih” nasvetov v tej temi in mojega, ki to sploh ni.

Malo reality checka, preden se razpočiš. 😉

Pri teh zadevah pa jaz ne svetujem prav veliko “kako si poiskati žensko”. Vidim pa tebe kar naprej poleg. ;)[/quote]
Sej bi šov zdej teme iskat pa kopirat, pa se mi neda, grem raj kej pametnejšga počet…

Dost je resnice v tem… manj ma dec izkušenj, težje spozna tako babo.

Babe itak lažejo o sebi neprestano. Ko so v lovu za tipom pa skoz. Takrat slikajo kr neko pravljično podobo o sebi, ki nima veze z realnostjo.

Dost je resnice v tem… manj ma dec izkušenj, težje spozna tako babo.

Babe itak lažejo o sebi neprestano. Ko so v lovu za tipom pa skoz. Takrat slikajo kr neko pravljično podobo o sebi, ki nima veze z realnostjo.[/quote]
Ma ja, pravo nasprotje moških so, ker moški vedno govorimo le in samo resnico o sebi. Posebej “plejerji”. :))

Ampak ti si res butast. Kje sem napisal, da plejerji vedno govorijo resnico?

Kje sem pa jaz napisal, da si ti to napisal? Da nisi ti malo butast? 😉

Jap, butast si.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close