Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spoznavanje punce

spoznavanje punce

Sej, Marko, dobro si povzel, ker babe lažejo, ni razloga, d abi dedci bili iskreni..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Aha. Torej to pomeni, da imajo drugi vpliv na to, kako se vedeš. To pomeni, da imaš tudi sam vpliv na druge. Torej nehaj lagat in boš imel šansko, da naletiš na pošteno. Malo logično razmišljaj. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spet brezvezna replika. Avtor, ki išče odgovore, je pošten, pa mu ne rata. Tega tvoje brezvezne mentalne akorobacije ne spremenijo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A če on reče, da je pošten, to pomeni, da je res? In pa še, jaz nikjer nisem napisal, da mu bo ratalo, če bo pošten. Ampak, da lahko naleti na pošteno tisti, ki bo sam pošten. Nekam se mi zaletavaš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bolj pošten od tebe je ziher. Večjega hinavca od tebe Marko ni nikjer.

Halo punce, kje ste?

Sem pošten fant in nezen samo ne dobim prave punce vsaka se začenja kar brez potrebe name kregat .
Zato bi rad spoznal normalno punco za ples ter za družbo .
Upam da se bi lahko kdaj dobila na kakšnemu plesu .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close