Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spoznavni portal Ona On

Spoznavni portal Ona On

Povejte mi ali ima kdo izkušnje s tem portalom. Ker sem dolgo sama in sem se naveličala samote, sem se iz radovednosti prijavila na ta portal in po enem tednu tudi izbrisala svoj profil.Ker je plačljiv in ne najdeš enega normalnega. Sami pohotneži, potrebneži. A ima kdo izkušnje s tem portalom, ali sem pa jaz naletela na take bedake.

Jp, je točno tako kot praviš.

Pa Badoo, Kupid… vse ista greznica. Pred leti sprobala pa ti namesto pozdrava pošlje fotko penisa ali pa te vpraša, če greš f… in podobno. Večinoma pa poročeni gor bivakirajo.

Ne me vprašat kje so normalni tipi. Na teh portalih jih je očitno bolj malo.

Bila sem samo en mesec. Nikoli več. Iz firbca sem se dala. Ker me je neki metalo,eno knjigo sem prebrala k me je čist navdušla. vse je plačljivo,kjerkoli se kaj da dobit ali da jih je več uporabnikov in da imajo nadzor da ni sam sebi prepuščen portal z nadzorom je plačljivo in to ne malo. po 35 eur/mesec. Ne hvala. Da bom pa še za ljubezen plačevala? si nor? Dost mam da plačujem položnice,hrano,mačka,obleke,svoj lajf,nisem bogataš.. komaj shajam mesec. To ko sem to ugotovila da dandanes še za ljubezen plačuješ me je spravilo v zelo slabo voljo. In vsi te hitri zmenki ki jih organizirajo. Vse se mastno plača. Ne,hvala. In ja,zato da je večina poročenih ki išče sex. Eh… brezveze.

No, dekleta in žene, malo bolj in malo manj mlade, moja izkušnja pa je čisto drugačna. Prijavila sem se lani, zelo skrbno napisala svoj profil, še bolj skrbno nastavila kriterije kdo mi sploh lahko piše in kakšnega moškega si želim spustiti v svoje življenje… Sporočil sem prejela res precej, med njimi ni bilo niti enega neokusnega. Večina moških je pristopila prijazno. Nekateri se pri navezovanju prvega kontakta niso niti malo potrudili in so bili zelo klišejski in neizvirni – teh nisem niti vzela v mar. Spoznala sem nekaj zelo prijetnih moških, na prvem zmenku sva se z vsakim imela fajn in ne, ne zaradi seksa. Ga ni bilo. Je treba imeti visoke standarde in nekaj dostojanstva. 🙂 Z enim sva ostala kolega (ne bom rekla prijatelja), z enim pa sva že leto dni mnogo več kot to. In nama je zelo lepo in se imava rada.

Res je, da je potrebno vedeti, kaj si želiš in kaj si pripravljen dati. In iti v to zares in ne le na pol in za hec. Razen če se hočeš hecati. Ampak potem boš najbrž naletela na koga, ki se tudi hoče samo hecati. Potem pa je jamranje nad moškimi in kako so “vsi isti in vsi prasci in vsi neresni…” odveč.

Bejži stran od teh portalov. Gor bivakirajo poročeni in ostali F.fehtarji. Mogoče je tu pa tam kak normalen. Večina je pa ff. Napišeš svoj profil, točno navedeš kaj želiš, a težijo ti razni poročeni (čeprav izrecno navedeš, da te taki ne zanimajo) pa prestari pa premladi, čeprav jasno napišeš kakšne starosti te zanimajo. Profilov sploh ne berejo, kar vsem povprek pošiljajo sporočila. Moški večinoma svojih profilov niti ne izpolnijo. Kako le, če bi jih pa lahko spoznal, ker poročeni lovijo po portalih.

Ja točno to sem jaz doživela. Prav nezgravžne slike so mi pošiljali. Poden od podna😀😀

Odgovor na objavo uporabnika
je kar tako kot, 31.05.2022 ob 18:49

Jp, je točno tako kot praviš.

Pa Badoo, Kupid… vse ista greznica. Pred leti sprobala pa ti namesto pozdrava pošlje fotko penisa ali pa te vpraša, če greš f… in podobno. Večinoma pa poročeni gor bivakirajo.

Ne me vprašat kje so normalni tipi. Na teh portalih jih je očitno bolj malo.

Taki primerki preženejo ženske s portalov. Gor sem aktiven od januarja letos, pa v 95 % primerov ženske sploh ne odpišejo. Sprašujem se kaj je vrstnik naredil drugače, da mu je na portalu uspelo najti že drugo partnerko (prva je preminila zaradi raka).

In da, tudi sam želim spoznati žensko za resno zvezo. Star sem 36 let, živim v Ljubljani. Moj mail: p18607858@gmail.com

Na ona on našla fajn desca.

Skupaj 1 leto.

Standarde sem dala čist normalne. Z vsakim ko je bil cca ok sva takoj prešla na gmail, fb, da preguglala, terjala več slik, hitro tud na prvo srečanje. Uspelo mi je v caa 15 poskusu.

Moj profil je bil korektno izpopolnjen, dosti slik…

Naval je bil ogromen. Zato klišeji odpadejo. Kdor ni ustrezal letom, mu nisem niti odgovarjala. Enako za razdaljo. To ne jemati osebno.

36-letnik, 31.05.2022 ob 19:35

Taki primerki preženejo ženske s portalov. Gor sem aktiven od januarja letos, pa v 95 % primerov ženske sploh ne odpišejo. Sprašujem se kaj je vrstnik naredil drugače, da mu je na portalu uspelo najti že drugo partnerko (prva je preminila zaradi raka).

In da, tudi sam želim spoznati žensko za resno zvezo. Star sem 36 let, živim v Ljubljani. Moj mail: p18607858@gmail.com

Jp, preženejo ja.

Mogoče ti ne odpišejo, ker svojega profila nisi izpolnil, nič konkretno o sebi napisal? Ali pa si pisal takim, ki jim ne ustrezaš glede starosti, hobijev…? Pa verjetno je ogromno profilov neaktivnih. Vidijo gor kaki psihoti so in gredo s portala, profila pa ne izbrišejo.

Če te kakšna všečka, ji pusti svoj mali. Če nima plačane članarine, ti niti ne more odgovorit. Tisti, ki je pameten, pogrunta sistem. Jaz naprimer nisem plačala še nobene članarine, na zmenek pa sem šla s tremi. Vsi normalni in v redu moški. So mi pa pustili mail, da sem jih lahko kontaktirala.

je kar tako kot, 31.05.2022 ob 20:31

Jp, preženejo ja.

Mogoče ti ne odpišejo, ker svojega profila nisi izpolnil, nič konkretno o sebi napisal? Ali pa si pisal takim, ki jim ne ustrezaš glede starosti, hobijev…? Pa verjetno je ogromno profilov neaktivnih. Vidijo gor kaki psihoti so in gredo s portala, profila pa ne izbrišejo.

Imam 100 % izpolnjen profil. Kontaktiram samo tiste, ki jim ustrezam po letih in so gor aktivne skoraj vsak dan. Z dvema je že kazalo, da se bomo vsaj srečali, potem pa od njiju ni bilo več glasu kljub temu, da smo komunikacijo preselili na mail. Ena od njiju ravno v podforumu Ljubezenski nasveti išče nekoga, pa kot kaže neuspešno.

Res je. Ti portali so totalen poden.   Sem tudi sam na ona on in nič od nič .  Tudi, če kontaktiraš osebo potem ni odgovora, ne vem zakaj!

Če je katera zainteresirana za klepet mi lahko piše na mail ;     hribolazec46@gmail.com

Preberite knjigo Nataše Mrvar:Ljubimec na klik. Tu notri je zajeto pravzaprav vse, kar ženska doživi na portalih. Duhovito, smešno in predvsem zabavno čtivo. Priporočam.

Živjo, poskušam spoznati nove ljudi, lahko mi pošlješ nazaj na (stellyg35@gmail.com), če te ne moti

Eno obdobje sem bil res obupan in probal srečo na ona-on. Imel sem urejen profil, slike redno posodabljal glede na starost. Zmeraj sem bil do vseh punc spoštljiv. Vmes sem probal več različnih pristopov. Priznam, da sem naredil tudi fejk ženski profil, da sem analiziral pristope ostalih tipov. Za probo sem za 3 mesece plačal tudi članarino, ki prinese dodatne bonuse. Statistično gledano 90% mojih sporočil ni bilo nikoli odprtih – najbrš je ženska prejela toliko sporočil, da vseh niti prebrat ni mogla. 10% pa je bilo prebranih, a brez odgovora – ta najbolj bolijo, saj ne veš, ali samo nisi privlačen ali sporočilo ni bilo izvirno ali je vzrok kje drugje.

Najbolj je vžgalo, če sem kakšni poslal kakšno pomenljivo sporočilo – spomnim se, da je bila ena zelo navdušena, ker sem ji napisal verz, v katerega sem vključil njeno ime in jo vabil k spoznavanju. To je bilo še najbolj obetavno. Po nekaj izmenjanih sporočilih sem ji vljudno predlagal, da dopisovanje prestaviva drugam (kjer ji lahko brez omejitev pošljem kaj več kot samo tekst). Z njene strani nikoli več nisem dobil odgovora in tu sva dopisovanje zaključila.

Sčasoma sem spoznal, da je portal z vidika namena (sklepanje razmerij) neuporaben, vendar lastnik na račun naivnih tipov lepo služi denar in dokler bo temu tako, se ne bo nič spremenilo. Škoda je zapravljati denarja – raje grem v gostilno, naročim rundo in ogovorim kelnarco. Če pri njej nimam šanse, sem za porabljen denar dobil vsaj pijačo.

Mi pošlje ONA-ON portal včeri mail, da imam nekaj zastonj sporočil, imajo neko akcijo. Grem na ONA-ON, po letu in pol še vedno isti frisi gor. Sem se hitro spokala.

Na portalu se dobi, kar se išče. Če niste uspešni, morate pobrskati po sebi. Nekaj vas očitno naredi neprivlačne za klik nasprotnega spola. Poskusite ugotoviti, kaj bi to bilo in delajte na sebi. Potem pride tudi uspeh.

Anonimno 5946, 31.05.2022 ob 10:49
    Povejte mi ali ima kdo izkušnje s tem portalom. Ker sem dolgo sama in sem se naveličala samote, sem se iz radovednosti prijavila na ta portal in po enem tednu tudi izbrisala svoj profil.Ker je plačljiv in ne najdeš enega normalnega. Sami pohotneži, potrebneži. A ima kdo izkušnje s tem portalom, ali sem pa jaz naletela na take bedake.

Če iščeš pohotneže pa potrebneže pol to dobiš an, kaj se pritožuješ!

Mi2 pa sva že 5.5 let skupaj, spoznala sva se s pomočjo portala ONA – ON. Prijateljica in njen tudi, imata že tudi dva otročka. Torej se da. In moja izkušnja je, da je veliko neresnih na portalu in tudi veliko izjemno resnih. Pravi pa moj, da ne razume žensk, da ne plačajo profila in da si s tem otežujejo možnost pravih spoznanstev. Jaz nisem bila plačnica. 😁 Obvezno pa se moraš s čim večimi dopisovat, čim več srečanj, ker potem nehaš izgubljat čas z dopisovanjem s takšnimi, ki ti ne potegnejo. Jaz priporočam, bodite pa strpni in ne pričakujte danes princa na belem konju. Bi pa predlagala tudi, da sploh ne iščete princa in sprejmete, da smo si različni, se prilagajte, ker opažam, da tega ni več. Nekaj nam ni kul in že to ni to… Jaz sem presrečna z mojim partnerjem.

Načrtovalka, 15.07.2022 ob 22:02

Mi2 pa sva že 5.5 let skupaj, spoznala sva se s pomočjo portala ONA – ON. Prijateljica in njen tudi, imata že tudi dva otročka. Torej se da. In moja izkušnja je, da je veliko neresnih na portalu in tudi veliko izjemno resnih. Pravi pa moj, da ne razume žensk, da ne plačajo profila in da si s tem otežujejo možnost pravih spoznanstev. Jaz nisem bila plačnica. 😁 Obvezno pa se moraš s čim večimi dopisovat, čim več srečanj, ker potem nehaš izgubljat čas z dopisovanjem s takšnimi, ki ti ne potegnejo. Jaz priporočam, bodite pa strpni in ne pričakujte danes princa na belem konju. Bi pa predlagala tudi, da sploh ne iščete princa in sprejmete, da smo si različni, se prilagajte, ker opažam, da tega ni več. Nekaj nam ni kul in že to ni to… Jaz sem presrečna z mojim partnerjem.

Draga moja, 5.5 le skupaj ni merilo uspešne veze. Se manj je merilo 2 otroka. Ljudje se ločujejo po 10+ letih in pri 2+ otrocih… it aint over, till it’s over…

Ti pa želim, da bi bila vajina veza srečna se ohoho let.

To mi je seveda jasno. Upam, da bo veza večna. 😀 Želim le sporočiti, da se da dobiti tudi kompatibilne partnerje. Tudi če ne bo za večno, je pa že dobrih pet let lepo.

Živijo želim poznsnstvo česi za lahko mi pišeš na zugeljjanez@gmail.com

Jani461, 10.11.2022 ob 12:21

Živijo želim poznsnstvo česi za lahko mi pišeš na zugeljjanez@gmail.com

Poba, slabo je tole… Nič podatkov od kje si, približno kakšen si in KOLIKO SI STAR??

Irena416, 10.11.2022 ob 12:28

Poba, slabo je tole… Nič podatkov od kje si, približno kakšen si in KOLIKO SI STAR??

Mlečnozobec, ki ne ve kako se ženski streže.

Problem večine ljudi, ki greste na portal, je ta, da padete na marketing oglase, kjer piše, kako boš tam spoznal svojo veliko ljubezen. To, da odideš na portal je le ena izmed nešteto možnosti, kjer lahko spoznaš partnerja. Sploh ne pomeni, da ga tudi boš. Tudi, ko greš v trgovino, na zabavo, na izobraževanje, itd… tam lahko “srečaš” 100+ ljudi in kako verjetno je, da je med njimi nekdo, ki ti je usojen? Malo, ane? Isto na portalih. Greš gor, “srečaš” (pač virtualno) 100 ljudi in ni rečeno, da je med njimi nekdo zate. Ampak opažam, da ljudem to sploh ni jasno. Če grejo na portale, so zacementiranega prepričanja, da MORAJO nekoga tam tudi najti in potem total razočarani, ker nikogar zanje ni.

Pišem iz izkušenj, ker so mi fantje, ki sem jih na portalih spoznala, povedali, kakšne probleme imajo, ker totalno preveč pričakujejo.

Druga napaka, ki jo delajo moški (morda tudi ženske, a za to ne vem, ker jih ne spoznavam) je ta, da so tako obupani, da poskusijo prav pri vsaki, ki je voljna se z njimi srečat v živo. Sploh ni važna kompatibilnost, samo da ženska je ter pokaže vsaj voljo do komunikacije. Sama sem spoznavala same resne v svojih namenih, a ta obupanost in ko izveš/zaznaš, kako probava pri vsaki (eni hočejo prav izsilit zvezo), je vsaj meni strašno odbijajoče.

Sem prijazna, komunikativna, znam se o biločem pogovarjat, a vse to še zdaleč ne pomeni, da v tistem, s katerim se dobim na pijači, avtomatsko vidim kaj več. Pač dobiš se na pijači, da sploh vidiš kdo je kdo v živo in se spoznaš. Na žalost večina tipov misli, če greš 1x z njim ven, je to že napol zveza. Spet totalno zgrešena predstava o tem načinu spoznavanja.

Kot zadnje naj omenim, da pogosto berem, kakšne vse katastrofe doživljate ženske na portalih ter potem tudi v živo. Ne vem, a ne znate niti malo oceniti človeka na podlagi slik, podatkov v profilu in stilu pisanja, ko vam piše? Ker jaz ti po 3 stavkih in ogledu profila ločim zrnje od plev in se mi sploh ne zgodi, da se bi potem srečala s kakšnim f*kfehtarjem, nategunom, poročenim ter podobnim ološem.

Če komentiram še ONA-ON. To je poden od portala in za tisto kar ponujajo, bi moral biti zastonj. Sem jim že pisala sporočilo z vsemi njihovimi tehničnimi pomanjkljivostmi, ki jih imajo, pa nazadnje, ko sem preverila, niso še nič izboljšali. Je pa res, da že lep čas nisem bila tam. Sicer se marsikateri portal da tudi tehnično nategnit, da se izgoneš plačilu, a vseeno koristiš določene bonitete. Samo je potrebno za to kar nekaj iznajdljivosti 🙂

Nekdo je omenil, kako je večina sporočil, ki jih je poslal, ostala nepogledanih. Tudi tukaj je čisto logična razlaga. Za prejemanje sporočil lahko vsak nastavi filter, kdo mu lahko piše. Pač kriterije po starosti, statusu, izobrazbi, itd. In če ti ne padeš v tisti izbor kar določena oseba išče, ji boš poslal sporočilo, ki ga ona sploh ne bo prejela, posledično tebi kaže potem kot neprebrano. Ona-on ima glede tega blesavo narejeno, ja. Kakšen Tinder je boljši, ker ti tudi prikazuje zgolj ljudi, ki imajo v nastavitvah zajeto, da iščejo ljudi tvojih let.

Na prav vseh portalih so, preverjeno, popolnoma v redu in resni ljudje gor. Čeprav se določenih portalov drži sloves, da so samo za sex. Ampak temu ni tako. Je pa seveda treba znat najti ustrezne ljudi 🙂

New Report

Close