Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sprašujem se…

sprašujem se…

… v čem je smisel mojega početja…. ko vsakih 10 minut klikam na ta forum pa gledam, če se je kdo pojavil tuki…

ampak, vem da ima smisel.. vas čakat!

Jani… čaka… čaka… čaka…. čaka…

Oh, Jani, ko bi ti vedel, kolikokrat se po tem
sprašujem jaz. Mislila sem praktično že čisto
končati s forumom in morda prav zato, ker v
tem tudi sama ne vidim več smisla… v pojavljanju
in klikanju na te strani v pričakovanju, da se le kdo
oglasi… pa ostaneva le jaz in …. ti !!!!

Ko pridem v službo, moram obvezno pol ure do ure
početi nekaj nagnusno dolgočasnega in takrat se
ne morem javiti. Kasnje, ko “pribezljam” sem gori,
se pa najbrž zato, ker nikogar ni, vi ostali zagrebete
v delo.

In nenazadnje, veš Jani, kadar sem tako hudičevo
slabega razpoloženja, kot sem že par dni, se mi zdi
neumno, da v to spravim še koga od vas. Skušala se
bom skulirati in popraviti in potem znoriva, vsaj midva,
ko se že drugemu ne da več noreti !!!!

Jani, rada te imam in semkaj pribezljam kuj, ko mi to
dopusti čas, bom že kako !!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Jani!
Na glas si priznaj…tko kot jaz……da smo zasvojeni!!!!!!
In to je to!
Sam olajševalna okoliščina je pa ta,da ste povečini krasni ljudje tu….in veliko vas je res dobrih prijateljev!
In klikajmo dalje!

P.s.:Ženi sem enkrat rekel…..ali bi ti bilo bolje,da kje za kakim šankom v oštariji visim?…..Pa je bil koj mir v hiši.
;-))

Tukaj sem..imas me..vedno..in povsod..pa ce sem tu al ne..dragi prijatelj..v mislih sva kao eno..pizda me mece..ampak Jani, vem da bos te moje besed pravilno bral…zelim ti povedati..poglej u sonce in me vidis, cutis…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

kdor čaka …. dočaka 🙂

a ni to iz ene pravljice :))))))))))

živjo hej …. men je pa tok lepo … vedno ko pridem je Jani tuki 🙂

pa še kdo no 🙂

sam … na žalost … jest ne morem bit z vami … ker mam pač tako službo da …. mi vsi preveč čekirajo kaj dogaja na PC-u :)))) … pa ko bi vsaj kej cajta mela 🙂 … dans sem sama tuki in je mal lufta 🙂

doma pa … sej veste … polet je bol mal časa za PC …. bo pozim več 🙂 … ane Jani … ko bo pol metra snega … pol pa bo …. fešta 🙂

uh 🙂

ja 🙂

B.

.. da se splača :))))

Jani pa še… čaka.. čaka… čaka… čaka … 😉

lep dan vsem skupaj pa.. če ne prej.. jutr zutri vam bom spet težil tuki 😉

čau, cmoke pa lupčke pa lubčke pa zauhe pa… ojej.. vse :)))

hudičaaaa no….sej smo tuki:)
sam čak mau:)))))))))))))))))
ma čak sej bo….

hehehehe a nej še.. čakam :)))))))

ojej :)) sem spet mal zamudu o ti zajček ti :))))))
a še čakaš ?
Ojej cmokaaaa

A mene kej čakaš?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

ahm!!! še skos 😉

:)))) no…a viškdor čaka ta tudi dočaka..zato če še kej čakaš..bo ziher bo…..)))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

še kr čakam ja :))))

KuLLL:)))

Marija, sej danes se ne sprašujem več.. ker vidim, da je vredno še kr klikat sem na ta forum.. ziher kdo od kje pride :)))

lepo jutro!!!

Ma to o zasvojenosti.. Sp.. to traja že skoraj 3 leta… in.. še kr n’č ne popusti :)))) Ja..bo treba v kakšen poseben zavod.. na zdravljenje odvisnosti od… foruma :)))))

jutro Sp in en krasen dan!!

hehehehe pizda SonceK a te še kej meče.. da nes.. zutri :)))))))))))

dobro jutro!!! in cmoko ja :))))

ko bo pol metra snega Barbara, pol oja, pol se bomo pa kepal pa maužal pa.. ojej.. bom ti tri kepe snega za ovratnik potisnu boš vidla ;)))

Ja, je vredno čakat… ko te takole .. pocrklja kakšna Dr…. B ;)) lubčka!!

pizda Jani..ne zezi ti mene ze zjutraj..ker ves, da ni potrebno prav nc..da mene spet mece;))haha..ma ja Jani ej..ta grda beseda..mi je zletela..in ker vedno pise moje srce..pac pustim tko k je..pa kaj..tud jaz nisem popolna..jebat ga;))..haha…ampak Jani ej..danes moram zvohat teren kje rastejo gobe..ker me vsi zezajo z njimi..sam jaz nc ne dobim..Jani rect ti men..je v tejle gmajnic kej gob..saj bom cist tih..nbenmu nom povedala..ppššš..saj ves…da znam bit tih noo..dej Jani rec..kje rasejo jurcki al lisicke..haha;))..dej no..Jani..cakammmm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hahahaha no tkole.. v tej gmajni lahk najdeš samo kakšne ribice, zajčke, ovne, muce ipd…

o gobah.. lisičkah.. hja tud lisičke so ble njega dni… ampak.. Soncek, jest lahko iščem gobe z lučjo pr belem dnevu, pa jih ne najdem, zato sem že zdavnaj opustil up na najdene gobe.. niti ne grem več v gmajno zarad gob.. nima smisla :)))

drugač pa.. hehehehe prov paše prebrat kakšno tako.. mal bolj sočno besedo.. sej veš.. vsi smo samo ljudje in hehehehe, tukaj nas učiko da ne smemo grdo govort pa pisat pa n’č klet, ampak, jebenti, včasih pa tko paše.. kej tacga napisat al pa prebrati 🙂

SonceK, lepo jutro in čimveč gob danes… ziher kje so :))))

Bemti Jani..neces ti men pomagat aaa…ampak bom jaz ze tistga jurcka ulovila..ga bom..in pika..no ampak mas prav..tud jaz u gozd ne hodim zaradi gob….je tko lepo..ce znas opazovat..gledat..prisluhnit..to je to..aha.
Uzivajva Jani..pa kva pol ce midva ne vidva nc gob;))..haha

hehehe ti jurčka jest pa lisičko :)))))))

ma ja.. uživat je treba.. ni druge :)))

lep dan!!

eeeeeeeh……. vsi smo glih tiči……..

;))))))))))))))))))))

New Report

Close