Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spredaj med zobmi razmak

Spredaj med zobmi razmak

https://www.moskisvet.com/zabava/vanessa-paradis.html

Vanessa Paradis ima velik razmak med zobmi. Seveda ni pri njej  problem denar, ampak se sprejema tako kot je, tako pravi. Čeprav ima grd presredek in jo (moje mnenje ) pokazi.Jaz sem imela manjšega in sem si dala delati luske, sploh ni bilo drago, je pa vse lažje. Prvič se z veseljem nasmejem, ker vem da imam lepe zobe,  ne rabim več čistiti med razmakom, ker mi je tam zastajala hrana, ni vnete dlesni. To mi je pretiravanje, sama sem tudi proti botoksu, filerjem, vsadkom, ampak pri zobeh pa ne sprejemam kompromisov

Kot škrbasti otroci smo tekmovali, kdo dalje pljune.

Ti si namerno hendikepirana. Sploh ne veš, kaj si zamudila, oz., še zamujaš. Lahko bi bila varuška v vrtcu in imela okrog sebe cel avtobus veselih in srečnih otrok.

Tudi jaz enako mislim. Zobje so pri meni številka ena. Vse plombe so v bele zamenjane, kjer je bila vrzel, so mostički , da lahko jem normalno,  vsi zobje so v odličnem stanju kljub 49  letu starosti , imam lepe  bele zobe  (ne kadim) in to je prvo kar ljudje pri meni pogledajo. Ti estradniki so hecni, ne znajo najti neke sredine, zdrave kmečke pameti. Ali so vsi umetni ali pa prisegajo na naravno tudi pri stvareh, kot so manjkajoci zobje.

Razmak med sicer ravnimi zobmi sploh ni tako problematičen.

Večja težava so nastreljeni zobje. Tukaj gre pa res za zdravje, ne samo estetiko.

Nekomu so zobje pomembni, drugemu lasje, tretjemu štrleča ušesa, četrtemu dolg vrat, petemu kratke noge ….še dobro, da smo si različni!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna729, 10.02.2025 ob 11:57

https://www.moskisvet.com/zabava/vanessa-paradis.html

Vanessa Paradis ima velik razmak med zobmi. Seveda ni pri njej  problem denar, ampak se sprejema tako kot je, tako pravi. Čeprav ima grd presredek in jo (moje mnenje ) pokazi.Jaz sem imela manjšega in sem si dala delati luske, sploh ni bilo drago, je pa vse lažje. Prvič se z veseljem nasmejem, ker vem da imam lepe zobe,  ne rabim več čistiti med razmakom, ker mi je tam zastajala hrana, ni vnete dlesni. To mi je pretiravanje, sama sem tudi proti botoksu, filerjem, vsadkom, ampak pri zobeh pa ne sprejemam kompromisov

Se strinjam.Ta razmak med zobmi je obupen pri Vanessi P.

Razmak se z aparatom tudi v poznih letih lepo popravi. Enako razmetani zobje.

Vanesa zgleda prav grozno s tem presledkom med zobmi. Vse to se da rešiti ,z aparatom ali pa z luskami. Moja kolegica ima iste fore, zobe spredaj napačno zraščene, v bistvu en rine v drugega, zato je tudi čeljust kar deformirana, pa pravi da je zaradi tega unikatna. Jebote unikatnost

Meni je pa ta razmak čist simpatičen.  Ima ga tudi žena Primož Rogliča.  In kaj??

Dokler zobje čvrsto stojijo v čeljusti, ne posegaj z raznimi aparati, žičkami ipd… Sploh pa ne po 25, 30 letu!!

New Report

Close