Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spregledani fajn samski moški?

Spregledani fajn samski moški?

Zakaj se vi, ki si pravite spregledani spravljate na ženske in pljuvate po njih. Spravite se na moške 50-60+, ki vam poberejo vse mlade ku*be. Prvo ženo zbrcajo, najraje bi jo ubili, a ker je to kaznivo, sicer ti stari smrdljivci ne vedo zakaj kljub temu večina, poudarjam večina svojih po njihovo odsluženih žensk ne ubije. Slinijo se po pol mlajših, jih zaradi denarja tudi dobijo, tako vidite vi mladeniči in malo manj mladi moški ostajate sami. Starih ne marate, saj tudi one vas ne bi marale, mlade so pa pri slinastih starcih 🤑

Ker sem samska, me seveda zanimajo samski moški in sem odprla to temo. Pa mislim, da sta se javila dva, trije samski moški?

Ostalo pa samo babje preperljivke.

Je, dedci, javite se kaj, napišite kaj.

Tisti, ki ste ok, a spregledani: ste introverti, nedružabni? MOgoče je to krivda?

Ne moreš bit spregledan če te nikjer ni. Ljudje ki se veliko družijo, spoznavajo nove ljudi, se postavljajo v situacije kjer lahko koga spoznajo….niso običajno spregledani. Če čepiš doma in visiš na netu pa ne moreš jokat da si spregledan. Da te nekdo spregleda te mora prvič srečat.

Mislim da nismo spregledani. Nekateri sami nočemo, nekateri pa neupajo ,pa raje cincajo, oz drugega kot cincat ne znajo…

Vam povem tole:

zadnjič sva se s prijateljico sprehajali ob morju, mimo je prišel moški, cc 45 – 50 let, velik, daleč od super lepotca,  oblečen nekako “pustolovsko’, a izžareval je posebno energijo, tako da sva obe ostali odprtih ust in ga očarano gledali.
No, tudi druge so ga opazile.
Bele T shirt majica, kratke hlače barve gorčice in pohodni čevlji.

Če slučajno tole bereš, naj ti povem, da te ne morem pozabiti in si mi večkrat v mislih. ❤️

Da odgovorim. 30 let, sluzba, nov avto, lastno stanovanje sicer 1 sobno. Po videzu bi rekel srednje. Problem je pri vzpostavitvi stika. V živo neupam. Socialna omrezja pa ne uporabljam preveč tudi, če kaj probam pade ignore/Seen..

Odgovor na objavo uporabnika
je res, 01.04.2025 ob 13:28

Da odgovorim. 30 let, sluzba, nov avto, lastno stanovanje sicer 1 sobno. Po videzu bi rekel srednje. Problem je pri vzpostavitvi stika. V živo neupam. Socialna omrezja pa ne uporabljam preveč tudi, če kaj probam pade ignore/Seen..

Takih nas je vedno več in jih bo vedno več.

Anonimno 9121, 01.04.2025 ob 13:31

Takih nas je vedno več in jih bo vedno več.

Bo pa več rib za ostale, hvala bogu 😆 Veganov in vegetarijancev je tudi iz leta v leto vec, ampak nekega resnega upada mesne industrije pa zaradi tega ni bilo

Takšni ljudje (moški in ženske) bi največ naredili zase s tem da bi si našli pomoč glede samozavesti in na splošno socialni anksioznosti. Vaše življenje bi bilo popolnoma drugačno da se tega rešite. Zakaj vam je škoda vložiti čas in denar v to ne razumem. Bi bila to dosti boljša naložba kot pa nov avto ipd..

Samo povem, lahko kaj konkretno poveš?

Jaz sicer nisem moški, ampak vseeno. Sem dala že precej denarja za razne seminarje, tečaje na temo samopodobe, samozavesti, boljšega nastopa, druženja. Tudi razne psihološke skupine. Misliš, da je kak učinek? Ja, prazna denarnica.

Pa recimo ena take psihološka skupina. Par žensk plus jaz. One samo jamrale o svojih parnterjih in podobno. Jaz pa plačevala, da sem poslušala ta njihov jamr.

negre se za “vegatirjance”. Bi pa ni sreče.  Zase nebi rekel da imam socialno anksioznost prej sem introvertna oseba in tega se pač ne znebiš tak si celo življenje. In introverti pač težko vzpostavimo začetno komunikacijo.

nisem moški, 01.04.2025 ob 13:52

Samo povem, lahko kaj konkretno poveš?

Jaz sicer nisem moški, ampak vseeno. Sem dala že precej denarja za razne seminarje, tečaje na temo samopodobe, samozavesti, boljšega nastopa, druženja. Tudi razne psihološke skupine. Misliš, da je kak učinek? Ja, prazna denarnica.

Pa recimo ena take psihološka skupina. Par žensk plus jaz. One samo jamrale o svojih parnterjih in podobno. Jaz pa plačevala, da sem poslušala ta njihov jamr.

Večina bi bolj rabila ena na ena s psihologom. Samopodoba, samozavest, strah….vse to se da porihtat.

Največji problem ljudi je pasivnost. Kot je napisal, si ne upa. In gre na net. To je postala bergla. Da imajo občutek da nekaj naredijo, se družijo ipd.. Ni zdravo. Kar se tiče novih ljudi, prijateljev, služb, vez….vse to rabiš znat z ljudmi. Moraš imeti pogum in pristopit. Se pogovarjat. Znati začeti pogovor. Znati držati pogovor. Vztrajnost…..vse to se da naučit.

Vrtnarjenje,drvarjenje,potepanje v dvoje ?,potovanje.

Nedeljska maša

je res, 01.04.2025 ob 13:55

negre se za “vegatirjance”. Bi pa ni sreče.  Zase nebi rekel da imam socialno anksioznost prej sem introvertna oseba in tega se pač ne znebiš tak si celo življenje. In introverti pač težko vzpostavimo začetno komunikacijo.

Ah, daj…Sreča je, kakoršno si ustvariš.

Od kje pa misliš da bo sreča, če ne narediš nič za njo?

In pa tudi “introvert”…zanimivo kako je tega iz leta v leto več…zdaj je že vsak tretji “introvert”…skoraj kod da bi bilo to priučeno…oziroma bolje rečeno, nenaučeno. Če se nisi nikoli priučil socializacije, seveda, saj ne moreš biti nic drugega kot introvert.

Ekstravertnost in introvertnost sta osebnostni lastnosti, ki nastanejo že v zgodnjem otroštvu. Prosim ne govorit nekaj česa neveš. Nima veze kaj si se priučil in kaj nisi.

radovednnica

jaz bom sebe, izvzel, stran.  zakaj?  ne ker sem tak superioren. ampak ker sedaj, teh težav nimam v osebnem življenju. imam povsod drugje.  sem pa jih imel tudi v osebnem življnju, kot fsak moški. pa jaz res nisem povprečnega videza.sem kr visok, kr fizično mašina, dobro telo,  lepo,  velik debu kurac, znam gopcat, sem se dokazal med moškimi v različnih službah.  pa sem lih tak imel  ugabne probleme z temi levimi fašistkami.  to so nič drizga kot nespsobneo d mamice vzgojene luzerke.  ki meijo da so neki ekr os spacale dobiel podarjeno družboslovno diplomo ki ej na trgu vredna – nič.   z nji si lahko rit obrišejo.

pa sem znal fse. in delal fse. kuhan bolje kot večina žensk tukaj gor.  moji kolegi ki so ressicer iz vojske so bolj alfa, tudi ločeni, znajo ful dobro kuhat. pa nismo kuharji.  sm ose sami naučili kuhat. zakaj? ker smo imeli mamice leve fašsitke, pravnice, profsorice,  KI NE KUHAJO , NE ČISITJO, NE POSPRAVLJAJO.  TE PRASICE LEVE FAŠSITIČNE KOMUNISTKE   levuharske ne ELAJO NIČ DOMA. še umivajo se ne zanemarjenke. jih poznam veliko. logično.  no fse kar jih jaz poznam znajo moški fse. kuhat, gospodinjstvo, fse delajo.  popolnoma fse sami  zase. in bi delali tudi za žensko. predvsem bi delali za otorke.  ampak bi za žensko, če bibila kakšna sploh vrdna poroke.  pa jih ni.  nima od česa izbrat.  izbiralahko med,  luzerko umetnico,  femisnitko, lezbačiko,  ločenko, samohraniolko,  debelajso, grdosijo, leno.   številka konfekcije 40 plus. namesto 34, 36.  samo spreneevedanje, zmišljeavnje, pretvarjanje, spreminaje teme,  NE PRAVZAME BAB NOBEN ODGOVORNOSTI, NOBENE SAMOKRITIKE.   kaj mislite BAB  da je nam moškim všeč roza zelenialsi, napihjene žnable in  debeljsa z kratkimi nogami??  nam je všeč, suho blond modreo ke, atletsko, malej oške, lepi zboje, lušna, športna, konfekcija 36, ravni trebuh.  to je nam všeč. ne pa taatuji in uhani pa neki nakit ugabn pa  neki  umetniki stil.  moškim je všeč uniforma stil. urjeno. lepo,ne pa te babe klovn, kloško, smrdulje,ugabne. ki ressmrdite. ki sep oftiensu ne struširae, ker se baje  BAJE DOMA.  haahhaa  pa na prešvicano pizdo in rit si da tange in legice.  daj daj daj daj.   svinje nemarne.  mrš.   JA MOŠKI SO SPREGLEDANI IZ STRANI ZAKONA, ŠOLE, SLUZBE, TEH BAB UGABNIH, POLTIKE. VEŠ kje moški nismo spregledani.  ko ej trba krivit nekoga za ženske neuspehe, lenobo, smrdljvost, nespsobnost. to smo moški  takoj prvi na tapeti.    inseveda za palčevat. tošl odpret.  in če oceniš da ne boš dobil pizde, pač ne odpreš  tošla, si pa prasecm mačist,janšist,desnifašsit, in še kaj.   ja???  ona bab  podgana pa daje pizdo jebaču, brez kakih koli pogojev zahtev. pa diektorju in šeu pa fafate in ste ponižne, ker vete da je vaš denaro dvisen od njega. tamst pridne. doma pa mislite da ste lahko nespoštljive prasice do moža.  JEBI SE. JA!!  JEBAJ SE TI PA TVOJE LEVUHRACE ZADOROGIRANE.

Samo povem, tudi ena na ena, sprobala, rezultat: prazna denarnica. Nivo psihoterapevtke je bil v stilu: mlada mamica dobi družbo, če vozička otroka v dragem vozičku. Potem se takoj pridružijo druge mamice in ima družbo.

Pa oblačila določenih znamk so pomembna, ker potem se prilepijo nate tisti ta pravi.

Pa frizer mora biti tak fin iz večjega mesta, ne iz manjšega kraja.

radovednnica, 01.04.2025 ob 09:39

Tule gor se moški večkrat oglašate, da ste samski, ok moški stalno spregledani in da niste zanimivi za ženske. Ste pa menda fajn po karakterju in videzu in tako naprej.

Pa sem radovedna kakšni ste v resnici.

Par vprašanj:

Pijete, kadite?

Znate sami zase gospodinjiti, plačujete svoje položnice (če živite pri starših, jim pomagate pri delu, plačujete svoj del stroškov)?

Kakšne hobije imate, kaj počnete v prostem času?

Zakaj mislite, da ste spregledani s strani žensk?

Bom samo na zadnje vprašanje odgovoril. Ne mislim, da sem spregledan s strani žensk, ampak ne grem v akcijo, ker se bojim, da se bova prej ali slej drug drugega naveličala, ker pač nimava skupnih interesov nasploh. Kako to, da si imam s poročenimi in starejšimi ženskami vedno veliko povedati, z mlajšimi je pa dolgčas?

takle, 01.04.2025 ob 10:58

Jaz bi se na mestu tipa tudi ognila radovednice. Le kaj neki ima sama za ponudit? Več rajš ne bom, ker bom izpadla nesramna.

Tisi meni radovednica deluje too much tečna , vse bi krojila po svoje. Nič ne izgubijo moški da se takih žensk izognejo

Heh, 01.04.2025 ob 14:28

Bom samo na zadnje vprašanje odgovoril. Ne mislim, da sem spregledan s strani žensk, ampak ne grem v akcijo, ker se bojim, da se bova prej ali slej drug drugega naveličala, ker pač nimava skupnih interesov nasploh. Kako to, da si imam s poročenimi in starejšimi ženskami vedno veliko povedati, z mlajšimi je pa dolgčas?

Bi rekel da se imaš veliko pogovarjat z poročenimi, ker veš da nimaš šanse pri njih in s neobremenjen.

takim se reče cagavec. korajžen si tam, kjer veš, da nič ne bo. Pri vseh potencialnih kandidatkah pa zamrzneš in furaš svojo cagavost. zadnja postaja vseh ljudi je smrt, pa večina vseeno živi in ustvarja in izkorišča, kar jim je dano.

S., 01.04.2025 ob 10:18

Jaz sem pa opazil, da ženskam ni tako zelo pomembno, da je moski lepotec. Sam sem povprečnež, bolj tihi, sramežljiv, neopazen, ne silim v njih. Sam se imam za grdega. Pa z ženskami nimam težav. Opažam, da sem marsikateri všeč in bi lahko marsikatero dobil. Po mojem je važen tisti prvi vtis, ki ga dobi o tebi. Pristnost, iskrenost, nasmeh, da se ne mečeš ven… Veliki večini žensk so pomembne malenkosti. Da ji rečeš lepa si. Da ji prineseš kavo, ji odpreš vrata. Taksne malenkosti, ki jih imajo kavalirji. Moraš pač prit v stik z njo, kasneje samo steče

Seveda pa niso vse takšne. Dosti je tudi takih, ki jim je pomemben samo denar in da te izkoristi. Takšnim ee pač izogneš.

jaz recimo začutim energijo, in ta me privlači. Nekateri so ko magnet.  Pa sploh ni pomemben fizičen izgled v smislu lepote. Ok, vsaj približno fit že mora biti.

Verjetno so tisti na žalost tudi babjeki.

Anonimno 3469, 01.04.2025 ob 14:23

radovednnica

jaz bom sebe, izvzel, stran.  zakaj?  ne ker sem tak superioren. ampak ker sedaj, teh težav nimam v osebnem življenju. imam povsod drugje.  sem pa jih imel tudi v osebnem življnju, kot fsak moški. pa jaz res nisem povprečnega videza.sem kr visok, kr fizično mašina, dobro telo,  lepo,  velik debu kurac, znam gopcat, sem se dokazal med moškimi v različnih službah.  pa sem lih tak imel  ugabne probleme z temi levimi fašistkami.  to so nič drizga kot nespsobneo d mamice vzgojene luzerke.  ki meijo da so neki ekr os spacale dobiel podarjeno družboslovno diplomo ki ej na trgu vredna – nič.   z nji si lahko rit obrišejo.

pa sem znal fse. in delal fse. kuhan bolje kot večina žensk tukaj gor.  moji kolegi ki so ressicer iz vojske so bolj alfa, tudi ločeni, znajo ful dobro kuhat. pa nismo kuharji.  sm ose sami naučili kuhat. zakaj? ker smo imeli mamice leve fašsitke, pravnice, profsorice,  KI NE KUHAJO , NE ČISITJO, NE POSPRAVLJAJO.  TE PRASICE LEVE FAŠSITIČNE KOMUNISTKE   levuharske ne ELAJO NIČ DOMA. še umivajo se ne zanemarjenke. jih poznam veliko. logično.  no fse kar jih jaz poznam znajo moški fse. kuhat, gospodinjstvo, fse delajo.  popolnoma fse sami  zase. in bi delali tudi za žensko. predvsem bi delali za otorke.  ampak bi za žensko, če bibila kakšna sploh vrdna poroke.  pa jih ni.  nima od česa izbrat.  izbiralahko med,  luzerko umetnico,  femisnitko, lezbačiko,  ločenko, samohraniolko,  debelajso, grdosijo, leno.   številka konfekcije 40 plus. namesto 34, 36.  samo spreneevedanje, zmišljeavnje, pretvarjanje, spreminaje teme,  NE PRAVZAME BAB NOBEN ODGOVORNOSTI, NOBENE SAMOKRITIKE.   kaj mislite BAB  da je nam moškim všeč roza zelenialsi, napihjene žnable in  debeljsa z kratkimi nogami??  nam je všeč, suho blond modreo ke, atletsko, malej oške, lepi zboje, lušna, športna, konfekcija 36, ravni trebuh.  to je nam všeč. ne pa taatuji in uhani pa neki nakit ugabn pa  neki  umetniki stil.  moškim je všeč uniforma stil. urjeno. lepo,ne pa te babe klovn, kloško, smrdulje,ugabne. ki ressmrdite. ki sep oftiensu ne struširae, ker se baje  BAJE DOMA.  haahhaa  pa na prešvicano pizdo in rit si da tange in legice.  daj daj daj daj.   svinje nemarne.  mrš.   JA MOŠKI SO SPREGLEDANI IZ STRANI ZAKONA, ŠOLE, SLUZBE, TEH BAB UGABNIH, POLTIKE. VEŠ kje moški nismo spregledani.  ko ej trba krivit nekoga za ženske neuspehe, lenobo, smrdljvost, nespsobnost. to smo moški  takoj prvi na tapeti.    inseveda za palčevat. tošl odpret.  in če oceniš da ne boš dobil pizde, pač ne odpreš  tošla, si pa prasecm mačist,janšist,desnifašsit, in še kaj.   ja???  ona bab  podgana pa daje pizdo jebaču, brez kakih koli pogojev zahtev. pa diektorju in šeu pa fafate in ste ponižne, ker vete da je vaš denaro dvisen od njega. tamst pridne. doma pa mislite da ste lahko nespoštljive prasice do moža.  JEBI SE. JA!!  JEBAJ SE TI PA TVOJE LEVUHRACE ZADOROGIRANE.

veš zakaj – ker si psihopat

ženska173, 01.04.2025 ob 15:34

jaz recimo začutim energijo, in ta me privlači. Nekateri so ko magnet.  Pa sploh ni pomemben fizičen izgled v smislu lepote. Ok, vsaj približno fit že mora biti.

Verjetno so tisti na žalost tudi babjeki.

@ženska173

Hahahaha! To, da so vam zanimivi ne-varni moški, vam je evolucija vcepila v gene. Če bi se tega zavedale, ne sledile “metuljčkom” in uporabljale razum namesto čustev, bi vam, ženskam ne bilo treba jamrat pa tudi kaka družina več bi ostala cela.

New Report

Close