Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sprehodi z možem

Sprehodi z možem

Kaj je zelo čudno, da se ne sprehajava skupaj, pač pa greva vsak zase? Meni se že zdi tako.

Sprva sem ga vabila zraven, on pa mene nikoli. Potem sem prenehala. Raje posluša glasbo po poti, kot pa mene.

Ne sekiraj se. Če vse ostalo štima, je sprehod samo sprehod.

Hja… karakterna lastnost. Podobno je pri nama, le obrnjeno… ona bi hodila v izolaciji, s slušalkami v ušesih. Navadiš se.

Nista Siamska dvojčka.

Probaj mu predlagat kaj drugega – izlet, plovbo z ladjico, skupno športno aktivnost, obisk prireditve, muzeja… ker sprehodi so res za marsikoga dolgočasni. No, odvisno, ali mu družba ustreza. Ali sedi s tabo na terasi ob kozarčku in klepeta s tabo? Če ne bo za nič zainteresiran, je to slab znak. Tako se začne odtujitev… vsak hodi po svoje…

Včasih paše hoditi sam s svojimi mislimi, nič narobe. Midva greva skupaj, kadar imava kaj za predebatirati recimo, kaj za planirati, včasih pa tudi paše molčati v dvoje…

Midva greva na sprehod sicer vedno skupaj, na tek gre pa partner sam.

Odgovor na objavo uporabnika
Neznani247, 15.06.2025 ob 19:49

Kaj je zelo čudno, da se ne sprehajava skupaj, pač pa greva vsak zase? Meni se že zdi tako.

Sprva sem ga vabila zraven, on pa mene nikoli. Potem sem prenehala. Raje posluša glasbo po poti, kot pa mene.

Ja pa saj ne more bit revež na WCju stalno da ma mal miru pred tabo….

Ni čudno. Tudi midva voziva psa večkrat jaz, včasih on. Poznam pare, ki vse delajo skupaj. Meni to ne bi bilo všeč. Grem rada sama v shoping, npr. Ali pa kam drugam. Kolegica me sprašuje, če je mojemu možu to ok. Ona vse dela tako, da je njen mož zadovoljen. Meni je to čudno.

Normalno da gre včasih kam sam, saj ne moreva drug na drugem viseti.

živita en mimo drugega.. eno je, da si vzameš čas zase in greš sam na sprehod, sam psa peljat, čas za musko itd.. nekaj drugega pa, da noče s tabo na sprehod in je raje sam s sabo in musko.

Zartrose, 16.06.2025 ob 15:05

živita en mimo drugega.. eno je, da si vzameš čas zase in greš sam na sprehod, sam psa peljat, čas za musko itd.. nekaj drugega pa, da noče s tabo na sprehod in je raje sam s sabo in musko.

Spet si ti pametna za druge. Kako pa je pri tebi?

Avtorica, ropotulja, a si mogoče Štajerka? Utihni malo sicer ti bo še pobegnil 🤫

Jaz ne morem s svojo na sprehod. Meni je to odklop, ona bi pa reševala vse možne probleme.

Vidiš, 16.06.2025 ob 21:11

Jaz ne morem s svojo na sprehod. Meni je to odklop, ona bi pa reševala vse možne probleme.

Če se s tabo ne more pogovoriti doma, se bo pogovarjala kjer se lahko. Zakaj si sploh z njo, če ne želiš njene družbe?

New Report

Close