Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sprej ki ne škoduje

sprej ki ne škoduje

A obstaja kakšen sprej za nos, da olajša dihanje, pa da ne škoduje nosni sluznici? Imam kar naprej zamašen nos.

Fiziološka raztopina v pršilu. Ali pa malo bolj fensi je morska voda v pršilu. Oboje dobiš v lekarni.

za cimbolj poceni:
te fiziološke pripravljene v pršilu so drage ko žafran… in še ene imajo pritisk na plin in potem se mi zdi,d a tist prav vonjaš v nosu – meni je moteče
naredi tako, kupi pollitrsko (ali celo več) fiziološko v lekarni in v sanolaborju stekleničko z nastavkom za pršiti v nos (najbolje steklena, ker jo lahko prekuhaš) in imaš vse skupaj pol litra fiziološke s stekleničko za cca 4,5 e… in steklenička je za večkratno uporabo, lahko notri vseskozi potem dolivaš tisto fiziološko, pa še potisnega plina ni…
sicer stanejo 20 mililitrske od dobra 2 e naprej…

To mi ne pomaga. Za čez noč mi pomaga edino operil ter septanazal. Kaj je bolje?

Nasalin

To mi ne pomaga. Za čez noč mi pomaga edino operil ter septanazal. Kaj je bolje?[/quote]
jaz pošteno povem, da se na te ne spoznam, ker jih ne uporabljam, ravno zato, ker se sluznica nanje navadi in niso dolgotrajno uporabni, saj ob dolgotrajni uporabi delajo škodo z ravno kontra učinkom potem… morebiti poskrbiš tudi za zrak ponoči, da je dovolj vlage v njem…
jaz si vedno pred tuširanjem izperem z fiziološko, potem se pod tušem še bolj zagreješ in se mi vse lepo ščisti.
Mogoče poskusiš s sinupretom, ki je tudi za prehlade in mogoče če bi spila pred spanjem ga – morebiti bi ti to pomagalo… ne vem samo predlog mogoče da povprašaš o tem morebiti v lekarni – se mi zdi, še vseeno bolje kot non stop špricati to kemijo v nos, ker tudi ne vem koliko je priporočljivo to za oči (ob dolgotrajni uporabi)… nekateri nosni spreji imajo tudi to napisano pri opozorilih med navodili.
sicer pa res se mi zdi od zunanjih vplivov in ukrepov ključno, da imaš ponoči zrak dovolj vlažen, ker sicer ti lahko to zabaše nos.

http://www.naturaljust.si/sl/eucasol
Odkar smo najdli ta izdelek, ne špricamo in kapljamo nobenih zadev več v nos. Pomaga vsem, meni in otrokom. Zvečer pošpricah po spalnici, povštru – malo. Pa potem ponoči ponoviš, če imaš hudo zabasan nos in se spet zamaši.

Lahko bi napisali zgolj ime izdelka in ne povezave dali gor. Tako, da je očitno, da gre za reklamo. Vsako toliko se Justovci, zglasijo na raznih forumih in hvalijo svoje izdelke, ki jih prodajajo.

Vicks VapoRub mazilom

ni za v nos. Ga mažete na kožo.

Fiziolosko naredim sama, iz lekarne imam brizgo. In to je vse, ob rednem spiranju se nos precisti, sluznica pa umiri.

New Report

Close