Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style sprej za posvetlitev las-groza???

sprej za posvetlitev las-groza???

mene pa zanima kako vam je lahko ta sprej ql?jaz sem ga šla kupit ker sem toliko dobrih stvari slišala o njem…in rezultat?si ga dam gor,se sfeniram…….IN MAM TOTALNO ZLEPLJENE LASE!!
nevem…a je treba to pl sprat,ker na škatlci piše da samo posušiš…mam ga pa od poly

lp

jaz nisem še nikoli imela zlepljenih las… je pa res, da se ne fenam, ampak naravno sušim – mogoče je v tem razlika?

jaz si ga sperem dol

Prvi dan, ko si ga daš gor (posprejaš in posušiš), so lasje normalno malo bolj grobi, zlepljeni, morda suhi. Ampak to je po mojem dokaj normalno, saj so to hodrogenski preparati in ne balzami.
Ne skrbi, tisti dan pač lase malo razčeši, drugi ali tretji dan pa jih ponovno umij. Vse bo ok.

jaz nisem mela težav. če las ne sfeniraš ali jih sušiš NA SONCU, se ti ne bodo posvetlili (glej navodila), preparata ni potrebno izprati.

menda obstaja še en boljši sprej, ampak je precej dražji, pa še težko ga je dobiti. jaz ga iščem že nekaj časa, predvsem zato, ker me moti vonj polynega spreja.

Isti spray dobiš tudi od Biopoint-a in je baje ravno tako učinkovit, vendar veliko bolj nežen in lase naredi še mehkejše.. probaj!

Kje se ga dobi? lp J.

New Report

Close