Sprej za posvetlitev las
Tudi jaz sem si posvetlila lase z Poly sprejem. Imam kar vec kot 2 krat svetljese.
Moram povedati, da mi je vsec, lepa barva. Vendar ravno vceraj sem bila pri frizerju, in je rekel, da ta sprej si tezko odstranis iz las, in da imas zaradi tega vedno svetlejse lase, ker ima dolgotrajen ucinek.
Mislim da ima enak ucinek kot barva, le da je enostavnejsi za uporabo.
poskusit ni greh
lp
H
tako,; sedaj pa vam bom se jaz malo povedala o tem spreju.ena moznost ej poly blonde spray ali pa pena za lase(ki ima popolnoma enak ucinek-je pa nova stvar)- mouse blond. obe se nanasa na mokre torej umite lase,ki jih poceses in lahko si sprej oz peno das po pramenih ali pa po vseh laseh.nanasas si lahko pri vsakem drugem pranju,kolikor pac zelis ,da ti ta preparat lase posvetli.pise,da je primeren za svetle lase,do temno blond- jaz pa sem imela temno rjave lase in sem si s tem sprejem postopoma sprejala lase,sedaj pa se uporabljam peno in moji lasje so blontni.sprej in pena sta obtojna tako kot barva in nista izperljiva.vse to pa vam lahko kot za ta izdelek,kot za vse izdelke swarzkopffa ooz. henkla povem nasvet(moj ati je namrec predstavnik kozmetike-lasnih izdelkov za slovenijo— in sem ze vse sprobala:))
lp,tina
jaz sem se lani veselo špricala… imam svetlo rjave lase (nekateri jim pravijo tudi temno blont). In čez zimo začela dobivati zabaven narastek 🙂
Hvalabogu se vseeno nisem preveč špricala in je vse skupaj zgledalo, kot normalna poletna posvetlitev na soncu tako, da z narastkom nisem imela prevelikih zadreg, čeprav se je poznal…
Posvetlijo se pa počasi – v parih dneh se začne opažati razlika; vsaj pri meni je bilo tako. Potem se bila pa vedno bolj blont..
pozdrav,
tak sprej se pri sosedih Italijanih dobi že kakih 10 let – imenuje se Crystal Soleil, prozvajalec Garnier. Zadnje čase ga imajo tudi pri nas (npr. DM). Stane pribl. 1.200 SIT. Sama ga uporabljam gotovo že 7 let in ga za nič na svetu ne menjam za barvo. Lase špricam cca. 1x na mesec in to samo narastek, da ni preveč blond. Daje pa zelo lepo naravno barvo, še posebno zaradi neenakomernosti – lahko si sam prilagajaš enostnost barve ali pa bolj natural look.
Drugače imam temnejše blond lase, s sprejem pa dobijo svetlejši odtenek in lesk. Vsekakor ne pretiravati.
Tudi moji lasje ga lepo prenašajo, še vsak frizer pohvali tako kvaliteto kot barvo (naravnost) las.
Moj nasvet je kar pogumno, vendar brez pretiravanj,
Ciao!