Najdi forum

Spremebma

Moram povedati, da sem ta forum šele odkrila in da je zelo zanimiv, predvsem pa tudi vaša internetna stran. No naj začnem z mojo temo. Včasih dolgolaska, potem pa striženje postopoma do čisto kratke pričeske. Zelo sem bila zadovoljna, kratki lasje, lahki za oblikovanje, pobeljeni na konicah, malo drugače kot prej (dolgi, rdeče pobarvani), skratka o.k. No po približno treh letih sem se počasi naveličala monotonosti in si pustila malenkost daljše, še vedno kratke in pobeljene. Zadaj na vratu imam na sredini vrtinec tako da moti pri približno cm dolgih lase (vse štrli). Sedaj sem na precepu ali pustiti malo daljše ali pa se ostriči spet na kratko.
Če hočem pustiti daljše me čaka vsaj pet mesecev trpljenja, ker nimam gostih las in si ne morem ustvariti ne vem kakšno frizuro, če pa se osrtižem na kratko pa me čaka še naslednjih nekaj let ista frizura.
Prosim za pomoč! Če imaš čisto kratke lase ni veliko načinov za striženje, ali pač? Barva mi še najbolj ustreza blond konice. Rada bi spremembo, ne preveč urejen videz, bolj razkuštran in lahko za urediti.

Upam da nisem preveč obsežna.
Hvala za odgovor!
Andreja

Če hočeš pustiti daljše lase, boš pač morala malo potrpeti. To ne pomeni, da se ne boš nič strigla in da boš ves čas brez frizure. Sproti je potrebno delati obliko. saj ni nujno, da imaš fajn dolge nazaj, lahko imaš kakšno srednje dolgo frizuro. Morala bi te videti in bi mi bilo lažje. Ampak rešitev za spremembo, res ni zopet striženje čisto na kratko. S srednje kratkimi lasmi pa imaš lahko več frizur.
potrpi malo in si sproti oblikuj frizuro.
lp alenka

Do sedaj se ni obnesla srednje dolga frizura, je bilo potrebno cel kup gelov, pen in lakov za lase, kar pa mi ni preveč všeč. Imam pač ravne lase in tanke. Do sedaj sem bila najbolj zadvoljna s čisto kratkimi lasmi, uporabljala le malo voska ali gela in frizura je bila nared v dveh minutah. Vendar nimam idej kako bi se malo drugače ostrigla da ne bi bilo ves čas enako.
Kakšen le vosek (mislim da je v stiku) od kozmetike TIGI?

LP, ANDREJA

New Report

Close