Spremembe na sistemu in motnje!
Glede na to, da ste že opazili nekaj čudnega na našem sistemu, sedaj tudi uradno sporočam, da bo od polnoči naprej in do ponedeljka moteno delovanje sistema.
Mislili smo, da bo šla nadgradnja brez posebnih zapletov, pa smo opazili, da rabi računalnik mnogokrat reset, kar pa vi opazite kot nedelovanje foruma. Vendar ne vsi, saj je zadeva omejena na količino dostopov, tako za nekatere deluje, za nekatere ne.
Kakorkoli že, motnje bodo, v naslednem tednu bomo še vedno spreminjali, vendar z manjšimi izpadi.
Posodabljamo namreč verzijo foruma, ki bo omogočal še veliko več možnosti za komuniciranje. Te dodatke bomo tudi z vami usklajevali in ugotavljali ali so smiselni ali ne.
Do takrat pa se opravičujemo in vam želimo čimmanj stresno brskanje po forumih.
Po novem letu vse bolje bo. ! 🙂
Primož
Haj!
Lepo, Primož! Imam še en predlog, če lahko?!
Recimo; za registrirane bi lahko bilo še bolj pregledno in mogoče kakšne “prednosti”, mogoče kakšni albumčki ali slikce, ki bi si jih ogledali, kaj takega ….. ?
No sicer ti pa zaupam, da boš naredil o. k. ,kakšna ideja pa je vseeno dobrodošla, kajne!?
Baj, baj 🙂
Men se že zdej ene čudne stvari odpirajo, neke bližnjice, pa še ven me meče in se moram na novo prijavit………………kva za en hudič je to??? Ne ljubi se mi ves čas lazit na st.čvek, se počutim kot bi lzla na gor, pol mi pa tik pred vrhom zdrsne, pa spet nazaj…..
Upam, zares upam, da je bilo to samo danes. Saj bom sama našla pot še kam drugam, ko mam mal lufta pa zajadram, dokler ga pa nimam preveč viška, pa sem raje samo tu.