Spremenil sem se
Prišel sem do spoznanja, ki je obogatilo moje življenje. Zazrl sem se vase in uvidel, da tako več ne gre naprej, da se moram spremeniti.In uspelo mi je, postal sem drugačen.Na ženske več ne bom gledal kot na plen, ampak na osebe, ki predvsem potrebujejo ljubezen in toplino. Spoznal sme, da je seks v bistvu nekaj pohujšljivega, da, celo odvečnega, bi lahko rekli. našel sem nove ideale, kot npr: klasična umetnost, balinanje, igranje šaha ali zgolj sprehod v naravi s spodobno oblečenim dekletom, ki ima lase spletene v kite. Začel sem redno hoditi k maši, nehal sem gledati nogomet, preklinjati, kvantati, oprezati za pomankljivo oblečenimi dekleti in se oblačiti kot južnjaški kriminalec. Vse te spremembe so obogatile moje življenje. Ljubezen, toplina, harmonija narave in telesa…Svoje življenej bom nadaljeval po tej na novo začrtani poti in se več ne mislim vračati.
Ne seri….
Bodi to kar si in to je ta pravo!!!
Sicer ti pa sploh ne verjamem, da tole misliš resno…ne ti že ne!
V življenju je pač tako, da vsem nikoli ne boš všeč, nekaj bo nekomu vedno neodgovarjalo…pa kaj zato…greš dalje in se ne oziraš na te drobnarije…sploh pa tole dragi moj Spider je le forum in tako ga jemlji…naj bo to predvsem tvoja zabava še naprej in ne pusti se jim…kaj ne vidiš, da ravno to želijo…Saj si se že priklopil v našo kletko, tukaj si dobrodošel, ker znaš misliti s svojo glavo, ker si to kar si in to znamo ceniti, ker smo takšni vsi, vsaj tule…tam na onem forumu…kjer te želijo skenslati…pa je največ takih, ki samo kimajo, ponavljajo in nekoga ki si upa, ki pove kar je res…ki napise svoje mnenje…hitro popljuvajo…zato dragi moj…ostani takšen kot si in tu med nami…tukaj smo tapravi…se popljuvamo…ampak hvala bogu…se imamo potem še raje…ker vemo, da mora vsak misliti predvsem s svojo glavo in delati tisto kar mu narekuje vest, življenje…včasih pa tudi kaj drugega…nekateri se zelo dobro zavedamo, da živimo samo eno življenje in zato ga zajemamo z veliko žlico …zajemaj ga tudi ti… saj res živiš samo enkrat in da še sedaj ne bi živel kakor želiš…ja kakšno pa je potem sploh to življenje…mene spominja na životarjenje…hočeš to??? ne ti že ne!
Sva že dva ,….
tudi jaz sem se spremenil , samo da jaz samo še na slabše….v resnici mi sonce in pritiska na njegove možganjčke.
Tako ,da samo še z očmi opletam im iščem , kje je kaj za polizat , premečkat , se znoret ,…oziroma uživat
Jaj ja ta pomlad nas bo uničila , še pred prihodom poletja …….
hojla frend
MATER TI ZAVIDAM, DA TI JE TO USPELO…………….KAKO TI PA JE RATALO???
a veš kakšno bo sedaj tvoje življenje:
BOGATO, POLNO,DOŽIVETO IN REŠEVAL BOŠ PROBLEME, KI JIH SICER SPLOH NIKOLI NE BI IMEL!!!!!!!!!!!!
ČE BOŠ SPLOH IMEL PROBLEME,……saj ne bo nobene, ki bi ti jih servirala……………hihihihiih
VSE ČESTITKE!!!!!!!!!!!
VSAJ ENEMUI JE USPELO…..i
Spider, SončeK ni nič nasedel…preberi si tretji moj stavek…ampak ker sem pač dobra duša…sem ti namenila še nekaj besed več…cmoka…lepo da si ostal nagajiv…se vidimo 11.04.???
He he … kdor te pozna tako dobro kot te poznam jaz, ne bi nikoli nasedel … :)))) … Sem se pa danes zjutraj ob prebiranju tvojega posta čisto do solz nasmejala … :))))))))))))))))))))))
Ti si naš Spider … ne moreš postat kar čez noč Rodetov klon … :))))))
Lp, Bgv