Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spremljevalec

Spremljevalec

Pozdravljeni!

Z naslovom teme je razvidno o čem bi rad govoril tukaj. Seveda, če se vprašate zakaj sem naredil to temo je odgovor sicer sledeč. Sem mlad fant star 20 let kateri obiskuje študij. Ker je študij naporen in seveda ni zastonj sem pripravljen ob študijskem delu kateri mi prinese premalo prihodkov pripravljen opravljati še kako delo. Sem višje postave in to okli 190cm, imam okoli 75kil in recimo športne postave. Modre oči in rjave lase. Če bi želili spremljevalca za kake dogodke ali enostvano nekoga, da vam pride delat družbo mi lahko pišete na mail. Nudim vam tudi spolne usluge pri katerih upoštevam vse vaše želje. Vse to vam nudim, če želite tudi zastonj vendar bi cenil, da mi ponudite toliko kolikor želite vendar od vas ne zahtevam plačila to bo le vaša dobra volja. Prosil bi, če bi se lahko to izvajalo na jugovzhodu Slovenije. Starost osebe ni pomembna, pomembno je le da je polnoletna.

Vse ostale informacije dobite na : [email protected]

Lep pozdrav. 🙂

Bruh

190 cm in 75 kg. Dvignem te z eno roko 😉

Kako zelo izbirčen si. Oseba je lahko tudi tip? 🙂
Velik sreče ali pa pameti, ne vem česa rabiš več.

No, to je pa skoraj tako kot v cerkvi (ne nazadnje te tudi tam nategnejo). Temu se reče dar in ti niti dohodnine ne bi bil treba plačat.

Meni se zdi korektno kar ponujaš, samo ne zastonj, ker se bo vedelo, da si ti bolj željan, kot une stare koke. Ti moraš ustvarit občutek pri ženski, da si nedosegljiv in potem bo plačala, kar boš rekel. Seveda moraš pa imet mere taprave 🙂 in znanje 🙂 To je še huje, kot študij medicine 🙂

To, da bi usluge nudil zastonj je le psihološki učinek katerega bi stranka pridobila ob naročilu obiska. Želel bi spodbuditi k temu, da bi osebe premagale strah in pisale. Ob prvem srečanju bi se pa pogovoril in določil ceno glede na to kolikor je oseba zmožna. Priznajmo si, da veliko ljudi ima strah katerega lahko le premaga, če se počuti varno v okolju. Če bom prestaršil stranke še preden mi pišejo potlej mojega zaslužka enostavno ne bo. 🙂

A, pameten fant, vidim da dobro razmišljaš. Vseeno je moj nasvet, ker sem starejša in ženska, da se ne dajaj zastonj, ker te ne bodo vzele resno. Napiši kaj nudiš (deloma si že) in, ko ti pišejo povej ceno. A davčno blagajno is že uredil 🙂

Zdravo,

Samo pazi na SPB, če se boš šel še karnalne reči zraven.

Sicer se pa lahko svoje storitve tudi ponujaš v zameno za kaj takega. Srebro/Zlato je blago, ne denar, tako da bi se v tvojem primeru šlo za blagovno menjavo, torej to ni predmet direktne obdavčitve. Ergo, ne rabiš davčne blagajne. 😀

Kako poceni eni prodajo svojo dušo…

ofak … kaj imaš ti v mednožju☺ .. niti lufta ne ampak dušo ☺

Tvoje niti zastonj noben noče.

Tvoje niti zastonj noben noče.[/quote]

To pa ni res!

Lepo so je mali to zamislu, on bi dobil seks, pa še kakšem evrček bi padel ….
Sanjaj dalje, mali.
Obstajajo ja, pravi žigoli, (bolj v tujini kot pri nas) ampak so moški, ne fantki,
nimajo samo teles za dol past, ampak znajo tudi jezike, so uglajeni in se znajo
obnašat v vsakem okolju, so razgledani in izobraženi, se znajo obleči top za
vsako priložnost (kako boš ti revček spremljal eno pravo damo na sprejem na
ambasado ali v opero – a kavbojkah in taboljši majčki?)
Tiste silne “dame”, ki misliš, da bi bile tvoje klientke, bi umrle od sramu, če bi
šle s tabo kam ven, ker bi vsak vprašal, če si njihov sin.
Bo treba še kar naprej razvijat desnico, dečko.

…ali levico.

Leva desna leva desna
2
3
Leva desna leva desna
2
3

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close