Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sprevrško!!!!!!!

Sprevrško!!!!!!!

Dijo šanto!!!!!!!!!! Čakamo na 40.001!! ;-)))

Ma kej si pila tinto? Bašta zdej…. do 40 000 lahko klofamo, pol se ustavi baraka…. :)))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Ma se mi je oddhnlu – jmam pol še placa;-))))))))))))))))))

hahaha….. ti pa res…. :))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

… dobro šjora, kej danes moraš pej ti kričat na vse zgodi …. :)))

Kej so spet petelini falili kukucu …. :))))

Kaj…. lep dan je in smo puni energije…. :)))

Je res – jst sm danes že pretekel 12 km – veš kašn gušt zjutro laufat

Pej ti – laufanje, hoja … rekreacija … ??

Hoja na Tabor vsak dan….. pa za vikend na slavnik ali kokoško….. v nedeljo pa grem z biči…. hihihi

Zjutraj se pa jaz pol ure ličim…. pa pomarančni sok delam….. kavo….. šejk…. pol pa v avto in na gas….. ne rabim tečt… :)))

…. cool … samo, da migaš … :)))

Pej res uno – vsaki dan na Tabor ??

Ja, če glih nimam promocije in grem direktno v Koper…. ker pridem dam ob 22h..

Uf, morm kula napumpat….. :))

… napumpi, napumpi … :)))

Sm pej vprašu – kr zdej me je že malo strah za v nedeljo …. :)))

Eh……. sm jst gonila že čist brez kondicije in s čikom v ustih…. pa sem zgurala un klanc od Vanganela do Marezig…. Sej je več al manj po ravnem, dej…

In moj cilj: ČIKINBURGER v Luciji….. hahaha

… he, he – ni panike jst običanjno delam ture okrog 100 km z gorskim kolesom z unim drugim še nekaj 10 km več … :)))

Cilj : Izola Čikenburger – in start ??? …. v Kanavi …. :)))) – se reče kolko km al dva … :)))

Kaj si čm – taka sm;-))))))))))))) Čekulam od jutra do večira. Če pa se večir raztegne ke u noč, pa do naslednjega jutra;-))))))))
Če mi pa rata pr temi še kšnega petelina zbedit, pa tulku bulše;-))))))))))))))

Ne… ne tam…… v Luciji je en Noč in dan…. tizga hočem…. :))

je pasal anke ta numero.
Sošolka? ma razmišljam, če bi bila ti tko za en….hmmmm….tak….zgodnjepomladanski?
😉

A rafting?!;-))))))))))))) Ja takoj – sm že tm!:-)))))))))))))))))

V končni posledici bi bla tud mokra,ja.
;-))

Aja – nesi ti raftinga jmu u mislih!?:-))))))))))))))))))))))))

New Report

Close